Dakwerken

Platte daken

Renovatie van je plat dak nodig door een lekkage of water dat niet meer goed kan worden afgevoerd? Dat moet best snel opgelost worden. Of misschien is je platte dakbedekking gewoon aan vervanging toe? Wat de staat van je plat dak ook is, overstappen naar duurzamer materiaal is altijd een verstandige keuze. Bij de renovatie van platte daken kan je steeds rekenen op het advies en de hulp van onze specialisten. 

Renovatie plat dak: Waarom roofing de beste keuze is

Roofing, ook wel bitumen genoemd, is het meest gebruikte materiaal voor platte daken in België. Het is een zeer kwalitatief en duurzaam materiaal dat jouw dak voor de komende 30 jaar beschermt tegen alle Belgische weersomstandigheden: zon, regen, vorst, sneeuw en hagel. Bovendien vereist het weinig tot geen onderhoud. Als dat niet gemakkelijk is!

Wij zijn helemaal overtuigd van dit budgetvriendelijk, maar toch hoogwaardig materiaal. Onze specialisten vertellen je er graag meer over.

Vraag een offerte voor de renovatie van je plat dak

Je plat dak budgetvriendelijk, maar toch kwalitatief afwerken? Wij bezorgen je graag een offerte op maat, want ieder dak is anders. De snelle en correcte opvolging, het professioneel advies en de begeleiding bij jouw premieaanvraag horen gewoon bij onze service.

Renovatie platte daken: Daarom koos Nathalie voor Kijzer

We zijn altijd fier als klanten ons spontaan laten weten dat zij zeer tevreden zijn over ons vakmanschap. Dat was ook het geval bij Nathalie Redele uit Evergem. Ons team voerde de renovatie van haar plat dak uit. Ze nam graag de tijd om voor de camera te getuigen. Dank je wel, Nathalie!

Bekijk haar getuigenis in de video.

Andere soorten dakbedekking om een plat dak te renoveren

Als je een plat dak wil renoveren of vernieuwen, zijn er verschillende mogelijkheden voor het materiaal:

  • EPDM is de meest duurzame keuze en gaat tot wel 40 jaar mee. Het synthetische rubber is erg eenvoudig in onderhoud en heeft weinig kans op beschadiging van regen, zon of andere externe factoren. Om die reden is EPDM bijzonder populair bij jonge mensen en nieuwbouwprojecten.
  • PVC is een recycleerbaar kunststof dat erg brandveilig is. Dit materiaal is de meest goedkope optie, maar is minder duurzaam. We adviseren het daardoor enkel in zeer specifieke gevallen.

Waarom roofing de beste keuze is bij de renovatie van platte daken

Vaak twijfelen mensen over de keuze tussen roofing en EPDM. Beide materialen hebben namelijk een vergelijkbare duurzaamheid, maar waarom kiezen de meeste mensen dan toch nog voor roofing?

Roofing, ook wel bitumen genoemd, is het meest gebruikte materiaal voor platte daken in België.In vergelijking met EPDM, komt roofing meestal een stuk goedkoper uit. In combinatie met het beperkte onderhoud en hoge duurzaamheid, zorgt dit ervoor dat roofing nog steeds het meest gebruikte materiaal is voor platte daken in België. Roofing zorgt ervoor dat je dak de komende 30 jaar beschermd is tegen typische Belgische weersomstandigheden: zon, regen, vorst, sneeuw en hagel.

Tip: roofing kan ook gebruikt worden om een groendak aan te leggen! Dit maakt je dak extra ecologisch en bovendien esthetisch erg mooi.

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Laat je inspireren en bekijk onze realisaties

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit