Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je graag een prijsofferte aanvragen? Dat kan. Vul hieronder alle gegevens in en dan neemt een van onze experten snel contact met jou op om een afspraak in te plannen. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

  1. 1Project
  2. 2Gegevens
  3. 3Bevestiging
Volgende stap
Kijzer houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.


Waarom 15 jaar kwaliteitsgarantie?

Omdat we bij Kijzer zo zeker zijn van onze hoge kwaliteit en duurzaamheid doen we graag een schepje bovenop onze standaard kwaliteitsgarantie van 12 jaar. Deze garantie kunnen wij jou bieden dankzij onze nauwe samenwerking met fabrikanten en leveranciers. Geniet dus nu uitzonderlijk van 3 jaar extra kwaliteitsgarantie als je je prijsofferte aanvraagt voor 23 juni.

Vraag nu je offerte aan om te profiteren van deze uitzonderlijke actie!

 

Wat valt er onder deze garantie?
Alle werken aan je dak of gevel, zichtbaar of verborgen, die niet in overeenstemming zijn met de regels van het vak, het gebruik van niet deugdelijk materiaal en zaken die afwijken van de overeenkomst.

Vraag je offerte aan

Eerst gratis advies?

Misschien heb je nog helemaal geen idee welke werken uitgevoerd moeten worden aan het dak van je woning. We begrijpen dat je liever eerst wat meer informatie over de renovatie krijgt. Contacteer ons gerust voor een gratis adviesgesprek. Onze adviseurs komen graag een keertje bij je langs.

Gratis adviesgesprek

© 2023 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit