Dakwerken

Zolderrenovatie

Een nieuwe kantoorruimte om thuis te werken of een eigen plekje waar je tot rust kan komen? Heb je hiervoor al gedacht aan jouw zolder? Die ongebruikte ruimte kan je vast benutten om je woning van een ideale extra kamer te voorzien.

Ligt jouw zolder ook vol met oude kleding, speelgoed of decoratie? Een zolder is doorgaans niet de meest gezellige plek in jouw huis. Vaak is de ruimte niet geïsoleerd en zijn er geen of weinig ramen en dus weinig licht. Laat dat je niet tegenhouden om de grote ruimte optimaal in te richten. Want door je zolder te laten renoveren, neemt de waarde van je woning zeker toe.

Zolderrenovatie: meer licht en ruimte op zolder

Bij de renovatie van je zolder speelt lichtinval een zeer belangrijke rol. Door op de juiste plek een dakraam te plaatsen, kan je zolder er compleet anders uitzien. Een stuk gezelliger. Van een donkere opslagplek die je zoveel mogelijk vermijdt naar een frisse lichte kamer waar je graag werkt of ontspant.

Dankzij een dakkapel voorzie je de nodige ruimte en maak je de zolderkamer een stuk groter. Maar vergeet het allerbelangrijkste aspect uiteraard niet: de zolderisolatie. Je zolder isoleren zorgt voor een besparing tot wel 30% op je energiefactuur. Het is zeker de moeite waard dus om alle opties te bekijken. Kijzer Dakwerken helpt je hier uiteraard graag bij.

Begin je al te dromen van jouw mooie, gezellige én goed geïsoleerde zolderkamer? Terecht. En dankzij Kijzer zou deze droom wel eens snel werkelijkheid kunnen worden. Vertel ons jouw plannen en wij denken graag met je mee.

Advies op maat

Bij Kijzer kan je rekenen op één contactpersoon die alles coördineert van A tot Z. Niet alleen bij de prijsofferte, maar ook tijdens en na de werken volgen wij alles stipt op. Op die manier ben jij zeker van een snelle en vakkundige afwerking van jouw project. Na de werken krijg je van ons nog advies op maat om de nodige subsidies en premies in orde te brengen.

Laat je inspireren en bekijk onze realisaties

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit