Dakwerken

Hellende daken

Renovatie van hellende daken? Jouw dakrenovatie is bij ons in goede handen! Net een nieuwe woning gekocht waarvan het volledige dak gerenoveerd moet worden? Of is je huidig dak toe aan een duurzame renovatie? We renoveren zowel grote, als kleine daken en gaan altijd voor een duurzame totaaloplossing, zodat jij kan genieten zonder zorgen.


Een renovatie van je hellend dak pakt meteen alle pijnpunten aan. Daarom zullen we in eerste instantie altijd samen de staat van jouw dak bekijken. Tijdens een persoonlijke afspraak nemen onze experten het hele dak onder de loep: de dakconstructie, dakgoten en afvoerbuizen, dakisolatie, dakpannen en tengel- en panlatten.

Renovatie van hellende daken: een vak apart

Er komt heel wat kijken bij de renovatie van hellende daken. Het is een vak apart en vereist de nodige kennis en betrouwbare ervaring. Het professioneel en ervaren team van Kijzer staat garant voor kwaliteit, hoogstaande materialen en een maximaal rendement.

Advies op maat

Bij Kijzer kan je rekenen op één contactpersoon die alles coördineert van A tot Z. Niet alleen bij de prijsofferte maar ook tijdens en na de werken volgen wij alles stipt op. Op die manier ben jij zeker van een snelle en vakkundige afwerking van jouw project. Na de werken krijg je van ons nog advies op maat om de nodige subsidies en premies in orde te brengen.

Renovatie van hellende daken: Henri Dammekens koos voor Kijzer

Tevreden klanten zijn goud waard. Voor hen zetten we ons elke dag voor de volle 100 percent in. En natuurlijk zijn we fier op onze realisaties. Zeker als onze klanten hun tevredenheid spontaan willen delen met ons. We stuurden een filmploeg langs en vroegen Henri uit Stabroek waarom hij voor Kijzer koos bij de renovatie van zijn hellend dak.

Bekijk zijn getuigenis in de video.

Laat je inspireren en bekijk onze realisaties

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit