Gevelwerken

Spuitkurk

Een gevelrenovatie met spuitkurk is een veelzijdige en duurzame manier om jouw buitengevel te renoveren. Het is niet alleen mooi, maar ook nog eens een heel efficiënte manier om je gevel te renoveren. Spuitkurk is een echte win-win!

Wat is spuitkurk

Spuitkurk wordt gemaakt op basis van – je raadt het al – kurk. Om nog specifieker te gaan: kurkkorrels of kurkgranulaten, acrylhars om de kurk goed te laten hechten en oliën om het spuiten te vergemakkelijken. Wil je een specifieke kleur spuitkurk? Dan wordt er een pigment aan het mengsel toegevoegd.

In tegenstelling tot een gevelrenovatie met crepi is een gevelrenovatie met spuitkurk dus niet op cementbasis. Het is een volledig natuurlijk, duurzaam product en bijgevolg nog milieuvriendelijker. Daarbovenop heeft spuitkurk ook een vochtwerende en isolerende werking.

Hoe wordt spuitkurk geplaatst?

Spuitkurk wordt – ook hier kan je het al raden – gespoten. Je kan het op vrijwel elke schone ondergrond aanbrengen: van baksteen tot hout. Kurk spuiten is minder arbeidsintensief dan het aanbrengen van crepi. Met een gevelrenovatie met spuitkurk heeft jouw gevel dus snel een knap nieuw jasje!

Gevelrenovatie met spuitkurk in heel Vlaanderen

Kijzer voert geverlrenovaties met spuitkurk uit over heel Vlaanderen. Zo zorgen wij dat iedereen kan kiezen voor de nummer 1 in dakwerken en gevelwerken.

Advies op maat

Bij Kijzer kan je rekenen op één contactpersoon die jouw project opvolgt van A tot Z. Van bij de prijsofferte tot na de werken. Op die manier ben jij zeker van een snelle en vakkundige afwerking. Bovendien helpen we je met de aanvraag van eventuele vergunningen. Een administratieve klus die jij met een gerust hart uit handen kan geven.

Laat je inspireren

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit