Gevelwerken

Gevelrenovatie nodig? Of je nu je gevel opnieuw wil laten voegen, wil weten wat de opties zijn bij je gevelrenovatie of nog andere vragen hebt: voor alle gevelwerken ben je bij Kijzer aan het juiste adres.

De gevel van je woning bepaalt in grote mate de stijl van je huis. Het is als het ware een visitekaartje. Maar een gevel gaat verder dan enkel de looks. Zonder isolatie op je buitenmuren verliest je woning veel warmte. Door dat warmteverlies slaat je verwarming sneller aan, waardoor de kosten natuurlijk oplopen. Je gevel laten renoveren kan dit vermijden.

 • Crepi

  Met crepi kies je voor een veelzijdige, moderne en berschermende bepleistering.

 • Spuitkurk

  Met spuitkurk ga je voor een efficiënte, isolerende en duurzame afwerking.

Gevelrenovatie: welke stappen onderneem je?

 1. Bepaal de kosten van de gevelrenovatie
  Je gevel laten renoveren? Dan is het belangrijk om je budget te bepalen. Heb je hulp nodig om je budget te bepalen en wil je hierover graag een onafhankelijk advies? Of ken je jouw budget al en ben je vooral benieuwd wat Kijzer jou kan bieden?

  Via dit formulier stel je in 3 eenvoudige stappen jouw vraag rechtstreeks aan onze experten. Wij contacteren jou binnen 24 uur voor een afspraak ter plaatse. Volledig gratis en vrijblijvend!
 2. Kies voor materiaal op maat
  Om de kostprijs van de gevelrenovatie te bepalen, helpen we je bij de keuze van het meest geschikte materiaal. Dat is namelijk sterk afhankelijk van jouw situatie en de noden van het project.Onze experten loodsen je persoonlijk en met een onafhankelijk advies door al je vragen heen. Zo maak je de beste keuze voor jouw situatie en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.
 3. Denk na over duurzaamheid
  Bij Kijzer garanderen we niet alleen een correcte prijs voor jouw gevelrenovatie, maar staan we ook stil bij duurzaamheid. Om een gevel te laten renoveren op een duurzame manier, is de keuze voor het juiste materiaal van cruciaal belang. Daarnaast werken we bij Kijzer enkel met de ervaren vakmannen en gebruiken we uitsluitend het beste materiaal van A-merken.
 4. Laat de moeilijke beslissingen over aan Kijzer
  Bij Kijzer maken we pas echt het verschil door jou te ondersteunen doorheen het hele proces, ook bij moeilijke beslissingen of in het papierwerk. Bij de renovatie van je gevel komt namelijk heel wat kijken: een parkeerverbod tijdens de werken regelen met de gemeente of stad, premies en subsidies aanvragen, vergunningen in orde brengen, enzovoort. Al die zaken nemen wij op ons, zodat jij met een gerust hart de renovatie aan ons kan toevertrouwen.

Gevelrenovatie in heel Vlaanderen

Kijzer voert renovaties van gevelrenovaties uit over heel Vlaanderen. Zo zorgen wij dat iedereen kan kiezen voor de nummer 1 in dakwerken en gevelwerken.

Zorgeloos je gevel renoveren met Kijzer

Een gevel tot in de puntjes renoveren naar een eindresultaat waar je van droomde, én tegelijk jou volledig ontzorgen, dat is de missie van Kijzer. Tijdens de hele werken staat jouw persoonlijke aanspreekpunt je bij met advies, en zelfs na de werken kan je nog steeds bij ons terecht. Neem via ons contactformulier contact op voor vragen of meer informatie.

Wil je weten hoeveel je kan besparen dankzij een dak- en/of gevelrenovatie? Vul onze handige calculator in, en kom het antwoord snel te weten

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit