Dakwerken

Hellende daken

Heb je net een nieuwe woning gekocht en moet het volledige dak gerenoveerd worden? Is je huidig dak aan een duurzame renovatie toe? Jouw project is bij ons in goede handen. We renoveren zowel grote, als kleine daken en gaan altijd voor een duurzame totaaloplossing., zodat jij kan genieten zonder zorgen.

Een renovatie pakt meteen alle pijnpunten van jouw dak aan, zo zullen we in eerste instantie altijd samen de staat van jouw dak bekijken. Tijdens een persoonlijke afspraak nemen onze experten het hele dak onder de loep: de dakconstructie, dakgoten en afvoerbuizen, dakisolatie, dakpannen en tengel- en panlatten.

Een vak apart

Er komt heel wat kijken bij dakrenovatie. Het is een vak apart en vereist de nodige kennis en betrouwbare ervaring. Het professioneel en ervaren team van Kijzer staat garant voor kwaliteit, hoogstaande materialen met een maximaal rendement.

Advies op maat

Bij Kijzer kan je rekenen op één contactpersoon die alles coördineert van A tot Z. Niet alleen bij de prijsofferte maar ook tijdens en na de werken volgen wij alles stipt op. Op die manier ben jij zeker van een snelle en vakkundige afwerking van jouw project. Na de werken krijg je van ons nog advies op maat om de nodige subsidies en premies in orde te brengen.

Daarom koos Henri Dammekens voor Kijzer

Tevreden klanten zijn goud waard. Voor hen zetten we ons elke dag voor de volle 100 percent in. En natuurlijk zijn we fier op onze realisaties. Zeker als onze klanten hun tevredenheid spontaan willen delen met ons. We stuurden een filmploeg langs en vroegen Henri uit Stabroek waarom hij voor Kijzer koos.

Bekijk zijn getuigenis in de video.

Laat je inspireren en bekijk onze realisaties

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2023 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit