Een groene renovatielening via Kijzer & KBC

Bij Kijzer begrijpen we dat jouw huis meer is dan zomaar een plek – het is jouw trots!
Wij helpen jou dan ook graag om deze dak- en gevelrenovatieprojecten financieel haalbaar te maken. Dit dankzij onze op maat gemaakte financieringsoplossing in samenwerking met KBC.

Via Kijzer, als officiële KBC partner in kredietbemiddeling, kun je de investering via maandelijkse schijven gaan afbetalen. Je hoeft trouwens geen KBC-klant te zijn.

Ben je benieuwd hoe het afbetalingsplan voor het volledige of gedeeltelijke bedrag van jouw renovatieproject er uit zou kunnen zien? Bekijk dit alvast via bijhorende simulator.
Indien jou dit bevalt wordt je op het einde van de simulatie doorverwezen naar de KBC-website om de financiering aan te vragen.

Bij groen licht van KBC gaan we samen over tot de realisatie van jouw renovatieproject.

Wens je graag meer informatie omtrent deze financieringsmogelijkheid in combinatie met jouw renovatieproject? Contacteer ons voor een afspraak met een adviseur.

Daarom kiezen onze klanten voor Kijzer

Kwaliteit

12jaar garantie

Stiptheid

Contact binnen 24 uur

Vakmanschap

Snelle en correcte uitvoering

Communicatie

Snelle, duidelijke & gedetailleerde offerte

Advies

Begeleiding bij je premie- en bouwaanvragen

Vragen? Contacteer ons

Heb je een vraag over dakwerken, gevelwerken of zonnepanelen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. We bezorgen je snel een antwoord.


Kijzer houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit