Ontdek nu onze batibouwactie!

Dakwerken

Zolderrenovatie

Een nieuwe kantoorruimte om thuis te werken of een eigen plekje waar je tot rust kan komen, daar dromen veel mensen van. Al gedacht aan jouw zolder? Die ongebruikte ruimte kan je vast benutten en zo je woning van een extra kamer voorzien.

Ligt jouw zolder ook vol met oude kleding, speelgoed of decoratie? Het is doorgaans niet de meest gezellige plek in jouw huis. Vaak is de ruimte niet geïsoleerd en zijn er geen of weinig ramen. Dit moet jou echter niet tegenhouden om de grote ruimte optimaal in te richten. Door je zolder te laten renoveren beschik je over een nieuw plekje en neemt de waarde van je woning zeker toe.

Meer licht en ruimte op zolder met een zolderrenovatie

Bij het renoveren van je zolder speelt licht een zeer belangrijke rol. Door op de juiste plek een dakraam te plaatsen, kan je zolder er compleet anders uitzien. Van een donkere opslagplek die je zoveel mogelijk vermijdt naar een frisse lichte kamer waar je graag werkt of ontspant. Daarnaast kan je de zolder ook een stuk ruimer maken door een dakkapel te plaatsen.

Je ziet het, er zijn mogelijkheden genoeg. Vergeet niet te isoleren tijdens een zolderrenovatie, want zo kan je tot 30% besparen op je energiefactuur.

Vertel ons je plannen en wij denken graag met je mee. Daarna zorgen we voor een duidelijke en correcte offerte. Begin alvast maar te dromen.

Advies op maat

Bij Kijzer kan je rekenen op één contactpersoon die alles coördineert van A tot Z. Niet alleen bij de prijsofferte, maar ook tijdens en na de werken volgen wij alles stipt op. Op die manier ben jij zeker van een snelle en vakkundige afwerking van jouw project. Na de werken krijg je van ons nog advies op maat om de nodige subsidies en premies in orde te brengen.

Laat je inspireren en bekijk onze realisaties

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2022 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit