Zoek je iemand voor jouw dakwerken in Leuven? Dan is Kijzer de beste optie!

Kijzer is de nummer 1 in dakwerken regio Leuven

Dakwerken in Leuven gepland? Dan is Kijzer de geschikte partner voor jou! Al jarenlang zijn wij specialist in dakrenovaties in de regio Leuven. Voor zowel platte, als hellende daken staan wij paraat.

Wij staan garant voor een vlekkeloze oplevering van een kwaliteitsvol dak, waarvan je jarenlang kan genieten. Hierbij hoort ook een unieke service waarbij klanttevredenheid voorop staat.

Gratis dakinspectie Vraag een offerte aan

De nummer 1 in dakwerken in Leuven

Bij Kijzer dakwerken bieden we je verschillende diensten. Er is geen enkel dak dat wij niet renoveren. Wij streven voor elk dak naar de hoogste kwaliteit. Al onze dakwerkers zijn ervaren en gedreven professionals die klaar staan voor jou en je dak. Hellend of plat dak? Wij brengen elk project met oog voor detail tot een goed einde. Kies je voor duurzame leien of een moderne vlakke pan? Een EPDM of roofing op jouw plat dak? Elke aanpak vraagt absoluut vakwerk.

Ben je benieuwd op welke manier Kijzer een meerwaarde kan zijn voor jouw dakwerken in Leuven? Bekijk dan zeker onze realisaties.

01.
Één lokaal aanspreekpunt

Wij garanderen je een persoonlijke service waarbij je één centraal aanspreekpunt hebt. Zo verloopt al onze communicatie duidelijk en transparant.

02.
Jarenlange ervaring in dakrenovatie

Kijzer is reeds jarenlang specialist in dakrenovaties en gevelwerken. Onze vakmannen hebben de nodige expertise in huis om naar jouw wensen te luisteren en op basis daarvan een tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat af te leveren.

03.
Een service om van te dromen

Bij Kijzer staat de klantenbelevingcentraal. Dit betekent dat je van A tot Z wordt begeleid en dat we een zorgeloze renovatie vooropstellen waarbij je professioneelendegelijkadvieskrijgt.

Welke werken voert Kijzer uit

Hellende daken

Is jouw hellend dak toe aan renovatie? Onze experten pakken de pijnpunten van je dak aan en zorgen voor een snelle en vakkundige afwerking.

Hellende daken

Platte daken

Voor een renovatie van je plat dak ben je bij Kijzer aan het juiste adres. Onze vakmannen helpen je graag verder. Een lekkage, water dat blijft staan of nieuwe dakbedekking nodig? Bij Kijzer geniet je van een snelle service.

Platte daken

Dakisolatie

Een goed geïsoleerd dak is de basis van je woning en bovendien een uitstekende investering. Het houdt warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. En dat voel jij op je energiefactuur.

Dakisolatie

Gevelrenovatie met crepi

Bij een gevelrenovatie met crepi kies je voor een mooie afwerking in combinatie met een extra isolerende werking. En dat merk jij op je energiefactuur en in je portemonnee.

Gevelrenovatie met crepi

Gevelrenovatie met spuitkurk

Kies je voor spuitkurk bij je gevelrenovatie? Dan kies je voor een efficiënte, duurzame en isolerende afwerking.

Gevelrenovatie met spuitkurk

Zij kozen al voor Kijzer dakwerken in Leuven

Onze werkwijze

  • Dakinspectie bepaalt de noden van jouw dak Een dakinspectie is nodig om de noden van jouw dak te bepalen. Zo garanderen wij een persoonlijke aanpak die volledig aansluit bij jouw noden en wensen.
  • Opmaak van offerte Bij Kijzer kan je bovenop het uitgebreide advies ook rekenen op een duidelijke offerte die we je op korte termijn bezorgen. Dankzij één aanspreekpunt zorgen wij voor een transparante en heldere communicatie.
  • Renovatie door vakmannen Onze vakmannen hebben alle nodige expertise in huis om jouw dakwerken tot een goed einde te brengen. Onze aanpak is puur vakwerk. Om het beste resultaat te krijgen, werken wij met topmaterialen van A-merken.
  • Na-service Na de werken laten wij je ten volle genieten van alle voordelen van je renovatie. Wij blijven klaarstaan voor al jouw vragen en helpen je graag bij het aanvragen van premies.

Kijzer, de nummer 1 in dakwerken in Leuven

Voor algemene dakwerken en -renovatie in Leuven moet je bij Kijzer zijn. Wij vertrekken pas wanneer het dak tot in de puntjes is afgewerkt. Ook na het afronden van de dakwerken blijven wij beschikbaar voor al jouw vragen.

Heb je nog vragen of wil je samen jouw wensen bespreken? Contacteer ons dan via het contactformulier op de website, mail ons op info@kijzer.be of bel ons op het nummer +32 808 46 46. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs en bezorgen je een duidelijke offerte.

Gratis dakinspectie Vraag een offerte aan

 

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit