Gevelwerken

Crepi

De gevel van je woning bepaalt in grote mate de stijl van je huis. Het is als het ware een visitekaartje, maar een gevel gaat verder dan enkel de looks. Zonder isolatie op je buitenmuren verliest je woning veel warmte. Door het warmteverlies slaat je verwarming sneller aan, waardoor de kosten natuurlijk oplopen. Wil jij je gevel opnieuw laten voegen? Wil je weten bij je gevel renoveren de mogelijkheden zijn? Of heb je nog andere vragen? 

Voor gevelwerken ben je bij Kijzer aan het juiste adres. 

Gevelrenovatie: jouw gevel in een nieuw kleedje

Met een voorgevel renovatie geef je jouw woning een andere uitstraling: klassiek, tijdloos of modern. Aan jou de keuze. Het materiaal speelt een belangrijke rol bij de gevelrenovatie. 

Je gevel renoveren heeft mogelijkheden voor verschillende afwerkingen. Crepi is hierbij een heel populaire. Dit materiaal zorgt voor een mooie afwerking en heeft een extra isolerende werking. Combineer je een afwerkingslaag met isolatie? Zo voorkom je dat je energiefactuur hoog oploopt en dat is natuurlijk goed voor je portemonnee. Ben jij benieuwd wat bij gevelrenovatie de prijs is? Of wil je weten wat bij jouw gevel renoveren de mogelijkheden zijn? Kijzer helpt je graag met het beantwoorden op deze vragen.

Gevelisolatie: vermijd torenhoge energiefacturen

Heb je gemerkt dat je woning door slechte isolatie veel warmte verliest? Het gevolg is een hoge energiefactuur. Tijd om je woning aan te pakken om energie- en verwarmingskosten te verminderen? Door isolatiemateriaal aan te brengen op de gevel van je woning kan je veel geld besparen. Deze materialen zijn speciaal ontwikkeld om de kostbaar gestookte warmte zo goed mogelijk binnen de muren van je woning te houden. Zo slaat je verwarming minder vaak aan, dalen je stookkosten en daalt de EPC-waarde van je woning. Bij gevelrenovatie kan de prijs verschillen van woning tot woning.

Gevelwerken, een klus voor betrouwbare vakmensen

Met jarenlange ervaring is Kijzer de specialist om jouw woning te voorzien van nieuwe gevelbekleding en gevelisolatie. Het is een vak apart en vereist de nodige kennis en betrouwbare ervaring. Het professioneel en ervaren team van Kijzer staat garant voor kwaliteit, hoogstaande materialen met een maximaal rendement.

Advies op maat

Bij Kijzer kan je rekenen op één contactpersoon die jouw project opvolgt van A tot Z. Van bij de prijsofferte tot na de werken. Op die manier ben jij zeker van een snelle en vakkundige afwerking. Bovendien helpen we je met de aanvraag van eventuele vergunningen. Een administratieve klus die jij met een gerust hart uit handen kan geven.

Laat je inspireren en bekijk onze realisaties

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2023 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit