Dakwerken

Renovatie van je dak?

Moet het dak van je toekomstige woning gerenoveerd worden? Of is je huidig dak aan renovatie toe en zoek je een betrouwbare en kwalitatieve partner? Dan is jouw project bij ons in goede handen. We renoveren zowel grote, als kleine daken en gaan altijd voor een duurzame totaaloplossing.

 • Hellende daken

  Gedeeltelijke renovatie of een volledig nieuw dak plaatsen? Onze experten volgen alles stipt en correct op.

 • Platte daken

  Een lekkage aan je plat dak of water dat niet meer goed kan worden afgevoerd moet best snel opgelost worden.

 • Dakisolatie

  Een goed geïsoleerd dak is de basis van jouw woning. Laat geen onnodige warmte verdwijnen en bespaar op je energiefactuur.

 • Zolderrenovatie

  Een nieuwe thuiswerkplek of hobbykamer op zolder. Dat kan. Vertel ons je ideeën, wij denken graag met je mee.

Renovatie dak: welke stappen onderneem je?

 1. Bepaal de kosten van de renovatie van jouw dak
  Je dak laten renoveren? Dan is het belangrijk om je budget te bepalen. Heb je hulp nodig om je budget te bepalen en wil je hierover graag een onafhankelijk advies? Of ken je jouw budget al en ben je vooral benieuwd wat Kijzer jou kan bieden?

  Via dit formulier stel je in 3 eenvoudige stappen jouw vraag rechtstreeks aan onze experten. Wij contacteren jou binnen 24 uur voor een afspraak ter plaatse. Volledig gratis en vrijblijvend!
 2. Kies voor materiaal op maat
  Om de kostprijs van je dakrenovatie te bepalen, helpen we je bij de keuze van het meest geschikte materiaal. Dat is namelijk sterk afhankelijk van je situatie en de noden van het project. Kies je bij een plat dak voor EPDM of roofing, en waarom? Ga je bij een schuin dak voor leien of dakpannen? En hoe belangrijk is duurzaamheid? Onze experten loodsen je persoonlijk en met een onafhankelijk advies door alle vragen heen. Zo maak je de beste keuze voor jouw situatie en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.
 3. Denk na over duurzaamheid
  Bij Kijzer garanderen we niet alleen een correcte prijs voor jouw dakrenovatie, maar staan we ook stil bij duurzaamheid. Om een dak te laten renoveren op een duurzame manier, is de keuze voor het juiste materiaal van cruciaal belang. Daarnaast werken we bij Kijzer enkel met de ervaren dakwerkers en gebruiken we uitsluitend het beste materiaal van A-merken.
 4. Laat de moeilijke beslissingen over aan Kijzer
  Bij Kijzer maken we pas echt het verschil door jou te ondersteunen doorheen het hele proces, ook bij moeilijke beslissingen of in het papierwerk. Bij de renovatie van je dak komt namelijk heel wat kijken: een parkeerverbod tijdens de werken regelen met de gemeente of stad, premies en subsidies aanvragen, vergunningen in orde brengen, enzovoort. Al die zaken nemen wij op ons, zodat jij met een gerust hart de renovatie aan ons kan toevertrouwen.

Renovatie van daken in heel Vlaanderen

Kijzer voert renovaties van daken uit over heel Vlaanderen. Zo zorgen wij dat iedereen kan kiezen voor de nummer 1 in dakwerken en gevelwerken.

Zorgeloos je dak renoveren met Kijzer

Een dak tot in de puntjes renoveren naar een eindresultaat waar je van droomde, én tegelijk jou volledig ontzorgen, dat is de missie van Kijzer. Tijdens de hele werken staat jouw persoonlijke aanspreekpunt je bij met advies, en zelfs na de werken kan je nog steeds bij ons terecht. Neem via ons contactformulier contact op voor vragen of meer informatie.

Wil je weten hoeveel je kan besparen dankzij een dak- en/of gevelrenovatie? Vul onze handige calculator in, en kom het antwoord snel te weten!

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit