Dakwerken

Dakisolatie

Een goed geïsoleerd dak is de basis van jouw woning. Wist je dat een oud of slecht geïsoleerd dak kan leiden tot een warmteverlies van 32%? Jouw huis verwarmen met minder stookkosten of net koeler houden op warme zomerdagen, het kan.

Dakisolatie is dé perfecte manier om dit te realiseren. Bovendien kan je genieten van verschillende premies en subsidies. Wij begeleiden je graag bij die aanvragen.

Besparen met de juiste dakisolatie

De stijgende energieprijzen in België vormen vaak een groot deel van de kosten aan je woning. De meest interessante manier om te besparen is een goede dakisolatie. De duur gestookte warmte in de woning blijft met goede isolatie namelijk veel beter in jouw woning en ontsnapt niet meer via je dak. Bovendien stoot je woning veel minder CO2 uit en dat is goed voor het milieu. Ook de EPC-score kan door een goede dakisolatie tot 52% verlagen. Dakisolatie is dus een duurzame investering die je dubbel en dik terug verdient.

Het beste materiaal voor je woning

Als je beslist om je dak te isoleren dan wil je natuurlijk het beste materiaal dat de meest besparing oplevert. Er zijn diverse materialen voor dakisolatie. Zo is er ten eerste de minerale wol, zoals glaswol of rotswol. Daarnaast kan je kiezen voor PIR isolatieplaten. Het zijn allebei hoogwaardige materialen en ze zorgen voor een buitengewoon hoge isolatiewaarde. Ook het prijskaartje valt behoorlijk mee. Daarboven kan je genieten van diverse premies en subsidies, zodat het zeker interessant wordt om je woning te laten isoleren.

Advies op maat

Natuurlijk is geen enkele woning identiek. Daarom is de keuze voor het gebruikte materiaal ook per woning verschillend. Onze specialisten weten precies wat bij jouw woning past en geven je graag vrijblijvend advies. Tijd om je hoge energierekening te laten dalen? Denk dan zeker aan een dakisolatie en geniet nog van de huidige subsidies.

Kijzer als jouw nummer 1

Klanten kiezen voor Kijzer omwille van onze correcte opvolging bovenop een kwalitatieve uitvoering. Ze voelen zich gerust omdat wij alles in handen nemen van bij de opstart tot na de werken. Dan brengen we alles in orde voor de aanvraag van jouw subsidies. Zo loop je niets mis en kan je met een gerust hart genieten van je woning.

Laat je inspireren en bekijk onze realisaties

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2021 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit