Over Kijzer

Wie we zijn

Kijzer is met haar professionele aanpak van het eerste contact tot de oplevering een vernieuwer binnen de sector. Elk nieuw dak of elke renovatie wordt altijd met de grootste zorg afgeleverd. Wij zijn pas tevreden als u, onze klant, tevreden bent. Wij bestaan uit een team professionals die samen een breed scala aan kennis en vaardigheden hebben. Elke medewerker is expert op zijn vakgebied. Zo kunnen wij u zeer doelgericht de beste oplossing voor iedere uitdaging aanbieden. Daarnaast werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde partners en materialen die op hun beurt kwaliteit en betrouwbaarheid bewezen hebben.

Wat we doen

Kijzer is hét aanspreekpunt voor uw dak. Wij hebben alles in huis. Hiervoor beschikken we over ervaring en talent waarmee we elk dak, dus ook dat van u, van A tot Z perfect afleveren. Kijzer werkt voor u een totaaloplossing uit. Wij denken met u mee door kostenbesparende ideeën aan te reiken en technische ondersteuning te bieden voor uw project.

Wij maken een duidelijk verschil door uw offerte binnen zeer korte termijn te bezorgen aan een correcte prijs en vervolgens op zeer korte termijn uw project naar uw wensen af te leveren. Bij Kijzer is uw dak in goede handen.


Kijzer