Dit is wat onze klanten zeggen

Tevreden klanten zijn onze beste reclame. Zij geven ons een mooie score van 4,8 op 5 en daar zijn we erg fier op. Benieuwd wat zij te zeggen hebben? Lees dan hier enkele reacties.
 • Stijn Baeten

  Ik heb Kijzer per ongeluk ontdekt via Google, ik was zeer aangenaam verrast van de transparante en aantrekkelijke website. Vanaf het eerste contact ging alles snel en was iedereen vriendelijk. David is alles komen opnemen met een drone en heeft veel ideeën gegeven. Vervolgens waren alle werkmannen daadkrachtig en bereikbaar. Het eindresultaat van ons complexe huis mag er zijn. We raden het zeker aan.

 • Jasper Vaneessen uit Melle

  De realisatie van onze gevel- en dakwerken verliep zeer vlot. Vooral de duidelijke en vlotte communicatie bevielen ons, zowel via mail, telefonisch als fysiek.

 • Ann Galland uit Hoboken

  Het dak is prima aangelegd, vlot gewerkt en we zijn absoluut tevreden. Daarom hebben we ook beslist om het dak van ons tweede huis ook door Kijzer te laten renoveren.

 • wouter coolens

  We waren tevreden over het verloop, van aan het begin tot aan de werkzaamheden. Je krijgt de nodige nuttige informatie bij het eerste bezoek. De mensen van Kijzer hebben ontzettend hard gewerkt en degelijk. Ze waren ook heel responsief en geduldig. Onze achtergevel van 52 m2 was klaar binnen de werkweek en in soms niet al te gemakkelijke omstandigheden. We zijn zeer tevreden van het eindresultaat.

 • Jam Antwerpen

  Vlotte klanten hulp ook voor mensen die minder kennis hebben over verbouwen. Allemaal behulpzame en vriendelijke mensen die ik heb ontmoet. Een heel goede ervaring.

 • Martine Van de Vijver uit Dilbeek

  Alles wat in de beschrijving werd beloofd werd ook nagekomen zoals de hulp bij de premies, het aanvragen van de bouwvergunning maar ook parkeergelegenheid dat was allemaal in orde, ik heb me om niets moeten bekommeren. Wanneer ik vragen had werden die snel beantwoord, ik kon altijd een beroep doen op iemand. De werkkrachten zelf hebben zeer hard gewerkt en waren zeer correct en nauwgezet, kortom een super ervaring, ik kan Kijzer aan iedereen aanbevelen.

 • Bjorn Van Loon

  Vanaf het eerste contact wist ik dat ik op het juiste adres zat.
  De vertegenwoordiger was zeer duidelijk en eerlijk en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden.
  Ik heb vervolgens een offerte gekregen die zeer gedetailleerd was, de stappen van de werken en hoe ik een premie aan kan vragen,en vooral met een correcte prijs.
  Eens de werken klaar waren kreeg ik telefoon van de projectleider of ik tevreden was van de werken, nog voor de dakwerkers naar huis vertrokken.
  Als ik in de toekomst iemand ken die iets aan zijn dak of gevel moet laten doen dan zeg ik Kijzer!!!!

 • Andre Gauthier uit Herent

  De werkmannen waren heel professioneel, De werfleider was steeds bereikbaar en kwam onmiddellijk langs wanneer het nodig was. Er werden een paar dakpannen op onze vraag achter gelaten en dat was geen probleem. Wat heel opvallend was is dat er heel proper gewerkt werd en s’ avonds alles netjes achtergelaten werd.

 • Sacha Bogaert uit Hamme

  De mensen waren vriendelijk, de werken zijn proper uitgevoerd en alles is snel afgehandeld. Bij vragen krijg je snel antwoord en het eindresultaat is heel mooi.

 • DJQuickSB

  Onze woning valt onder beschermd dorpzicht waardoor het aanvragen van een vergunning iets moeilijker dan normaal is. Kijzer heeft hier goed bij geholpen en er voor gezorgd dat dit feilloos is verlopen. ook zeer proper afgewerkt en niet moeilijk gedaan over dat het dak iets groter was dan uiteindelijk initieel berekend. tevreden van het eindresultaat!

 • Isabelle Berckmoes uit Machelen

  Vlotte communicatie. Meer als content over de plaatsing en de afwerking.

 • Tim I

  Ik ben zeer tevreden van de werkers. Ik moet zeggen het contact met de projectverantwoordelijke liep ook altijd heel vlot. We zijn heel tevreden over het afgeleverde werk. Allemaal heel netjes en proper afgewerkt.

 • Nathalie Denayer uit Antwerpen

  We konden altijd bij Kijzer terecht als we met vragen zaten. We hebben totaal geen last gehad van de werken. We hebben het resultaat op het dak met de ladderlift gaan bekijken samen met een ervaren persoon en de werken zijn heel professioneel uitgevoerd. Ik zou het zeker aanraden.

 • Dieter Devos uit Antwerpen

  Ik heb het voorbije jaar 2x beroep gedaan op Kijzer. 1x voor de reparatie en schoonmaak van een dak en 1x voor een volledig nieuw buitendak, isolatie en veluxvensters. In beide gevallen hebben ze zeer professioneel, snel en met een goede communicatie de werken tot een goed einde gebracht. Van het eerste contact, tot de administratieve opvolging (datum werken, aanvraag premies, …) en uiteindelijke plaatsing.. bij Kijzer word je als klant op een serieuze manier behandeld en opgevolgd. Een verademing om als klant met zo’n bedrijf te kunnen werken in tijden waar veel malafide aannemers ongestoord hun gangen kunnen gaan. We hebben gekozen voor Kijzer nadat we door Dakwerken Smekens waren opgelicht. Jammer dat we niet eerder bij hen terecht gekomen zijn! Een absolute aanrader!!

 • Katja Remacle uit Landen

  Zeker een aanrader.

 • Anthony Gonzalez Lopez

  Kijzer werd ons aangeraden door familie en wij hebben gekozen voor Kijzer voor dakwerken en gevelwerken. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en zullen ze ook verder aanraden.

 • Dieter Daniëls

  Meestal komt er heel wat bij kijken met aannemers, bij Kijzer wordt dit allemaal uit je handen genomen. Zorgeloos renoveren!

 • Peter Janssens

  Kijzer bvba heeft bij ons de voor en achtergevel met isolatie bewerkt. Dit is zeer mooi zeer professioneel en binnen de tijdsperiode dat ze gezegd hadden gedaan. De werklieden werken ook zeer proper en efficiënt. Ook was de prijs na verschillende offertes te hebben gevraagd bij verschillende bedrijven, kwam Kijzer bvba het goedkoopste en met het beste aanbod uit. Ook de voor en nabesprekingen waren telkens zeer goed. De uitleg die gegeven wordt is correct volledig en je kan ten aller tijden nog terug contact opnemen voor bijkomende vragen. Ook het secretariaat werkt zeer professioneel en zijn bereid Aly het mogelijke te doen om offertes, tussentijdse en andere facturen volgens je vraag te bewerken. Dit bijvoorbeeld om de vragen van bepaalde financiële instanties te voldoen. Ik ben zeer tevreden.

 • Albert Beutels

  Ik ben tevreden van het werkvolk en de goede afwerking.

 • Eddy Goens uit Borgerhout

  Het dakbedrijf heeft op vier dagen op een perfecte en vlotte wijze drie daken gerenoveerd. De communicatie met de dakwerkers verliep op een excellente manier.
  Ondertussen heeft op zeer regenvolle dagen zijn kwaliteit al bewezen.

 • Johan De Beule uit Strombeek-Bever

  Wij hadden een vrij goed contact met Benny. Hij was zeer professioneel en wist onmiddellijk wat we nodig hadden. De werken zijn zonder problemen gebeurt. Wij zijn zeer tevreden klanten.

 • Luc Schots

  Dak volledig laten isoleren. Juiste prijs, vlotte communicatie, proper werk. Aan te raden!

 • René Mariën uit Nijlen

  Heel duidelijke afspraken, zeer degelijk werk geleverd, ze waren aanspreekbaar en dat vind ik belangrijk en het is proper gedaan.

 • Viatcheslav Lysenko

  Zeer tevreden met uitgevoerde werken en de opvolging ervan.

 • Marcus Janssen

  Bij Kijzer gaat het over het geheel. Ze denken aan alles van a tot z. Door de leidingen konden ze niet alles isoleren, toen is Kijzer met een voorstel gekomen om de leidingen te verplaatsen zodat ze alles keurig konden afwerken. Ik ben blij voor Kijzer te hebben gekozen.

 • Rudy Gooris

  Ik heb gekozen voor Kijzer voor de vernieuwing van mijn voorgevel. Ik ben een tevreden klant, het heeft iets langer geduurd dan verwacht maar het eindresultaat is zeer mooi.

 • Ine Pieters uit Borgerhout

  Wij hebben gekozen voor Kijzer om ons dak te laten vernieuwen. Een grote meerwaarde voor mij was dat alles van Kijzer uit geregeld werd. Van het aanvragen van het parkeer verbod tem het aanvragen van premies. De werkmannen hebben zeer proper werk geleverd en ook heel snel. Wij raden het zeker aan en hebben opnieuw gekozen voor Kijzer voor onze gevelwerken in het najaar.

 • Isabel Gorrebeeck uit Sint-Niklaas

  Bij vragen word er snel naar oplossingen gezocht. De werken zijn heel proper en nauwgezet. Een heel goede communicatie en ze verwittigen wanneer ze langskomen of vertrekken. Ik vind vooral de details van de afwerking een pluspunt. Ik heb alvast anderen aangeraden om deze werken ook te laten doen.

 • Inge Van Werde

  We zijn supertevreden met ons nieuwe dak! De dakwerkers werkten heel hard en lieten alles altijd zeer net achter. Ook de contacten met o.a. de vertegenwoordiger en de projectleider verliepen prima. Kortom, zowel de uitvoering van de werken als de communicatie met Kijzer was zeer professioneel.

 • Etienne Neels

  Vriendelijke mensen, perfect uitleg gegeven en de werken zijn correct uitgevoerd wat moet een mens nog meer hebben. Zeker en vast kiezen voor Kijzer!

 • Jp van hullebus

  Gevel isolatie, gewoon prachtig en snel gedaan,
  zeker 10 sterren waard

 • Lieve Van Damme

  Gevelrenovatie : isolatie en afwerking in crepi perfect uitgevoerd…

 • CINDY

  De werking samen vond ik heel goed. De communicatie zat heel goed, als ik vragen had per telefoon of email werd er steeds onmiddelijk geantwoord. De werkmannen lieten telkens alles proper achter. Kijzer is zeker een aanrader.

 • Cedric Plichart

  Een zeer professionele en snelle aanpak van de offerte. Uit de offerte bleek dat Kijzer een sterke prijs/ kwaliteitverhouding had. Ik heb Kijzer vergeleken met 6 andere partijen en Kijzer kwam daar het beste uit. Tijdens de uitvoering van de werken doken er kleine problemen op maar deze werden ook snel weer gecorrigeerd. Tevreden met het eindresultaat en zouden Kijzer aanbevelen.

 • marc vervaet

  Een bedrijf dat zijn afspraken nakomt. De opvolging van de aanvang van de werken tem de naservice waren van zeer goede kwaliteit. We hebben Kijzer aangeraden aan vrienden en zullen dit zeker nog doen.

 • Erwin A

  Van de eerste tot de laatste stap correct in communicatie en uitvoering.

 • Bea Coudron uit Lot

  Na verscheidene offerte aanvragen voor gevelisolatie koos ik voor de firma Kijzer, hun bouwadviseur verschafte mij alle nodige uitleg, ook voor enkele probleem details. De offerte was duidelijk en gedetailleerd. Werken gingen wel later van start dan afgesproken. De firma doet ook het nodige voor de vergunning en de premies. De werken zijn heel goed verlopen en het eindresultaat is prachtig. Vriendelijke, profesionele vakmannen, behulpzaam, alle bijkomende problemen werden in overleg opgelost. Ze werken proper en na de werkdag wordt alles netjes opgeruimd. Ik ben heel tevreden en raad de firma Kijzer zeker aan!

 • CINDY

  De werking samen vond ik heel goed. De communicatie zat heel goed, als ik vragen had per telefoon of email werd er steeds onmiddelijk geantwoord. De werkmannen lieten telkens alles proper achter. Kijzer is zeker een aanrader.

 • Cedric Plichart

  Een zeer professionele en snelle aanpak van de offerte. Uit de offerte bleek dat Kijzer een sterke prijs/ kwaliteitverhouding had. Ik heb Kijzer vergeleken met 6 andere partijen en Kijzer kwam daar het beste uit. Tijdens de uitvoering van de werken doken er kleine problemen op maar deze werden ook snel weer gecorrigeerd. Tevreden met het eindresultaat en zouden Kijzer aanbevelen.

 • Kim Jönsson

  Ik ben zeer tevreden van Kijzer. Zowel voor het geleverde werk als de naservice. Zeker ook een extra vermelding voor dakwerker Rob welke zeer voortreffelijk werk heeft geleverd. De meerwaarde van Kijzer ligt hem in de totaalaanpak. Ik ga nu ook mijn gevel laten renoveren door de firma.

 • Rolande Leenen

  Tevreden klant!

 • Ralf Eicker

  We hebben siliconenpleister (crepi) tegen de buitengevels laten zetten met isolatie. Werken gingen vlot en zijn goed en professioneel uitgevoerd. Voor probleempjes werd meteen een oplossing gezocht. Ook goede opvolging. Wel enkele maanden tijd verstreken tussen getekende offerte en uitvoering. Had deels met slecht weer te maken.

 • Inge Oris uit Mechelen

  Heel tevreden over de uitleg die vooraf gegeven werd en de opvolging na het tekenen van de offerte. De uitvoerders verstonden hun vak en waren heel professioneel. Ze hadden ook oog voor bescherming van ramen en vloer en zorgden er na elke werkdag voor dat alles netjes werd achtergelaten. Een extra troef is de hulp bij het aanvragen van de premie.

 • Luc De Maegd uit Oud-Heverlee

  Zeer tevreden van de uitgevoerde werken. Alles zoals afgesproken. Niet twijfelen kies voor kijzer.

 • Adeel Rehman

  Op tijd begonnen en waren klaar op tijd. Alles zeer nauwkeurig afgewerkt!

 • Peter Achtergael uit Nieuwenrode

  De overeen gekomen afspraken worden nagekomen, een goede kwaliteit van de werken. Voor mij zeker een aanrader.

 • RAYMOND VAN CAMPFORT

  Ik heb mijn zijgevel laten vernieuwen door Kijzer (Crepi)De mensen die de uitvoering deden waren professioneel.
  Ze waren altijd volgens de afspraak. Voor ons een aanrader.

 • joris schelkens

  Ik heb heel het dak laten vervangen en de dakgoot door Kijzer. Een zeer professioneel werkteam en vriendelijk ook. Kijzer is zeervast een correct bouwbedrijf om mee samen, te werken. Geen klagen van.

 • koen mertens

  Zeer tevreden over de werken correct en professioneel en duidelijke communicatie
  Vriendelijk personeel die geen probleem maken om uw vragen te beantwoorden

 • Roger Webers uit Turnhout

  Ik was zeer tevreden van de kwaliteit en de snelheid van de werken, Vriendelijke mensen altijd beleefd, ik kon daar niets van zeggen. Zeer tevreden.

 • carlo huyghe

  Zeer tevreden over de werken!

 • Wouter Kelchtermans

  Snelle respons voor de offerte, de werken waren binnen de geschatte tijd uitgevoerd. Ervaren en vriendelijke dakwerkers. Ik overweeg Kijzer zeker voor toekomstige werken.

 • Jeroen De Ridder

  Zeer snelle service, een goede administratieve opvolging en ook ondersteuning bij de subsidieaanvraag. Zeker een aanrader.

 • johan Alonso uit Aalst

  Ze doen wat ze beloofd hebben. Ik heb zelf bouwervaring en heb gezien dat ze met betrouwbare materialen werken.

 • Frank Vandenbergh

  Correcte afwerking, goed advies en bereidwillig.

 • Yvette Verresen

  goed op rijd, goede afspraken en goede kwaliteit. zeker doen!

 • syndicus pastoorbauwenslaan

  De opdracht is afgeleverd volgens afspraak. Kwalitatief en correct afgeleverd. De aannemers ter plaatse werkten goed door , veilig en proper. Wij zijn zeer tevreden van onze nieuwe gevel!

 • Marie Janssens

  Ze hebben hun afspraken nagekomen.

 • Gökan Dönmez

  Duidelijke communicatie en werken correct uitgevoerd.

 • Dirk Verstreken

  Gevelwerken gedaan, snel en goed afgeleverd. De adviseur Markus was zeer correct en top uitleg, snelle offerte en duidelijk. Zeer blij met mijn isolatie en crepi werken

 • Jan Somers

  Correcte, vriendelijke firma met een zeer goede uitvoering, prima resultaat! Iedereen aan te bevelen.

 • Davy Aerts

  De hulp bij de aanvraag van de premies alsook de parkeerborden was een absolute meerwaarde. Dit nam voor ons in een reeds drukke periode wat druk weg. De werkmensen waren vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Tijdens de werken was er een open communicatie wat zorgde voor een vlotte samenwerking en snelle beslissingen om geen onnodige vertragingen te krijgen. Een pluim voor het ganse Kijzer team.

 • Linda Franssens

  Toffe mensen om mee te werken.

 • Ronald Weuts

  Prima service! Oogstrelend resultaat gevelwerken afgewerkt met Rockpanel met isolatie.

 • Hilda Ooms

  Isolatie laten leggen op plat dak vervangen dekstenen dakgoot vernieuwd
  alles zoals afgesproken en zeer netjes afgeleverd
  nog een plus punt deze firma helpt u ook met het aanvragen premies
  zodra het weer het toelaat wordt mijn crepi muur gedaan
  Ik ben heel te tevreden over de uitgevoerde werken
  bedankt aan het ganse team

 • Peter Jansen

  Twee jaar geleden heb ik mijn dak laten vernieuwen door Kijzer, van offerte tot oplevering is alles vlot verlopen. Nu twee jaar na datum had ik nog enkele reservepannen nodig voor het installeren van zonnepanelen en hebben ze deze direct komen leveren. Dus vanaf offerte tot dienst na verkoop zeer tevreden!

 • Sander Verhasselt

  Heel goede service

 • robert raeymaekers

  Heel tevreden van de service en de werkmannen en allemaal binnen het budget!

 • Dirk Meulemans

  Kijzer kwam zijn beloften volledig na binnen de vooropgestelde termijn en kwam zelf met voorstellen tot verbetering.
  Profesionele aanpak

 • Marie José Leyssens

  Zeer vlotte communicatie. Zeer professioneel en bereidwillig personeel. Ook bij onvoorziene omstandigheden zeer hulpvaardig. Zeker een aanrader.

 • Renaat Ost

  Duidelijke offerte voor vervangen kunstleien. Correcte nakoming van gemaakte afspraken. Vlotte uitvoering en afhandeling. Zeker aan te raden bedrijf.

 • Marie José Leyssens

  Zeer vlotte communicatie. Zeer professioneel en bereidwillig personeel. Ook bij onvoorziene omstandigheden zeer hulpvaardig. Zeker een aanrader.

 • Jeffrey Peelman

  Crepi aan zijgevel aangebracht, snelle duidelijke service. Ook vakmannen zeer bekwaam en behulpzaam. Zou het aanraden.

 • viktoria oris

  Dank je wel voor het mooi geleverde werken !!!

 • J.L L

  GEWOON EEN TOP BEDRIJF ! Een voorbeeld voor alle andere bedrijven. TOP van begin tot oplevering .We zijn zeer tevreden over de service en het werk van de Kijzer. Linda verdient zeker een dikke pluim voor haar tijd en vlotte communicatie met haar klanten. Doe zo voor

 • Oliver Bogaerts

  Dakisolatie door Kijzer laten doen. Heel erg tevreden. Correcte service van offerte tot oplevering. Werken snel uitgevoerd met heel proper resultaat!

 • Nicole Bastijns

  Tevreden van Kijzer, plaatsing op tijd en goede werken.

 • Eef Smeyers

  Degelijke en volledige informatie over de dakwerken. Zeer communicatief en transparante offerte. Goede kwaliteit afgeleverd.

 • Dirk De Leeuw

  Alleen maar veel lof over deze firma, met dank aan bouwadviseur Benny ( professioneel) en zeker niet vergeten de werkende krachten!! Perfecte afwerking , kwaliteit !!!!
  Heel blij dat wij de firma Kijzer hebben uit gekozen voor .
  PS: met veel dank en respect aan chef Ahmed en team.

 • Ella lizada

  We zijn heel blij dat we voor de Kijzer gekozen hebben. Markus heeft goed uitleg en goed advies gegeven. Als er iets kan ik altijd op hem rekenen. De werfleider die ook vriendelijk is komt controleren hoe is het met de werken. We zijn heel tevreden van het resultaat van ons dak dat we terug de firma Kijzer gecontacteerd voor ons buiten gevel. Alles ging vlot zelfs om de subsidie aanvraag in orde te brengen. Heel toffe en professionele mensen. Heel erg bedankt. Ik zou het zeker aanraden.

 • Els Vandenbussche

  Wij hebben onze muren laten bezetten met crepi. De werken werden goed uitgevoerd en alles werd netjes achtergelaten. 1 muur was niet in orde, maar werd mooi hersteld. Vriendelijke mensen! Wij zijn tevreden.

 • Pierre Van Passel

  De eerste kennismaking met de firma Kijzer was een echte meevaller.
  Benny heeft ons op een vakkundige en vriendelijke manier alle mogelijkheden uitgelegd die bij de firma Kijzer voorhanden zijn om tot een goed eindresultaat van de werken te kunnen komen.

 • Tom Bastiaans

  Gekozen op gevoel voor Kijzer, vanaf het eerste contact met de adviseur had ik al een zeer fijn gevoel bij Kijzer. Ze hebben dan ook niet teleurgesteld bij het vernieuwen van mijn dak. Echt vlekkeloos verlopen zonder operkingen. Dikke merrie Kijzer, we zijn super content!

 • Sonia Govers

  Ons huis werd door jullie in de crepi gezet. De offerte was de volledigste van alle offertes die we op voorhand ingezien hebben. Alle data werden gerespecteerd en de werken werden door zeer goede vaklui uitgevoerd. Nadien werd alles heel proper achtergelaten. Een firma om aan te prijzen, we zijn zeer tevreden klanten!

 • Konstantin Nolmans

  Wij hebben o.a. een nieuw dak + isolatie laten steken door Kijzer en zijn zeer tevreden. Communicatie met de zaakvoerder en de werfleider verliep vlot. Hiernaast ook goede begeleiding/advies voor/tijdens de werken. Prijs kwaliteit echt een aanrader!

 • Lorenzo Smets

  Super content van De Kijzer.
  Frank ging voor ons door het hete vuren, zelfs is hij op zondag een lek komen dichtmaken! Echt een aanrader. Top service.

 • Hans Ligtvoet

  Ons dak moest geïsoleerd en vernieuwd. Via hun uitstekende website kwamen we bij Kijzer terecht. Vanaf het allereerste persoonlijke contact hebben wij te maken gehad met vriendelijke vakmensen die de tijd nemen om alles helder uit te leggen en alle mogelijkheden overzichtelijk te maken. (Wij weten nu alles over dakpannen). Onze contactpersoon was voortdurend bereikbaar en behulpzaam, ook na kantooruren. Tijdens de werken was iedereen zeer correct en aanspreekbaar. Er is uitermate zorgvuldig en vakbekwaam gewerkt. Wij zijn zeer tevreden en gelukkig met ons nieuwe mooie dak.Sandrine & HansVeltem-Beisem

 • Roel Bal

  Vriendelijk personeel en goede afwerking van de gevel renovatie ik beveel deze firma wel aan wij zijn heel tevreden over deze firma ???

 • Linda Franssens

  Ik ben zeer te vrede met de efficietie en de service die de firma aanbied . Een aanrader als je alles correct wil laten doen . en een goed team wenst te hebben .?

 • Matteo Garzoli

  Goede begeleiding van de 1ste tot de laatste stap. Geen enkele vraag was te veel. Zeker een aanrader.

 • Erwin Van San

  Wij hebben een woning met vier vrijstaande gevels, gebouwd net na de tweede wereldoorlog. Gevolg: snelle afkoeling in de winter. En een koude tocht in de woonkamer. Frank Joos van Kijzer kwam bij ons langs voor een gedegen en uitgebreid offertegesprek rond een isolatieoplossing die voldoet aan de hedendaagse verwachtingen. Daar nam hij ruim de tijd voor, meer dan het dubbele van zijn concurrenten. Hij mat de hele woning grondig na en luisterde diep naar onze vragen: gaat het over koude in de winter ? Wat zijn de ervaringen met hitte in de zomer ? Hij meet niet alleen, maar had bij zijn rondgang ook een scherp oog voor aanwijzingen van diverse problemen in de bestaande toestand. Zoals daar zijn: plekken van verdonkering op de muren, die wijzen op lokale koudebruggen en temperatuursverschillen. Rolkasten. Of bestaand schrijnwerk. Die nam hij grondig met ons door. Vervolgens stelde hij de geschikte alternatieven voor. Met een heel uitgebreide technisch-onderbouwde uitleg, op basis van warmteleerprincipes. Wij zijn zelf ingenieur en je hoort gewoon dat Frank zijn vak grondig kent en veel oog heeft voor details die in de kering wel het grote verschil maken met anderen. We ondertekenden dan ook met vertrouwen zijn aanbod. Geen kleine uitgave. Maar op basis van zijn voorstel wel met een heel goed gevoel: hier halen we het maximale resultaat mee. Erwin en Wendy

 • Jan Brands

  Na verschillende offertes te hebben bekeken hebben we voor kijzer gekozen. Dit voor de duidelijke offerte en prijs/kwaliteit. Ook hebben we hele goede uitleg gekregen over de werken. Ze hebben een uitstekende afwerking afgeleverd.

 • Evert Vds

  Voor ons renovatieproject in Boom hebben wij bij verschillende firma’s voor gevelbekleding een offerte laten opmaken. Dit gaat om de voorgevel, achtergevel, dakkapels bekleden, plaatsen dakgoten en regenpijpen. Uiteindelijk zijn wij hierbij niet bij de goedkoopste, maar ook niet voor de duurste gegaan. Wij hebben voor Kijzer gekozen omwille van de vertrouwensband die er van in het begin was met de vertegenwoordiger, Frank Joos. Deze persoon heeft ons tips gegeven voor problemen die zich voordeden bij onze renovatie. Hij zocht mee naar mogelijkheden en oplossingen om ons project naar een goed eindresultaat te leiden. Tijdens de werken zelf was er met de werkmensen op het terrein zelf wel een communicatiebarriere omwille van de taal, maar er was steeds telefonisch iemand van Kijzer bereikbaar die kon vertalen en naar oplossingen zocht. De werken zelf zijn proper en goed uitgevoerd. De eindfactuur werd correct adhv de uitgevoerde werken aangepast. Tot hier toe zijn wij heel tevreden over het eindresultaat. Ook over de bekwaamheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid van de mensen van Kijzer zijn wij heel tevreden. Doe zo voort en beste wensen voor het nieuwe jaar!

 • Steve Van Sant

  Bij het zoeken naar een betrouwbare dakwerker hebben we mogen kennis maken met Frank Joos die ons in de ontwerpfase heeft bijgestaan met advies inzake isolatie en materiaalkeuze in functie van onze wensen. Deze persoonlijke aanpak heeft het verschil gemaakt. Benieuwd naar het eindresultaat!

 • Hannelore De Maeyer

  Frank Joos kwam redelijk snel na aanvraag eens langs om alles te bekijken. Hij luisterde naar de vragen en gaf raad. We bekeken samen de opties en hij hield goed rekening met het voorziene budget, smaak ivm afwerking, … Ik kreeg een duidelijke offerte met duidelijke uitleg. Hij is steeds bereid nog eens extra langs te komen moest iets niet duidelijk zijn. Voorlopig dus zeer tevreden! Hopelijk gaat het in deze lijn verder! ?

 • Anita Van Espen

  Firma Kijzer laten langs komen voor werken aan ons dak en plaatsen zonnepanelen.Snel kregen wij bezoek van Frank Joos om alles te bespreken .Wij kregen een duidelijke uitleg en alles netjes op offerte gezet door Frank.Hier en daar wel wat probleempjes tijdens de werken, maar werd wel opgelost.Fam. Van Hout

 • Carine Touchant

  Na de deskundige uitleg van Frank Joos besloten we volgende werken te laten doen door Kijzer. Ons plat dak werd geïsoleerd en vernieuwd door bekwame vakmannen het ging ook snel.Onze ramen en deuren werden vernieuwd ook hier mooi afgewerkt. De gevels van ons huis werden geïsoleerd en bezet met crepi. Op korte tijd, Heel veel werk verzet. Kleine probleempjes werden aangepakt en opgelost.Het eindresultaat mag gezien worden en Frank had gelijk een wereld van verschil, we zitten lekker warm binnen en de prijs viel ook mee. Wij raden Kijzer zeker aan.Bedankt Frank.

 • Konstantin Nolmans

  Wij hebben o.a. een nieuw dak + isolatie laten steken door Kijzer en zijn zeer tevreden. Communicatie met de zaakvoerder en de werfleider verliep vlot. Hiernaast ook goede begeleiding/advies voor/tijdens de werken. Prijs kwaliteit echt een aanrader!

 • Lorenzo Smets

  Super content van De Kijzer.
  Frank ging voor ons door het hete vuren, zelfs is hij op zondag een lek komen dichtmaken! Echt een aanrader. Top service

 • Marc Clissen

  Kijzer heeft ons dak gerenoveerd en geisoleerd. Wij kunnen alleen maar Kijzer ten zeerste aanbevelen voor hun stipheid, professionaliteit en qualiteit. In het byzonder wensen we ook Saïd aan te prijzen voor zijn deskundig werk.

 • Astrid Helmer

  Wij kunnen over de diensten van Kijzer alleen maar positief zijn. Ze hebben bij ons een dak geplaatst dat bouwkundig een uitdaging was en ook zorg gedragen voor afwerking en isolatie. Kijzer excelleert door de vakkennis die ze in huis hebben, maar ook door de open en transparante communicatie, de nauwkeurigheid en de stiptheid waarmee ze onze werf hebben aangepakt. Alles was ook altijd zeer proper opgeruimd. Ook onze architect is zeer tevreden over de samenwerking. Een aanrader dus. Dank aan Yannick en Mario voor alle hulp!

 • Phueng Noi

  Snelle offerte houd ook rekening mee met u budget.
  Snel werken en proper werk elke dag ruimen de werken heel goed op. Zelf de buren waren heel verrassen dat elke dag proper achter gelaten is.

 • Lies Persyn

  Wij hebben de achtergevel van ons pand door Kijzer laten isoleren afgewerkt met witte crepi en zijn super tevreden, vooral van het contact met Linda en Peter. Onze achterburen zijn even enthousiast over het mooie uitzicht!

 • Jonathan M

  Wij werkten samen met Kijzer voor de totaalvernieuwing van ons hellend dak en aansluitend plat dak.

  Kijzer blinkt uit in costumer service. Zij bespreken vooraf grondig de werken en zijn ook tijdens de werken uitzonderlijk responsief. Leidinggevenden Peter en Yves staan altijd ter beschikking voor vragen.
  Ik geloof niet dat er bedrijven zijn van hun grootte in de sector die hen dat na doen. De werken vingen twee weken na ondertekening van de offerte aan. Weinig bedrijven kunnen deze snelheid aanbieden.

  Qua prijs bevindt Kijzer zich in middelhoge categorie. De kwaliteit van hun werk kan beschreven worden als adequaat.

 • Jonas Evrard

  Bij dit bedrijf een nieuw dak laten leggen met isolatie.
  We zijn zeer snel verder geholpen met een correcte en duidelijke offerte.
  De communicatie verliep vlot en zeer snel zijn ze aan de werken kunnen starten. Zeer correcte manier van werken met mooie afwerking. Ook doorheen de werken was er steeds overleg over eventuele extra erken en onkosten. groot pluspunt is dat het bedrijf alles regelt voor de premies ivm isolatie. Een extra zorg voor de klant minder. Wij raden deze vakmannen zeer aan!

 • Boris Van Rompaey

  Kwaliteitswerk! Afspraken nageleefd en op tijd! Na de werken kan ik nog steeds rekenen op advies.
  Alsook vriendelijke mensen.
  Een aanrader dus.

 • Luc Saeys

  Eerst wil ik U en het team bedanken voor de vlotte uitvoering van de werken. Graag zou ik ook even willen onderstrepen dat de ploeg dakwerkers uitstekend werk hebben geleverd en zal in de toekomst zeker reclame maken voor Kijzer. Met vriendelijke groeten.
  Saeys Luc, een tevreden klant.

 • Evelien Torfs

  Ik liet mijn dak repareren en isoleren door de firma Kijzer.
  Na een professioneel advies en een vlotte communicatie, konden de werken snel plaatsvinden. Fijne mensen om mee samen te werken en alles werd netjes afgewerkt.

 • Christophe Surin

  Renovatie dak
  Benny is een zeer professionele verkoper en legt heel goed uit welke werken er zouden moeten gebeuren.De dag zelf had hij al de offerte opgestuurd. De realisatie van de werken waren zeer professioneel en heel snel.,Ik ben heel tevreden over het nieuwe dak dat werd geplaatst.Hartelijk dank Benny en Rob.

 • Bob Van Loock

  Voor een opbrengsteigendom, met lange termijnvisie, heb je een zeer goede kwaliteit nodig tegen een scherpe prijs. Achteraf moet ik vaststellen dat ik dit niet enkel heb gekregen maar daarenboven een professionele offerte, een kwalitatief hoogstaand eindproduct en dit volgens vooraf afgesproken timing.
  Als bezitter van verschillende opbrengsteigendommen wil ik kunnen samenwerken met ernstige bedrijven, die professioneel geleid worden. Het volgende project staat intussen ook ingepland. Het is fijn om met correcte partners samen te werken die begrijpen dat elk detail belangrijk is. Een aanrader, gelet op de groei van het bedrijf ben ik duidelijk niet de enige tevreden klant. Bedankt

 • Dave Van lieshout

  Super bedrijf en correcte prijs en snelle plaatsing
  Als je dak wil vervangen zeker dit bedrijf kiezen

 • Arnaud Vlieghe

  Zeer tevreden! Bedankt voor de topservice.

 • Melih Sivrihisar

  Zeer professioneel werk is precies op tijd gedaan. Veel dank aan Moes Kassi sales / project manager en ook aan het applicatieteam voor de service en responsieve communicatie.

 • Kevin Bols

  Lang getwijfeld tussen 2 firma’s, maar uiteindelijk toch voor Keizer gekozen en geen seconde spijt van gehad. Onze gevel ziet er fantastisch uit. Bedankt Kijzer!

 • Hanne Love

  Hallo, ben wonende te Breendonk en heb jammer genoeg geen gebruik gemaakt van deze firma… Niet omdat de offerte te hoog was, maar wel omwille van het feit dat ik de werken zelf heb aangevat… Maar zelfs toen ik hun dit meedeelde mocht ik nog steeds gebruik maken van hun expertise en kon ik steeds op hun terug vallen met vragen… De ervaren stielman Frank Joos heeft mij zeer bruikbare info doorgegeven en tips waarmee ik direct aan de slag kon… Ik zou hen aan iedereen aanraden !

 • Jens Segers

  Ik heb de juiste keuze gemaakt om voor Kijzer te kiezen. Was qua prijs niet de goedkoopste, maar zeker ook niet de duurste. Dak tiptop in orde, bedankt Kijzer.

 • Amin Akhraf

  Perfecte uitvoering van mijn dak. Stipt en heel beleefde werkmannen. Heb jullie al aangeraden bij onze buren!

 • Rutger Amant

  Asbest dak gerenoveerd en velux ramen geplaatst. Prijs-kwaliteit zeker in orde. Correcte en vriendelijke service!

 • Kris Jarta

  Wij hebben een heel goeie ervaring met Kijzer.
  De werken zijn zeer professioneel uitgevoerd door Jannick en Kristof.
  Ook de werfopvolging en administratieve zaken werden zeer goed opgevolgd en afgehandeld.
  Ik kan Kijzer met stip aanraden !!

 • Beau Minou

  Correcte, vriendelijke, snelle en aangename voor en na service. Houden je goed op de hoogte met hun werkschema (wanneer ze starten en zullen eindigen).
  Vriendelijke werkmannen, isolatie, roofing en nieuw hellend dak netjes afgewerkt.
  1 klein min puntje: opkuis achteraf kan iets nauwkeuriger

 • Glenn Van Gansen

  Wij hebben zowel dakwerken + isolatie, gevelwerken in crepi + isolatie en zonnepanelen
  laten doen door Kijzer. Dus wij kunnen een goed totaalplaatje vormen van hun bedrijf.
  Dus bij deze even de voor en nadelen van Kijzer opsommen.

  * Kijzer’s prijzen zijn gemiddeld tot bovengemiddeld. In ruil kregen we wel één
  aanspreekpunt voor al onze werken en dat sprak ons erg aan.

  * Positief is ook dat ze op financieel vlak vrij meewerkend zijn. Wat ik bedoel is dat we
  voor de werken een deel van onze hypotheeklening hebben heropgenomen. Dit duurde
  nogal lang doordat bank en notaris nogal hun tijd namen. Maar Kijzer bleef daar heel
  rustig onder en schoof de deadline voor betaling vlotjes mee op tot de moment dat het
  geld beschikbaar was. Wat we wel heel erg konden appreciëren.

  * Zoals gezegd sprak het ons erg aan dat we bij Kijzer de 3 type werken in 1 keer
  konden laten doen ipv 3 verschillende bedrijven te kiezen. De kwaliteit van de werken is
  erg hoog. De gevelwerken is niets op aan te merken, de zonnepanelen is ook prima in
  orde en de dakwerken ook.

  * Enige opmerking qua dakwerken is dat we ook 2 nieuwe veluxen hebben laten
  plaatsen en bleek dat het afwerken van deze Velux’en langs binnen niet inbegrepen zat
  in hun offerte. Hierop heeft de zaakvoerder mij gecontacteerd en toegelicht waarom dit
  standaard niet het geval was, namelijk dat dakwerkers vaak niet geschikt zijn om
  kwalitatieve binnenwerken uit te voeren. Uiteindelijk hebben we het afwerken van de
  Velux’en nog gratis gekregen als geste. Hiervoor is een specialist ter plaatse gekomen.

  Eindbalans:
  Kwaliteit van de werken is heel erg goed. Waar voor ons geld en het enige minpunt is
  rechtgezet geweest.

  Onze score 9 /10

 • Kathleen Pourre

  Gevel laten isoleren en bekleden met Crepi. Alles verliep heel vlot en hebben een gevel op U tegen te zeggen. Zelfs parkeerverbod en premies werd door Kijzer geregeld. Top service voor ook nog eens een eerlijke prijs. Bedankt Team Kijzer!

 • Youssef El Baroudi

  Heel tevreden over Kijzer, topservice! En mijn dak ziet er goed uit!

 • Kurt Nuytens

  Supercontent van Kijzer! Alles vlekkeloos verlopen en houden zich altijd aan de gemaakte afspraken! aanrader dus

 • Sanju Madan

  Ik wil Hakim Challouk echt bedanken voor zijn tijd . Hij heeft me alles goed uitgelegd heb een goede prijs gehad. Mijn gevel en dak kunnen er weer 40 jaar tegen aan.

  Dank u wel Hakim en team

 • Chadissa Boussabine

  Prachtig resultaat, top professionals! We zijn super tevreden van het resultaat! Bedank Kijzer!

 • Erik Van Ranst

  Kijzer is een professionele firma die betaalbare kwaliteit levert. Beloftes en afspraken worden nagekomen. De offerte is duidelijk. Geen verrassingen erna. De opvolging en administratie zijn top.
  Dit is de eerste maal dat ik een aannemer over de vloer krijg en geen opmerkingen heb. Een aanrader dus!

  Erik.

 • Jill Heyninck

  Zeer tevreden over hun aanpak, bereikbaarheid en professionaliteit!

 • Jo Libens

  Toen wij de firma Kijzer contacteerden voor de isolatie en bezetting met crepi + schilderen van onze zijmuur kwam eerst bouwadviseur Frank langs voor een kennismaking en het opstellen van een offerte na de nodige opmetingen. Joviaal en begripvol voor onze wensen verliep dit contact in een positieve en constructieve sfeer. Enige tijd later konden de werken van start gaan : de 2 werklieden werkten proper en goed door zodat de werken tijdig konden opgeleverd worden. En de administratieve afhandeling door de dames Alina en Thalia verliep ook vlot, tot en met de hulp voor het aanvragen van de premie van Fluvius en Vlaanderen.
  Kortom, in globo een positieve ervaring met deze firma.
  Als we één tip mogen geven: zorg dat uw werklieden toch een mondje vol nederlands praten en verstaan …. dat maakt het contact met de bouwheer iets makkelijker.

 • Songul Akkas

  Nadat wij gezocht hadden op dakwerkers, kwamen we al snel bij Kijzer uit. Hun website met referenties en klantwaardering van 4,8 op 5 sprak ons enorm aan. Op korte termijn werd een afspraak ingepland met bouwadviseur Rob. Na een korte kennismaking, heeft hij naar onze wensen geluisterd. Daarna volgde een dakinspectie en de inmeting van ons dak. Daarbij heeft Rob duidelijke uitleg gegeven en al onze vragen werden deskundig beantwoord. Hij nam alle tijd voor ons wat we zeer prettig vonden. 2 dagen later hadden we de uitgebreide offerte al in onze mailbox. Ook daarna stond Rob voor ons klaar om onze vragen telefonisch, per mail en zelfs op zondag per whatsapp te beantwoorden. Wij kunnen Kijzer dan ook van harte aanbevelen ! Groet Ercan

 • Matteo Garzoli

  Goede begeleiding van de 1ste tot de laatste stap. Geen enkele vraag was te veel. Zeker een aanrader.

 • Jan Brands

  Na verschillende offertes te hebben bekeken hebben we voor kijzer gekozen. Dit voor de duidelijke offerte en prijs/kwaliteit. Ook hebben we hele goede uitleg gekregen over de werken. Ze hebben een uitstekende afwerking afgeleverd.

 • Karen Muyshondt

  Ik contacteerde Kijzer voor de isolatie en bekleding van de zijgevel van mijn woning. Ik kreeg een duidelijke uitleg tijdens het plaatsbezoek en een antwoord op al mijn vragen. De offerte was transparant en kwam overeen met de factuur. De werken werden met veel zorg uitgevoerd en nadien werd alles netjes achtergelaten. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.

 • David De Poorter

  Firma Kijzer laten langs komen voor werken aan mijn dak , gevel en ramen en deuren . Snel kreeg ik bezoek van Frank Joos om alles te bespreken . Wij kregen een duidelijke uitleg en alles netjes op offerte gezet door Frank. Snel blijk dat Kijzer met hun prijzen onder alle andere offertes zaten en was onze keuze snel gemaakt . Kan deze firma sterk aanbevelen ?

 • Jan Van Herck

  Een uitgebreide en gedegen planning kregen we van Frank Joos, die met geduld en grote vakmanschap je helpt naar een prima ontwerp. We verwachten nu ook een goed resultaat !

 • Caroline Hernould

  Geweldige service, prima kwaliteit. Werken zijn snel en vlot verlopen. Zeer fijne mensen! Aanrader!

 • Tessa Vanden Bosch

  De snelle, vlotte service en expertise van Kijzer hebben ons geholpen om snel een beslissing te kunnen nemen. Heel aangenaam contact met alle medewerkers. Dossiers worden zeer professioneel opgemaakt en uitgebreid toegelicht. Wij kijken al uit naar het resultaat!

 • Hanne Deneyer

  Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat dat Kijzer heeft afgeleverd. We hebben door hen onze gevel laten isoleren + crepi en ook een volledig nieuw geïsoleerd dag (+ platte daken). Frank kent zijn vak en heeft ons heel goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Dak en gevel werken hebben elkaar vlot opgevolgd en problemen tijdens de werken werden door Peter snel aangepakt. dankjewel!!

 • Dries Vanmeerbeeck

  De aanpak en ervaring en kennis van Frank kan je het best vergelijken met iemand die zijn vak kent. Hier toch wel zeker tevreden van het eindresultaat! Bedankt Kijzer.

 • Piet Bakkers

  Mijn wens was het isoleren van het ganse dak + een deel van de zolder inrichten als hobbyruimte. Bouwadviseur Frank Joos heeft ter plekke met kennis van zaken op een transparante manier de mogelijkheden die er zijn, aangegeven. Geen verrassingen bij de afwerking van het dossier. Je weet op voorhand wat je kan verwachten. Het eindresultaat is naar wens. De zolder zelf is een complexe ruimte. Er kan stapsgewijs gewerkt worden. Er is geen druk om overhaast beslissingen te nemen. Ik ben heel tevreden van de dakisolatie volgens het sarking-systeem met binnen- en buitenisolatie. De dakpannen zijn heel mooi.

 • Toon Van Dooren

  Om de nieuwe kamer voor onze dochter af te werken, hadden we eerst een degelijk geïsoleerd dak nodig, ook onze dakgoot was toe aan vervanging. Na een aantal afspraken bij andere firma’s, zijn we bij Kijzer terecht gekomen. Frank Joos, de bouwadviseur die ter plaatse is gekomen, heeft ons zeer grondig geïnformeerd over de mogelijkheden binnen ons budget en zeer goed advies gegeven. Daar wij naast een drukke straat wonen, speelt geluid bij ons een grote rol en ook daar heeft hij rekening mee gehouden in de uiteindelijke offerte. Daarnaast kon ik steeds met vragen bij hem terecht. De kwaliteit die belooft is, is zeker en vast geleverd. De afwerking was zeer proper met de gekleurde zinc. Tijdens de werken zelf zijn we ook goed opgevolgd geweest. Zeker en vast een aanrader!

 • Jinane Elfirdaws

  Dak gerenoveerd. Heel tevreden. Te aanraden.

 • Cindy Maria Augusta Vdb

  Alles perfect in orde. Vriendelijke mensen. Ons dak is gebeurd en volgende weeke beginnen ze aan onze ramen… vervevolgens veranda en nieuwe gevel.

 • Kay Mariën

  Super tevreden! Gevel bekleed met crepi! Snelle werking! Vlotte werking! Heel vriendelijke mensen. Zeker een aanrader!

 • Erik D'Haens

  Kijzer heeft van mijn oude versleten woning weer een pareltje gemaakt! Zeer vriendelijke mensen die werkelijk alles doen om aan je wensen te voldoen. Zo wel voor als na de werken is hun dienstverlening top! Ik kan ze zeker aanbevelen als je van je woning iets moois wil maken ? vooral dank aan de lieve Linda , zij heeft mij bij gestaan tot en met de papieren voor de premies zodat ik mij nergens zorgen over hoef te maken! Top top top!!

 • Christiane Troubleyn

  Ik raad de firma Kijzer aan iedereen aan. Alles verliep perfect van de opmeting, uitvoering en nazorg, aanvraag premies. Ik ben zeer tevreden.

 • Ronny van Poppel

  nieuw dak laten steken prima werk.proper uitgevoerd en goed gedaan zeer tevreden over

 • Saskia Vervaet

  Hallo, ik ben van Lokeren en kwam op fb terecht bij de kijzer dakwerken. Na een telefoontje, een bezichtiging en een mooie prijs dit alles binnen de week zijn de werken beginnen. Stipt op tijd, super vriendelijk en daar bij ook nog eens top werk geleverd…. Meer nog bijkomend advies en hele goede raad!! Wil bij deze de firma zeker aanraden. Bedankt nog maals voor het topwerk…. Je mag fier zijn op de firma en vakmensen!!!! Groetjes uit Lokeren ????

 • Heidi Meeus

  Na een correcte offerte ook een correcte uitvoering van de werken. Ik kan Kijzer alleen maar aanraden.

 • Jolien Smet

  we zijn heel tevreden met de werken aan ons dak, wegens een lek werd er snel voor gezorgd dat ons dak werd afgewerkt. enkele probleempjes die zich binnen voordeden werden vlot opgelost. de samenwerking en contacten liepen vlot.

 • Lydia Haerens

  De firma Kijzer heeft ons dak vervangen. wij zijn heel tevreden, alle afspraken werden nagekomen en de werken zijn zeer goed uitgevoerd. De bouwadviseur Ben heeft voor ons alles in goede banen geleid! wij raden iedereen aan om met firma Kijzer samen te werken.

 • Richard De Vuyst

  Ik ben zeer tevreden van de gevelwerken die firma Kijzer heeft uitgevoerd aan onze gevel. Het was een team van Poolse medewerkers die hier in zeer warme omstandigheden prachtig werk afgeleverd hebben. Het enigste min-puntje was de communicatie die wat moeilijker was maar deze mensen hebben telkens alles proper achter gelaten, echt top! Deze firma is niet de goedkoopste maar ze leveren zeer mooi werk en zijn van hun woord. Ik raad firma Kijzer aan iedereen aan.

 • Rudi Van den Broeck

  De firma Kijzer heeft juist een nieuwe ondensatieketel geplaatst. De werken werden professioneel uitgevoerd en het personeel is zeer vriendelijk en geven een goede uitleg. Na de werken alles netjes achter gelaten. Ik zal jullie zeker aanraden bij mijn vriendenkring en daarbuiten. TOP?

 • Rudolf Bollengier

  Enkele maanden geleden hebben wij een nieuw dak laten plaatsen (inclusief isolatie). Na vergelijking van meerdere firma’s hebben wij voor de firma Kijzer gekozen en hebben daar nog geen minuut spijt van gehad.
  Zij konden de werken snel uitvoeren, communiceerden heel duidelijk,
  hielden zich aan de gemaakte afspraken en het resultaat van de uitgevoerde werken is volledig naar wens. Echt een aanrader ! ! !

 • Joeri Renders

  Heel vriendelijk, goede afwerking! Hebben op ons dak nieuwe isolatie en leien laten leggen alsook voor-achter gevel laten renoveren met crepie en isolatie door hun, alles piekfijn en tegen een acceptabele tijdstermijn!! Linda zorgde ook voor een zeer goede naservice! Ook met de papieren van de aanvraag voor de premies zodat we niets zelf moesten doen! Wij zijn zeker een tevreden klant en raden kijzer zeker aan om werken laten uit te voeren aan je huis!

 • Albert Bollaert

  Goed beoordeeld voor: Kwaliteit

  De Firma Kijzer heeft mijn hellend dak en plat dak vakkundig vernieuwd. De communicatie met de bouwadviseur Ben verliep zeer goed. Hij was steeds bereikbaar en volgde de werken stipt op. Alle afspraken werden nagekomen en het resultaat mag gezien worden. Ik beveel firma Kijzer zeker aan!!

 • Flor v.h.

  Heel tevreden van de uitgevoerde dakwerken. Alles altijd netjes opgeruimd en vriendelijke ploeg. Een aanrader!

 • Joyce Z.

  Goed beoordeeld voor: StiptheidResponsiviteitKwaliteit

 • Geert Volckeryck

  Firma Kijzer heeft bij ons het hellend en plat dak vernieuwd. Er was een zeer snelle doorlooptijd van akkoord offerte tot de afwerking van onze daken. Wij zijn uiterst tevreden met de hoge afwerkingskwaliteit, ondertussen al verschillende positieve reacties gekregen van onze buren en vrienden. De communicatie met de firma en de adviseur Ben verliepen zeer vlot. Wij zijn tevreden klanten en raden iedereen aan met firma Kijzer samen te werken.

 • Sabrina Leemans

  Zeer tevreden over de Firma Kijzer!
  Vanaf begin hadden we met Linda een zeer goede en aangename communicatie, kregen veel advies en de werken werd perfect uitgevoerd door het team van Kosai!
  Zeker een aanrader!
  En bedankt voor de Champagne bij aflevering ??

 • Frank Scheirs

  Van begin af aan een zeer correcte en vlotte samenwerking. Renovatie van dak en gevel zeer mooi uitgevoerd. enorm tevreden van het eindresultaat. Planning en uitvoering verliep vlekkeloos. Werden door Linda van Kijzer zelfs geholpen bij het aanvragen en indienen van de verschillende premies. Kortom zeer tevreden.

 • Jessika Peeters

  Een nieuwe dak laten plaatsen door de firma kijzer.
  Snelle service, goede isolatie en afwerking, goed afgeleverd!
  een goede aanrader met fijne vakmensen.
  Het is zeker aan te raden om met deze firma samen te werken.

 • Bart Haepers

  Nieuw dak met isolatie laten plaatsen door Kijzer.
  Uiterst korte doorlooptijd.
  Zeer tevreden over de info vooraf, de werkmannen, het afgeleverde werk én de nazorg.
  Aangename vakmensen met een goede service… je komt niet snel meer tegen.
  Aanradertje!

 • Helena M.

  Ik ben tevreden met de uitgevoerde werken aan de gevel met crepi !

 • Patrick Vansteenkiste

  zonneboiler en zonnepanelen laten plaatsen en alles werd correct volgens afgespraak afgehandeld..???

 • Ronald Naegels

  Wij lieten hier tot onze grote tevredenheid 11 zonnepanelen plaatsen.
  De twee werknemers Davy en Jelle (toppers!) waren zeer vriendelijk en beleefd. Ze werkten flink door, gaven degelijke technische toelichting na de installatie…
  De installatieprijs was marktconform, er was een perfecte communicatie met het bedrijf…
  Zeker een aanrader.

 • Michel Sardjoe

  Een zeer goede Service. Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Mijn dak is verleden week gerenoveerd. De dakwerkers kenden hun stiel. Zeer professionele mensen. Nog een speciale dank voor Linda voor de goede begeleiding.

 • Usman Khan

  Schuin dak met 2 dakramen vernieuwd. Kijzer kon dit redelijk snel uitvoeren tov andere dakwerkers. Rob heeft goed werk geleverd! Achteraf ook hulp gekregen voor de premie aanvraag. Bedankt voor de fijne samenwerking!

 • Rita Cipido

  Kijzer heeft bij ons aan de achterbouw nieuw dak en de zijgevel met crepi gedaan ‘na goede uitleg. Eneen offerte zijn wij gestart met Kijzer Rob heeft de dakwerken gedaan wat een afwerking .Kris was voor de gevel wij kunnen zeggen geen klachten een nieuwe gevel prima werkOok Linda heeft er voor gezorgd dat de papieren voor renovatie premie ingevuld werden dank je nog Linda

 • Matthias V.

  FANTASTISCHE SERVICE NA VERKOOP !!!

  1,5 jaar nadat ik voor Kijzer heb gekozen, staan zij nog steeds voor mij klaar!

  Met een dakpan die verschoven was door de hevige storm, maakte Kijzer het een prioriteit om dit voor mij op te lossen.

  Werkelijk een verademing om te zien dat er nog steeds bedrijven zijn, die Service na verkoop zo hoog in het vaandel dragen.

  Grtz, Matthias & Joyce

  #Kijzercares

 • Maria Verhoeven

  Toffe ploeg, interessante informatie, goed advies en het is allemaal vlot verlopen. ik beveel Kijzer aan aan vrienden en familie!

 • Willemijn de Looff

  We zijn zeer tevreden over de service en het werk van Kijzer. Ons nieuwe dak kon ruim 2 maanden vroeger worden geplaatst dan gepland. Een last minute beslissing voor een 4e velux was voor Kijzer geen probleem. Rob werkt hard en het resultaat mag er zijn! Verder kijkt Kijzer niet enkel naar hun eigen portemonnee, maar ook naar die van de klant. Ze denken mee waar eventueel op bespaard kan worden. We zijn dik tevreden over de eerste fase van onze renovatie!

 • Harry Dammekens

  Verschillende firma’s gecontacteerd en na grondig onderzoek van de offertes de firma Kijzer uitgekozen.. De offerte was voor 100% volledig en perfect verstaanbaar. Wij kregen dan ook uitgebreid advies en er werd een duidelijk beeld geschetst van de werken, start, duur en prijs.De werken werden op het afgesproken tijdstip gestart en prima uitgevoerd binnen de gestelde termijn en aan de overeengekomen prijs. Geen verborgen meerwerken noch meerprijzen. Een grote proficiat voor de ploegen die de werken uitgevoerd hebben.Zeker 10 op 10 op elk vlak en aan te bevelen bij eventuele gegadigden. Ook een dikke proficiat voor de mensen die instaan voor de opvolging van de werken en de administratieve kant ervan, zeer professioneel en met kennis van zaken.
  Besluit : eindelijk nog eens een firma die er een erezaak van maakt om goed werk te leveren. Bedankt mensen en doe zo voort.

 • Dedi Pro

  Ik heb Kijzer gevonden via Google. De offerte was volgens verwachting en liep vlotjes. Goede communicatie vooraf, tijdens de werkzaamheden is er nog groei marge. Nette afwerking en werkzaamheden liepen vlot. Aanrader

 • Wannes - Ine De Laender - Bosschaerts

  Een positieve ervaring met de dakwerken die bij ons uitgevoerd werden door Kijzer! De uitvoering gebeurde professioneel en correct. Wij hebben een koepel met uitzonderlijke afmetingen en ook daarvoor heeft Kijzer het nodige gedaan.
  De werkmannen waren zeer vriendelijk. Ook de werfleider en specialisten hebben ons goed bijgestaan en waren zeer vriendelijk, attent en behulpzaam.
  Een werkpuntje: de communicatie inzake de timing van de werken kan soms beter/efficiënter.
  Wij zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en raden iedereen deze firma aan!

 • Peter Janssens

  Kijzer bvba heeft bij ons de voor en achtergevel met isolatie bewerkt. Dit is zeer mooi zeer professioneel en binnen de tijdsperiode dat ze gezegd hadden gedaan. De werklieden werken ook zeer proper en efficiënt. Ook was de prijs na verschillende offertes te hebben gevraagd bij verschillende bedrijven, kwam kijzer bvba het goedkoopste en met het beste aanbod uit. Ook de voor en nabesprekingen waren telkens zeer goed. De uitleg die gegeven wordt is correct volledig en je kan ten aller tijden nog terug contact opnemen voor bijkomende vragen. Ook het secretariaat werkt zeer professioneel en zijn bereid Al het mogelijke te doen om offertes, tussentijdse en andere facturen volgens je vraag te bewerken. Dit bijvoorbeeld om de vragen van bepaalde financiële instanties te voldoen. Ik ben zeer tevreden.

 • Ingeborg de beer

  Een snelle en uitgebreide offerte.
  Vlotte communicatie.
  Werken werden veilig uitgevoerd.
  Werf werd netjes achter gelaten .
  Beleefde werk mensen.
  Vlotte communicatie.
  Een aanrader!

 • Emke Gellings

  Zeer content van de uitvoering van mijn nieuw geïsoleerd dak.
  Er werd goed gecommuniceerd, komen hun afspraken na, heel stipt en aan een correcte prijs. Fijne ploeg die zeer netjes te werk is gegaan.
  Zeker aan te bevelen!

 • Dirk Cruysberghs

  Prima werk geleverd, stipt afspraken nagekomen een een goede opvolging van de werken met andere woorden een aanrader om u dak te herstellen.

 • Kris Wicheler

  Wij hebben ons dak laten isoleren en afwerken met leien.Wij zijn zeer blij met het resultaat.De werkmannen zeer vriendelijk.Merci aan het hele Kijzer team!

 • Stijn Rosiers

  Duidelijke communicatie, de juiste prijs, klant vriendelijke, stiptheid, gewoonweg top!

 • Montauban Alexandra

  Fijne firma die zijn afspraken nakomt en rekening houdt met de bemerkingen van de klant. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.
  Prijs kwaliteit zeer tevreden. Aanrader.

 • Van Eersel Coeckelberghs Dominique

  Voorbereiding voor de werker heel goed en zeer correct,tijdens de werken heel goed!!raad ze aan heel correcte firma

 • Kim Beerts

  Ons volledige pannendak werd snel en kwaliteitsvol gerenoveerd. Zeer aangenaam verrast door de heldere communicatie, klantvriendelijke aanpak en straffe dakwerkers die niet alleen hard, maar ook heel proper werkten. Kortom; een aanrader!

 • Evy De Bie

  Ik kreeg uitgebreide uitleg tijdens het bezoek om de offerte voor gevelisolatie op te maken. de offerte zelf was duidelijk. Dat maakte dat ik -ondanks de iets grotere prijs- voor Kijzer koos. De werken zelf werden correct en proper uitgevoerd. Tevens snelle en correcte administratieve dienst.

 • René Muyldermans

  Zeer tevreden van de gevelwerken, zeer goede prijs kwaliteit verhouding en proper gewerkt.

 • Eugenia Cuyt

  Kijzer heeft bij ons de zijgevel bekleed met leien en isolatie geplaatst. Ik heb tevreden over het resultaat en het verloop van de werken. Vanaf de aanvraag tot aan het einde van de werken werden er duidelijke afspraken gemaakt en opgevolgd! Een heldere en eenduidige communicatie.

 • Ron Spikes

  Wij lieten hier tot onze grote tevredenheid 11 zonnepanelen plaatsen.
  De twee werknemers Davy en Jelle (toppers!) waren zeer vriendelijk en beleefd. Ze werkten flink door, gaven degelijke technische toelichting na de installatie…
  De installatieprijs was marktconform, er was een perfecte communicatie met het bedrijf…
  Zeker een aanrader.’

 • Valérie Demaerel

  Fantastisch team! Uiterst propere afwerking. Een ongebruikte zolder werd een extra slaapkamer als meerwaarde aan onze woning. ?

 • Patrick Brogniet

  TOP, zeker aan te bevelen.
  Geven goede uitleg ook als je zelf vragen hebt.
  Vlotte communicatie met iedereen en allemaal heel vriendelijk.

 • Hulya Demir

  Heel goede communicatie met Kijzer. Goede service!

 • Tim van Heugten

  Goede service en de werken zelf. Ook snel gedaan en goed gedaan ben er zeer tevreden over

 • Sven Wenseleers

  Vlot en correct uitgevoerd, bedankt aan het hele team.

 • Nathalie Verleye Rozé

  Eerste contact en bezoek in januari had ik al een goede indruk, al snel kreeg ik de offerte. Voor ik op het punt stond te beslissen, heb ik samen met Linda nog samen gezeten omdat ik een wijziging wilde, de offerte werd vlot aangepast. Toen zich in februari een vroege lente aankondigde, werd ik gebeld dat de werken zouden starten, dat was veel sneller dan ik verwacht had. Wat kreeg ik hier een super hardwerkend team “op mijn dak”… elke dag in alle vroegte, stipt, steeds vriendelijk en correct, met de glimlach, kwamen Luc en Lander zich aanbieden. Ook de opvolging en planning met Alina verliep aangenaam en vlot. En toen ik na de werken nog een paar extra vragen had, werd ook hier zeer snel en efficiënt mee omgegaan. Ik heb alleen maar lof voor deze firma. Onder dit nieuwe dak woont een tevreden klant.

 • Wilfried Sinnaeve

  Ik heb een goed advies gekregen en de werken zijn goed uitgevoerd. Ik beveel Kijzer zeker aan! Groeten, Wilfried

 • Patje Franneke

  prijs kwaliteit is super !! een dikke pluim voor heel het team !!!??het resultaat was ver boven onze verwachtingen …

 • Hilde Van Poppel

  Ze hebben me het nodige advies gegeven en begeleid in onze keuzes. Mooi werk afgeleverd! We zijn tevreden!

 • Caers Alain

  Dak van de keuken laten vernieuwen. Een aantal firma’s gecontacteerd en uiteindelijk, op basis van de offerte en het gevoel bij het eerste contact, voor de firma Kijzer gekozen. Geen spijt van. Zeer tevreden over de werken. Men krijgt een goede uitleg van wat de werkzaamheden inhouden. Achteraf komt men nog eens langs om te kijken of dat alles in orde is en men tevreden is. Ik kan de firma Kijzer aan iedereen aanraden.

 • Tia Cardoen

  Ze hebben onze zij- en voorgevel gedaan. Super tevreden! Zeer professioneel en behulpzaam. Zeker een aanrader!

 • Flor Snelders

  Wij hebben recent ons dak, in 3 niveaus, volledig laten vernieuwen en tegelijkertijd zonnepanelen laten plaatsen. Van bij de contactname liep met Kijzer eigenlijk alles gesmeerd. Vriendelijke en professionele informatie, een degelijke offerte maar vooral een snelle en correcte uitvoering van de werken.
  Alle contacten met Kijzer personeel waren vriendelijk en vragen werden prompt beantwoord.
  Alles is nu piekfijn in orde en wij zijn zeer tevreden, wij vinden ons dak mooi en worden ook echt het nut van de nieuwe isolatie gewaar.
  Kortom een aanrader.

 • Sabar Assal

  Nadat we een mooie dakrenovatie in onze straat zagen, hebben we Kijzer gecontacteerd voor een prijsofferte. Het eerste contact met Kijzer via Linda verliep zeer professioneel. Ze kent duidelijk haar vak en wist ons raad te geven.
  Ons dak werd vervolgens met de grootse zorg gelegd. De dakspecialist, een echte vakman, heeft ook de sidings aan onze gevel geplaatst. Het resultaat oogt uitstekend, waardoor ons huis een heel ander zicht heeft gekregen!
  Nadat de werken voltooid waren, heeft Linda ons vriendelijk geholpen met de aanvraag van de premies. Kortom, als u op zoek bent naar een dak- of gevelspecialist, dan kunnen we u alleen maar adviseren om snel contact op te nemen met Kijzer. Een TOP aanrader!

 • Patrick Vanopdenbosch

  Op en top goeie service! Eerste contact met Linda die haar tijd neemt om met kennis van zaken in detail het dak te bespreken en de nodige suggesties doet. Zeer snel een gedetailleerde , duidelijke offerte gekregen met een scherpe prijs! Na ons besluit om met Kijzer in zee te gaan, werd er nog eens tijd genomen om de offerte door te nemen en eventuele vragen te verduidelijken. De werken werden een week eerder dan oorspronkelijk afgesproken gestart. Hele fijne vriendelijke dakwerkers, die op elke vraag duidelijk een antwoord/ oplossing boden. Zeer harde werkers ( nemen ze ooit pauze?? ) zodat de werken voor de afgesproken tijdspanne klaar waren. Vandaag kwam Linda langs om het resultaat te bekijken en te bespreken ( en het mag er wezen!) Samen werden de papieren voor de premie nog ingevuld, dus ons besluit: voor , na ,tijdens een prima service waar anderen een voorbeeld mogen aan nemen!!!

 • Bob De Wilde

  Top service, zeer goede contacten met Linda, offerte correct uitgevoerd en na de werken perfect aangepast . werken werden uitgevoerd door zeer ervaren dakwerker . Kijzer is zeker een aanrader , zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Na de werken opnieuw bezoekje van Linda met een leuk geschenkje. mijn gedacht…..hebt u een nieuw dak nodig, bel Kijzer !

 • Betty Ivens

  Wij zijn enorm tevreden van de uitgevoerde werken door Kijzer, zowel voor, tijdens en na de werken liep de communicatie perfect. Timing, afspraken, uitvoering en opvolging gingen vlekkeloos in elkaar over, wij konden naar ons gevoel geen betere keuze maken om onze gevel een nieuw jasje te geven. Bedankt Linda, Peter, Sulaiman en collega en administratieve dienst voor een perfect uitgevoerde job!!!

 • Bart Peeters

  Voor de afwerking van de achtergevels van mijn woning Kijzer onder de arm genomen nadat de werf door een malafide aannemer in de steek werd gelaten. Vanaf het eerste moment een zeer hartelijk contact met Dhr Verlaeckt die een degelijke inschatting van de werken maakte en hiervoor een meer dan redelijke offerte opstelde. De werken werden zeer snel en vakkundig uitgevoerd. Topservice ! Ik kan deze firma meer dan aanraden !

 • Maaike van der Linden

  Ons schuin “frans” dak HOB werd volledig van nieuwe pannen voorzien en geïsoleerd. De bestaande velux dakraam werd uitgenomen en nadien herplaatst en terug afgewerkt. Ook de kozijn rond het raam van de dakkapel werd opnieuw keurig afgewerkt. Vakmanschap aan een scherpe prijs! Omdat ons dak beschadigd was en we lekkage ondervonden kregen we ook nog eens voorrang en werden de werken vrijwel direct gestart. Ook de opvolging achteraf is zeer aangenaam. Ik zou deze firma aan iedereen aanraden voor dakwerken.

 • Filip Raps

  We hebben met Kijzer een volledige renovatie van ons 40 jaar oude dak laten doen. Zeer tevreden over de algehele service en oplevering.

  Van in het begin met de offerte werd alles duidelijk en klaar besproken zodat er geen verdoken addertjes waren in de prijs. Hun Bouwadviseur, Linda, ter plaatse gaf zeer degelijk advies en opvolging.

  Alle milieu aspecten werden grondig nageleefd omdat het oude dak nog asbest bevatte. Een zeer goede afwerking en degelijke materialen en kennis van zake werden door Kijzer aangeleverd en geplaatst.
  Dank U voor de snelle en zeer goede service ! Alles werd afgeleverd zoals besproken met een team van experts.

 • Sam Van Battel

  De pluspunten:
  + de werken werden snel en professioneel uitgevoerd door een vriendelijke ploeg.
  + er wordt veel aandacht besteed aan de klant en de verwachtingen.
  + de weinige communicatie verloopt wel op een aangename wijze.
  + de factuur was zeer gedetailleerd en concreet opgesteld, waardoor de prijs ook zeer transparant was.
  + de verkopers doen hun best om te luisteren naar de noden van de klant.

  De minpunten:
  – de communicatie is zeker een verbeterpunt, zeker op vlak van de planning. Bij vertraging van de werken waren er veel te weinig updates om ons op de hoogte te houden.

  Over het algemeen:
  achteraf zijn we zeer tevreden over de (uiteindelijke) uitvoering van de werken, de ploeg en de verkopers. Ik zou Kijzer zeker aanraden voor de kwaliteit, afwerking en klantvriendelijkheid.

 • Leona Janssens

  Bedankt aan jullie voor de professionele aanpak. Veiligheid en netheid van de werf komt bij jullie op de eerste plaats. Alle afspraken werden perfect nageleefd. Zeker een extra dank aan het team dat de plaatsing heeft gedaan. Wij zijn meer dan tevreden. Dit verdient een dikke duim.

 • Jeroen Meert

  Fijne ervaring van het begin tot eind. Kijzer kwam bij ons isolatie in nieuwe gevel plaatsen. Een bedrijf dat wil mee nadenken met zijn klanten en hun te woord staat met de nodige kennis en ervaring.
  Zeer vlotte planning en uitvoering van de werken. Zéér tevreden over het resultaat.

 • Steven Nelissen

  Nieuw dak laten plaatsen bij onszelf en de buren. Verschillende offertes laten opmaken, maar toch gekozen voor Kijzer! Het hele team en aanpak kwam professioneel over en men liet direct horen dat 2 daken samen een leuk en interessant project was.
  Wij waren enorm tevreden over de manier van werken en dit zélfs tijdens storm en sneeuw… Wij waren erg tevreden over de afwerking en de opvolging van de werken! Wij kunnen deze firma zeker aanraden!!!

 • Bram Vos

  Een unicum in de bouwsector: Linda, een zeer vriendelijke vrouw die langskomt voor de bespreking van de werken. Duidelijk advies. Vanaf het eerste contact, de offerte, de uiteindelijke werken en het invullen van de subsidiepapieren verloopt alles correct en vriendelijk. Ze zorgden extra voor de nodige vergunningen.
  Bedankt ook voor de fijne attentie na a de volledige afhandeling!

 • Ann Schram

  Zeer tevreden, correct en juiste behandeling/afhandeling van begin tot het einde. Heel goed begeleid bij de offerte, geen onnodige kosten aangerekend en een correcte prijsofferte gekregen. De werken zelf zijn op een propere en professionele manier uitgevoerd. Topteam, topbedrijf!

 • Anne de Jonge

  Mijn achterburen beslisten om onze gemeenschappelijke achtermuur hoger te maken. Ik was daar niet zo blij mee, voor het zicht en ook omdat mijn kat niet meer weg kon.
  Maar na overleg met de firma Kijzer en hun welwillendheid om dit mee op te lossen, ben ik nu toch tevreden!
  ’t Heeft wel efkes geduurd, maar zeker ook dankzij Peter en Davy, zijn we tot een bevredigend resultaat gekomen. Me & my cat are happy again!

 • Pierre Herssens

  Goede informatie, goede afspraken voor de werken. Alles is netjes op tijd uitgevoerd.
  Zeer vriendelijk personeel. Eind resultaat mag gezien worden.

 • Romain Van de Vondel

  Mooi af gewerkt dak chaupo voor de Rob helemaal alleen gedaan goede service van de firma van begin tot einde

 • Wim Roelants

  Na bezoek van man van Kijzer dakwerken, gingen we voor eind van de week een offerte per mail ontvangen, twee weken later, niets ontvangen opmeting is ook gebeurt op een zeer rare manier, zijnde zonder meter of lazer enkel een de breedte vn de gevel opgemeten Raar???

  Update –> Eer wie ere toekomt: Daags na mijn beoordeling van hierboven staat de man van Kijzer terug aan onze deur. Blijkt dat er door misverstand (verkeerde letter in mail adres) de offerte niet is aangekomen.
  Samen met man van Kijzer alles nogmaals overlopen en offerte zal dus toch aankomen. Fijn van deze firma om zo snel tot actie over te gaan, dus graag al 4 sterren voor de pré service. nu nog een goede offerte en we zijn vertrokken voor een nieuw dak.

 • Magdalena Van Mol

  Heel tevreden over de renovatie van mijn achtergevel,heel vriendelijke mensen van de eerste tot de laatste minuut, werken zeer proper,en doen wat je gevraagd hebt.

 • Ine Bosschaerts

  Een positieve ervaring met de dakwerken die bij ons uitgevoerd werden door Kijzer! De uitvoering gebeurde professioneel en correct. Wij hebben een koepel met uitzonderlijke afmetingen en ook daarvoor heeft Kijzer het nodige gedaan.
  De werkmannen waren zeer vriendelijk. Ook de werfleider en specialisten hebben ons goed bijgestaan en waren zeer vriendelijk, attent en behulpzaam.
  Een werkpuntje: de communicatie inzake de timing van de werken kan soms beter/efficiënter.
  Wij zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak!

 • Cortvriendt Ranco

  Wij zijn zeer tevreden over de vernieuwing van ons dak door dakwerken Kijzer. van stap 1 tot de laatste stap is alles heel correct en professioneel verlopen. hele vriendelijke en aangename mensen. Een aanrader voor iedereen.

 • Koen Kinja Meys

  In het begin moeilijke communicatie maar verliep steeds vlotter naar mate de werken vorderen. Pech gehad met het weer waardoor alles wat langer duurde maar er werd steeds alles aan gedaan om asap te kunnen verder werken. Alles proper en mooi afgewerkt.

 • David van Put

  Ik heb Kijzer gevonden via Google. De offerte was volgens verwachting en liep vlotjes. Goede communicatie vooraf, tijdens de werkzaamheden is er nog groei marge. Nette afwerking en werkzaamheden liepen vlot. Aanrader

 • Hendrickx Thierry

  – dak proper afgewerkt
  – toffe werkmannen
  – en heel tevreden over davy die na de werken nog kwam informeren of we tevreden waren.

  Top service!

 • Catherine Ninanne

  Voor ons groot dak was isolatie en nieuwe dakbedekking geen probleem voor deze sympathieke firma. De gemaakte afspraken bleven behouden voor een correcte gedetailleerde prijs. Wij zijn tevreden over het resultaat en de voortdurende opvolging tijdens de werken. Catherine en Dirk (Bonheiden)
  Zeker 4 sterren waard

 • D'hont Marie-jeanne

  Heel tevreden over de werken . Zeker ook tevreden over de uitleg die je ervoor krijgt ,en ze komen ook nog kijken als alles gedaan is om te horen of je tevreden bent. Een echte aanrader !!

 • Nico Huttener

  Dakterras vernieuwd vanwege verschillende lekken. Peter, Linda, Marius weten over wat ze spreken. Ik had al verschillende offertes gehad en veel gissingen waar de oorzaak van het probleem was maar dit waren allemaal uiteenlopende verschillende verhalen. De Kijzer heeft het degelijk onderzocht en dan een offerte gemaakt. De prijs is het zeker waard, er wordt echt kwaliteit geleverd. Half werk staat niet in hun woordenboek, zeer mooie afwerking. Tijdens de werken was er 1 onvoorziene omstandigheid en dit is onmiddellijk zonder problemen opgelost. De werkmannen hebben ons hierbij geassisteerd. Ook aan hen proficiat, topwerk geleverd. Ze waren steeds stipt op tijd, altijd aan het werk met een goed humeur, ze waren goed afgestemd op elkaar, niets was te veel, alles is heel vlot verlopen en proper achtergelaten. Bedankt voor alles!

 • Ann De Decker

  Kijzer heeft mijn plat dak gerenoveerd met isolatie en roofing en ben zeer tevreden over de werken ! correcte afspraken en super resultaat !! de werken zijn 14 dagen vroeger gestart dan voorzien en deze mensen kennen hun vak !!! een aanrader !

 • Babeth Van Son

  Na bijna een jaar wachten op een andere dakwerker die excuses voor uitstel bleef verzinnen, dan maar met Kijzer in zee gegaan en het was een aangename en vlotte ervaring. Aangenaam omdat het zo snel geregeld werd en vlot omdat het dak zonder problemen en naar onze goesting vervangen werd. Mijn man merkte zelfs op: “spijtig dat we maar 1 dak te vervangen hebben…”

 • Marcel van Rosendaal

  De firma Kijzer heeft bij ons in de Oude straat 75 in Aartselaar ons plat dak geïsoleerd en heeft dit perfect afgeleverd,zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel,ook Lindake weet goed waar ze mee bezig is( voor die prijs moet ge het zeker niet laten gewoon TOP,ook het papierwerk alles OK) bedankt firma Kijzer,Groeten en tot de volgende klus.

 • Julie Denys

  Tevreden over de afgeleverde werken en de snelle reactie!
  Mijn dak moest dringend vernieuwd worden en Kijzer heeft mij héél snel een offerte bezorgd en is dan ook aan de werken begonnen. Alles werd tot een goed einde gebracht. Bedankt voor de goeie service!

 • Marc Gysels

  Super tevreden over heel de lijn. Van de opstelling van de offerte, de vakkundige, correcte, snelle en mooie afwerking van het dak, tot de hulp bij het aanvragen van de premies. Gewoon top. 100% aan te bevelen.

 • Catherine Roelens

  Een bedrijf dat je honderd uit vertrouwen geeft. De werken zijn stipt uitgevoerd. De opkuis was goed en daarenboven waren ze zeer vriendelijk, gedienstig, discreet en zeer beleefd. Uiteraard hadden we verschillende bedrijven aangesproken. Na contactname met ieder bedrijf heeft Kijzer ons vertrouwen gewonnen en zeker niet geschonden. Ons dak betekent een meerwaarde voor ons huis. Dank U.

 • Hamite Said

  Ben zeer tevreden over de werken en uitstekende service in het algemeen !

 • Peter Van San

  Bedankt dakwerken kijzer voor mijn nieuw dak ,het ziet er geweldig uit helemaal gelijk ik het wilde …en dakwerker Yves met zen zoon fantastische stielmannen…merci….

 • Erwin Van San

  Wij zijn heel tevreden van de goede service, van start tot opleveringen. Sterke punten:

  • grondige technische adviezen vooraf;
  • nauwgezette afwerking en hoge kwaliteit;
  • correcte prijzen en duidelijke afspraken.
  • meedenken met de klant om het beste resultaat te hebben.
 • Tim Mertens

  Zeer goed werk geleverd, klantvriendelijk, vooraf goede informatie gegeven. Je wordt goed begeleid bij aanvragen subsidies.
  Niks op aan te merken, goed bezig jongens! Moest ik nog een dak hebben, zouden jullie direct mogen terug komen!
  Natascha Meysmans uit Willebroek

 • Laura Van Kerckhoven

  – Vriendelijke service
  – Propere afwerking
  – Correct, eerlijk
  – Goede prijs, kwaliteit
  – Een aangename werkploeg!

 • Koen Depypere

  Zéér tevreden over uitgevoerde werken !!

 • Ronny Stevens

  Dak laten vernieuwen.Prima werk ,goed ,vlot en proper.
  Een aanrader!!!

 • Vera Hermans

  Dak vernieuwd. Prachtig werk geleverd. Ben je van plan om jee dak te vernieuwen, denk dan zeker aan Dakwerken Kijzer.

 • René Peeters

  Uitstekend werk geleverd ,dak volledig vernieuwd van leien naar pannen en isolatie geplaatst ,alles prima afgewerkt ,tijdens werken alles netjes opgekuist , zeker een aanrader

 • Karin Van Nylen

  – Vrijblijvende offerte met Linda … Super goeie informatie en begeleiding!
  – Uitvoering door Marcel & Co … Top … en trouwens alles proper achtergelaten!
  – En dankjewel Linda voor de toffe afterzolderparty!

  Van ons … Muriel & Karin

 • Romanie Faucompret

  Heel tevreden, correct, vriendelijk en heel beleefde vakmensen. Een aanrader!

 • Christophe Deferm

  Proffesioneel vakmanschap en goede opvolging

 • Oliver Ferro

  J’ai fait appel a vous pour refaire ma toiture. Travail parfait, propre et professionnelle. A recommandé. Je ne maquerai pas de vous conseiller a mes voisins. Encore bravo a l’équipe qui est venue faire le travail, polie, efficace et soignant leur travail. Très heureux du résultat.

 • Wiske van eynde

  Heel tevreden van de degelijke afwerking en het resultaat. Afspraken goed nagekomen en alles proper opgeruimd. Toffe ploeg ook. Bedankt!

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit