Dakwerken

Zolderrenovatie

Een nieuwe kantoorruimte om thuis te werken of een eigen plekje waar je tot rust kan komen, daar dromen veel mensen van. Al gedacht aan jouw zolder? Die ongebruikte ruimte kan je vast benutten en zo je woning van een extra kamer voorzien.

Ligt jouw zolder ook vol met oude kleding, speelgoed of decoratie? Het is doorgaans niet de meest gezellige plek in jouw huis. Vaak is de ruimte niet geïsoleerd en zijn er geen of weinig ramen. Dit moet jou echter niet tegenhouden om de grote ruimte optimaal in te richten. Door je zolder te laten renoveren beschik je over een nieuw plekje en neemt de waarde van je woning zeker toe.

Meer licht en ruimte op zolder met een zolderrenovatie

Bij het renoveren van je zolder speelt licht een zeer belangrijke rol. Door op de juiste plek een dakraam te plaatsen, kan je zolder er compleet anders uitzien. Van een donkere opslagplek die je zoveel mogelijk vermijdt naar een frisse lichte kamer waar je graag werkt of ontspant. Daarnaast kan je de zolder ook een stuk ruimer maken door een dakkapel te plaatsen.

Je ziet het, er zijn mogelijkheden genoeg. Vergeet niet te isoleren tijdens een zolderrenovatie, want zo kan je tot 30% besparen op je energiefactuur.

Vertel ons je plannen en wij denken graag met je mee. Daarna zorgen we voor een duidelijke en correcte offerte. Begin alvast maar te dromen.

Advies op maat

Bij Kijzer kan je rekenen op één contactpersoon die alles coördineert van A tot Z. Niet alleen bij de prijsofferte, maar ook tijdens en na de werken volgen wij alles stipt op. Op die manier ben jij zeker van een snelle en vakkundige afwerking van jouw project. Na de werken krijg je van ons nog advies op maat om de nodige subsidies en premies in orde te brengen.

Je zolder renoveren? Een uitstekende zet!

Een nieuwe kantoorruimte om thuis in alle stilte te werken, of net een plekje om ’s avonds tot rust te komen. Veel mensen dromen van een extra ruimte die ze kunnen omvormen tot iets unieks. Heb je al eens aan de zolder gedacht? Deze ongebruikte ruimte zou wel eens de ideale extra kamer in huis kunnen worden.

De kans is groot dat jouw zolder vol ligt met oude kleding, speelgoed van vroeger of decoratiestukken uit de jaren 20. Zo ziet het er inderdaad niet de meest gezellige plek in huis uit. Ook de isolatie en lichtinval laat vaak te wensen over. Toch is dit snel opgelost: een volledige zolderrenovatie maakt van de bovenste kamer een heerlijke plek.

Meer licht en ruimte op zolder dankzij een zolderrenovatie

Ben je klaar om je volledige zolder te verbouwen? Houd dan zeker rekening met een aantal cruciale aspecten. De lichtinval is er eentje van. Een dakraam op de juiste plaats kan jouw zolder meteen een stuk gezelliger maken. Hiermee ga je van een donkere opslagplaats naar een frisse en lichte kamer waar je met veel plezier in zal werken of ontspannen. Voorzie bovendien ook de nodige ruimte. Met een dakkapel maak je de zolderkamer een stuk groter. Je ziet het dus zelf: er zijn mogelijkheden genoeg om je zolder te verbouwen naar een fijne plek. Maar we mogen het allerbelangrijkste aspect uiteraard niet vergeten: de zolderisolatie. Je zolder isoleren zorgt voor een besparing tot wel 30% op je energiefactuur. Het is zeker de moeite waard om alle opties te bekijken. Kijzer Dakwerken helpt je hier uiteraard graag bij.

Je zolder verbouwen? Kijzer geeft advies op maat

Begin je al te dromen van jouw mooie, gezellige én goed geïsoleerde zolderkamer? Terecht. En dankzij Kijzer zou deze droom wel eens snel werkelijkheid kunnen worden. Vertel ons jouw plannen en wij denken graag met je mee. In een eerste stap bezorgen we jou een duidelijke en correcte offerte. Akkoord? Dan gaan we meteen aan de slag. Bij Kijzer kan je bovendien rekenen op één contactpersoon die alles van A tot Z coördineert. Van offerte tot na het project volgt hij alles stipt op. Op die manier ben jij zeker van een snelle, vakkundige afwerking van jouw project. Na de werken krijg je professioneel advies op maat over de nodige subsidies en premies.

Laat je inspireren en bekijk onze realisaties

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2023 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit