Gevelwerken

Spuitkurk

Spuitkurk is een van de meest veelzijdige en duurzame materialen om jouw buitengevel mee af te werken. Mooi en efficiënt jouw gevel renoveren? Dan is spuitkurk voor jou de beste keuze.

Wat is spuitkurk

Spuitkurk wordt gemaakt op basis van – je raadt het al – kurk. Meer bepaald op basis van: kurkkorrels of kurkgranulaten, acrylhars om de kurk goed te laten hechten en oliën om het spuiten te vergemakkelijken. Wil je een specifieke kleur spuitkurk? Dan wordt er een pigment aan het mengsel toegevoegd.

In tegenstelling tot crepi is spuitkurk dus niet op cementbasis. Het is een volledig natuurlijk, duurzaam product en bijgevolg nog milieuvriendelijker. Het heeft zelfs een vochtwerende en isolerende werking.

Hoe wordt spuitkurk geplaatst?

Spuitkurk wordt – ook hier kan je het al raden – gespoten. Je kan het op vrijwel elke schone ondergrond aanbrengen, van baksteen tot hout. Het spuiten is minder arbeidsintensief dan het aanbrengen van crepi. Jouw gevel is dus snel in een knap nieuw jasje!

Advies op maat

Bij Kijzer kan je rekenen op één contactpersoon die jouw project opvolgt van A tot Z. Van bij de prijsofferte tot na de werken. Op die manier ben jij zeker van een snelle en vakkundige afwerking. Bovendien helpen we je met de aanvraag van eventuele vergunningen. Een administratieve klus die jij met een gerust hart uit handen kan geven.

Laat je inspireren

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2023 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit