Gevelwerken

Crepi

Een gevelrenovaite met crepi, dat is kiezen voor een mooie afwerking en een extra isolerende werking. Combineer je een afwerkingslaag met isolatie? Dan voorkom je dat je energiefactuur hoog oploopt. Ben jij benieuwd wat een gevelrenovatie kost? Of wil je weten wat bij jouw gevelrenovatie de mogelijkheden zijn? Kijzer beantwoordt graag al je vragen.

Gevelrenovatie met crepi: jouw gevel in een nieuw kleedje

Een gevelrenovatie met crepi geeft jouw woning een andere uitstraling: klassiek, tijdloos of modern. Aan jou de keuze. Het materiaal speelt een belangrijke rol bij de renovatie van je gevel. 

Je gevel renoveren heeft mogelijkheden voor verschillende afwerkingen:

Gevelisolatie: vermijd torenhoge energiefacturen

Heb je gemerkt dat je woning door slechte isolatie veel warmte verliest? Met als gevolg een hoge energiefactuur? Door isolatiemateriaal aan te brengen op de gevel van je woning kan je veel geld besparen. Deze materialen zijn speciaal ontwikkeld om de kostbaar gestookte warmte zo goed mogelijk binnen de muren van je woning te houden. Zo slaat je verwarming minder vaak aan, dalen je stookkosten en daalt de EPC-waarde van je woning.

Gevelwerken, een klus voor betrouwbare vakmensen

Met jarenlange ervaring is Kijzer de specialist om jouw woning te voorzien van nieuwe gevelbekleding en gevelisolatie. Het is een vak apart en vereist de nodige kennis en betrouwbare ervaring. Het professioneel en ervaren team van Kijzer staat garant voor kwaliteit, hoogstaande materialen en een maximaal rendement.

Gevelrenovatie met crepi in heel Vlaanderen

Kijzer voert gevelrenovaties met crepi uit over heel Vlaanderen. Zo zorgen wij dat iedereen kan kiezen voor de nummer 1 in dakwerken en gevelwerken.

Advies op maat

Bij Kijzer kan je rekenen op één contactpersoon die jouw project opvolgt van A tot Z. Van bij de prijsofferte tot na de werken. Op die manier ben jij zeker van een snelle en vakkundige afwerking. Bovendien helpen we je met de aanvraag van eventuele vergunningen. Een administratieve klus die jij met een gerust hart uit handen kan geven.

Laat je inspireren en bekijk onze realisaties

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit