Ons team van experten staat voor jou klaar

Wij beseffen maar al te goed dat er heel wat komt kijken bij de dak- of gevelrenovatie van je woning. Het betekent ook vaak een fikse investering. Het is daarom heel belangrijk om met de juiste vakmensen in zee te gaan.

Vakmanschap en advies

Met onze professionele aanpak van het eerste contact bij jou thuis tot de oplevering zijn wij een vernieuwer in de sector. Elk nieuw dak of elke renovatie leveren we altijd stipt en met de grootste zorg af. Onze vakmensen denken mee en stellen je kostenbesparende ideeën voor. Altijd de beste oplossing voor jouw woning en met meest betrouwbare en kwalitatieve materialen.

Met een gerust hart

Reken ook op onze administratieve ondersteuning bij alle papierwerk. Denk aan de aanvraag voor subsidies, premies en vergunningen. Dat bezorgt jou alvast een pak minder stress. Zo kan je met een gerust hart jouw project in onze handen toevertrouwen.

Correcte prijs

Wij maken echt het verschil door je snel een offerte te bezorgen aan een correcte prijs. Daarna realiseren we jouw project en garanderen we een vlotte opvolging. Eén contactpersoon staat je gedurende de ganse periode met raad en daad bij.

Zin om bij ons te komen werken?

Wij groeien en zijn op zoek naar de perfecte match. Bekijk onze vacatures en wie weet zien we je snel.

Daarom kiezen onze klanten voor Kijzer

Elke dag zetten onze medewerkers zich vol passie in om onze klanten de best mogelijke service te bieden van bij de voorbereiding tot na de oplevering van de werken. Alles begint altijd bij een kennismaking en een uitvoerig gesprek waarbij we luisteren, informeren en adviseren. Elke woning is immers anders en ieder gezin heeft andere behoeften. Vertrouw daarom met een gerust hart op ons vakmanschap.

Kwaliteit

12 jaar garantie

Communicatie

Snelle, duidelijke & gedetailleerde offerte

Advies

Begeleiding bij je premie- en bouwaanvragen

Stiptheid

Contact binnen
24 uur

Vakmanschap

Snelle & correcte
uitvoering

Daarom koos Henri Dammekens voor Kijzer

Tevreden klanten zijn goud waard. Voor hen zetten we ons elke dag voor de volle 100 percent in. En natuurlijk zijn we fier op onze realisaties. Zeker als onze klanten hun tevredenheid spontaan willen delen met ons. We stuurden een filmploeg langs en vroegen Henri uit Stabroek waarom hij voor Kijzer koos.

Bekijk zijn getuigenis in de video.

Daarom koos Nathalie voor Kijzer

We zijn altijd fier als klanten ons spontaan laten weten dat zij zeer tevreden zijn over ons vakmanschap. Dat was ook het geval bij Nathalie Redele uit Evergem. Ons team renoveerde het plat dak van haar woning. Ze nam graag de tijd om voor de camera te getuigen. Dank je wel, Nathalie!

Bekijk haar getuigenis in de video.


Dit is wat onze klanten zeggen

 • Stijn Baeten

  Ik heb Kijzer per ongeluk ontdekt via Google, ik was zeer aangenaam verrast van de transparante en aantrekkelijke website. Vanaf het eerste contact ging alles snel en was iedereen vriendelijk....

 • Jasper Vaneessen uit Melle

  De realisatie van onze gevel- en dakwerken verliep zeer vlot. Vooral de duidelijke en vlotte communicatie bevielen ons, zowel via mail, telefonisch als fysiek.

 • Ann Galland uit Hoboken

  Het dak is prima aangelegd, vlot gewerkt en we zijn absoluut tevreden. Daarom hebben we ook beslist om het dak van ons tweede huis ook door Kijzer te laten renoveren.

 • wouter coolens

  We waren tevreden over het verloop, van aan het begin tot aan de werkzaamheden. Je krijgt de nodige nuttige informatie bij het eerste bezoek. De mensen van Kijzer hebben ontzettend...

 • Jam Antwerpen

  Vlotte klanten hulp ook voor mensen die minder kennis hebben over verbouwen. Allemaal behulpzame en vriendelijke mensen die ik heb ontmoet. Een heel goede ervaring.

 • Martine Van de Vijver uit Dilbeek

  Alles wat in de beschrijving werd beloofd werd ook nagekomen zoals de hulp bij de premies, het aanvragen van de bouwvergunning maar ook parkeergelegenheid dat was allemaal in orde, ik...

 • Bjorn Van Loon

  Vanaf het eerste contact wist ik dat ik op het juiste adres zat.De vertegenwoordiger was zeer duidelijk en eerlijk en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden.Ik heb vervolgens...

 • Andre Gauthier uit Herent

  De werkmannen waren heel professioneel, De werfleider was steeds bereikbaar en kwam onmiddellijk langs wanneer het nodig was. Er werden een paar dakpannen op onze vraag achter gelaten en dat...

 • Sacha Bogaert uit Hamme

  De mensen waren vriendelijk, de werken zijn proper uitgevoerd en alles is snel afgehandeld. Bij vragen krijg je snel antwoord en het eindresultaat is heel mooi.

 • DJQuickSB

  Onze woning valt onder beschermd dorpzicht waardoor het aanvragen van een vergunning iets moeilijker dan normaal is. Kijzer heeft hier goed bij geholpen en er voor gezorgd dat dit feilloos...

 • Isabelle Berckmoes uit Machelen

  Vlotte communicatie. Meer als content over de plaatsing en de afwerking.

 • Meer ervaringen

Kijzer in
Cijfers

 • 33489 M² hellende daken in 2022
 • 10244 M² Platte daken in 2022
 • 26872 M² Crepi in 2022
 • 1117 Projecten in 2022
 • 28 Actieve installatieteams
 • 13 Actieve bouwadviseurs
© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit