Renovatiecalculator

Wat kost je renovatie? Volg de verschillende stappen en vul alle gegevens in. Bereken zo je renovatiekost van je dak of gevel.

1 Wat wil je renoveren?
2 Wat is je huidige situatie?
3 Toekomstige situatie?
4 Over jou
5 Renovatiebudget

Wat wil je renoveren?

Geef aan wat je wil laten renoveren en hoe groot de oppervlakte is.

* In de calculator vermelde prijzen kunnen afwijkend zijn in functie van de afwerkingsgraad, materiaalkeuze, bereikbaarheid, extra koepels, dakramen, lichtstraten, plaatmateriaal, … Hierbij wordt uitgegaan van gemiddelden. De vermelde bedragen zijn geenszins bindend. De in deze calculator vermelde bedragen zijn louter indicatief en binden de b.v. KIJZER en haar zuster- en dochtervennootschappen geenszins. De weergegeven bedragen zijn ook de bedragen op de dag van de berekening. Het prijstotaal is ook een totaal ingegeven op basis van de door jou ingegeven parameters. Het bedrag wijzigt aldus sowieso bijvoorbeeld wanneer de materiaalkeuze wordt aangepast, het aantal dakramen wijzigt enz. De b.v. KIJZER is ook geenszins verantwoordelijk voor weergaves van bedragen die door derden (b.v. de Overheid) worden toegekend, berekend en uitbetaald.
Volgende

Wat is je huidige situatie?

Welk materiaal is er momenteel gebruikt? Sommige materialen vergen meer werk om te verwijderen dan andere.

Volgende Vorige

Wat is je toekomstige situatie?

Geef aan hoe je wil renoveren.

Volgende Vorige

Jouw gegevens

Bereken jouw premie

Het bedrag van de premie hangt af van jouw situatie. Vul onderstaande velden in om een simulatie te krijgen van wat de overheid bijdraagt in jouw investering.

Kijzer houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

Vorige

Jouw renovatiebudget

Hellend dak

Hellend dak
0

Plat dak

Plat dak
0

Gevel

Gevel
0

Berekening opnieuw starten
© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit