Premies

dakwerken Keerbergen

Kijzer dakwerken: uw specialist in premies en besparingen

Wist u dat Kijzer dakwerken u van A tot Z kan begeleiden met het aanvragen van premies en besparingen? Wij staan voor u klaar om te zien wat de mogelijkheden zijn in verband met de premie dakrenovatie, de premie dakisolatie, de premie isolatie van een buitenmuur en de premie asbestverwijdering. Wij bekijken voor welke premies u in aanmerking komt of welke besparingen u kan doorvoeren. Indien het mogelijk is kunnen wij deze premies zelfs voor u aanvragen, indien dit niet mogelijk is begeleiden wij u doorheen het volledige proces. Zo bent u er zeker van dat er niets kan mislopen. 

  • Premie voor isolatie van een buitenmuur langs de buitenzijde:

Bij Kijzer kunnen wij u helpen met de aanvraag van de isolatiepremie. Deze isolatiepremie is bedoeld voor wanneer u de buitenmuren van uw woning of appartement laat isoleren. De isolatiepremie wordt aangevraagd bij Fluvius en geldt alleen voor de isolatie aan de buitenkant van een buitenmuur. Deze isolatiepremie van de buitenmuur langs de buitenzijde bedraagt maar liefst € 30 per m². Het loont dus zeker en vast de moeite om een aanvraag in te dienen, al dan niet met de hulp van uw specialist bij Kijzer dakwerken. 

  • Premie voor dakisolatie:

Als u een dak of zoldervloer isoleert in een bestaande woning of appartement, kunt u daarvoor een premie krijgen van uw netbeheerder. Wanneer een erkende aannemer als Kijzer de werken uitvoert, krijgt u € 4 per m².  Dit is al een aardig bedrag als u een grote oppervlakte laat isoleren en het loont dus zeker de moeite deze premie dakisolatie aan te vragen. Bij Kijzer kan u terecht voor meer informatie. Wij helpen u met veel plezier met uw aanvraag. Weet u dus niet waar te beginnen met uw aanvraag dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

  • Renovatiepremie:

Gaat u uw dak gedeeltelijk of volledig renoveren, eventueel in combinatie met dakisolatie? Dan kunt u de Vlaamse renovatiepremie aanvragen. Het uiteindelijke premiebedrag kan oplopen tot 30% van het factuurbedrag met een maximum tot € 3333. Er zijn ongelofelijk veel renovaties die in aanmerking komen voor deze premie, waaronder de structurele elementen van de woning, het dak, het buitenschrijnwerk en de technische installaties.

  • Premie voor asbestverwijdering

Volgens de OVAM hebben 2,7 miljoen Vlaamse gezinnen nog steeds asbest in het dak of de muren. Sinds 1 januari 2021 is er gelukkig een nieuwe premie voor wie zijn dak isoleert en ondertussen asbest laat verwijderen. Deze premie voor asbestverwijdering bedraagt € 8 / m². U kan asbest tegenwoordig in sommigen gevallen ook zelf verwijderen. Dit is natuurlijk enkel in beschermde omstandigheden, aangezien asbest gevaarlijk is. Vraag dus tijdig advies bij Kijzer.

 
Onze DienstenKijzer