Ontdek nu onze batibouwactie!

Gevelwerken

De gevel van je woning bepaalt in grote mate de stijl van je huis. Het is als het ware een visitekaartje, maar een gevel gaat verder dan enkel de looks. Zonder isolatie op je buitenmuren verliest je woning veel warmte. Door het warmteverlies slaat je verwarming sneller aan, waardoor de kosten natuurlijk oplopen.

Gevelrenovatie: jouw gevel in een nieuw kleedje

Met een nieuwe gevelbekleding geef je jouw woning een andere uitstraling: klassiek, tijdloos of modern. Aan jou de keuze. Het materiaal speelt hierbij een belangrijke rol. Crepi is een van de populairste afwerkingsmogelijkheden. Dit materiaal zorgt voor een mooie afwerking en heeft een extra isolerende werking. Combineer je een afwerkingslaag met isolatie? Zo voorkom je dat je energiefactuur hoog oploopt en dat is natuurlijk goed voor je portemonnee.

Gevelisolatie: vermijd torenhoge energiefacturen

Heb je gemerkt dat je woning door slechte isolatie veel warmte verliest? Het gevolg is een hoge energiefactuur. Tijd om de gevel van je woning aan te pakken. Door isolatiemateriaal aan te brengen op de gevel van je woning kan je veel geld besparen. Deze materialen zijn speciaal ontwikkeld om de kostbaar gestookte warmte zo goed mogelijk binnen de muren van je woning te houden. Zo slaat je verwarming minder vaak aan, dalen je stookkosten en daalt de EPC-waarde van je woning.

Gevelwerken, een klus voor betrouwbare vakmensen

Met jarenlange ervaring is Kijzer de specialist om jouw woning te voorzien van nieuwe gevelbekleding en gevelisolatie. Het is een vak apart en vereist de nodige kennis en betrouwbare ervaring. Het professioneel en ervaren team van Kijzer staat garant voor kwaliteit, hoogstaande materialen met een maximaal rendement.

Advies op maat

Bij Kijzer kan je rekenen op één contactpersoon die jouw project opvolgt van A tot Z. Van bij de prijsofferte tot na de werken. Op die manier ben jij zeker van een snelle en vakkundige afwerking. Bovendien helpen we je met de aanvraag van eventuele vergunningen. Een administratieve klus die jij met een gerust hart uit handen kan geven.

Laat je inspireren en bekijk onze realisaties

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2022 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit