Kwaliteit en service voor je dakwerken in Wevelgem

Dakwerken? Reken op een stevige aanpak én een lichtere portemonnee. Dat is niet anders voor jouw woning in Wevelgem. Logisch dat je dan het liefst in zee gaat met een dakrenovatiepartner die je kan vertrouwen. Kijzer wil graag de partner zijn die je zoekt. We zijn meesters in ons vak, en renoveren zowel hellende als platte daken. Jouw dak in Wevelgem is in goede handen bij ons. Vraag nu je offerte aan!

Jouw betrouwbare partner voor je dakwerken in Wevelgem

Voor je dakwerken in Wevelgem moet je met behoorlijk wat zaken rekening houden. Dat begrijpen we bij Kijzer volledig. Daarom streven we ernaar om een betrouwbare, ervaren en transparante partner voor jouw project te zijn. Met een grondige dakinspectie analyseren we de noden van jouw dak. Je krijgt daarna een offerte op maat en mag vertrouwen op een deskundige dakrenovatie van je plat of hellend dak. Mag het wat meer zijn? Dan kan je ook bij ons terecht voor gevelwerken en zonnepanelen. Zo sla je meerdere vliegen in één klap – één aanspreekpunt voor allerlei duurzame renovatiewerken. En dat is nog niet alles. Wij ontzorgen je graag door alle zaken met jouw stad of gemeente te regelen. Denk bijvoorbeeld aan een parkeerverbod tijdens de werken, vergunningen en premies of subsidies. Zo kijk je zonder stress uit naar je nieuwe dak.

Waarom een lokale dakwerker in Wevelgem een topkeuze is

Kijzer is regionaal actief, maar levert lokale diensten in Wevelgem met een persoonlijke touch. Dankzij onze jarenlange ervaring in het renoveren van daken in heel Vlaanderen, beschikken we over een schat aan kennis. En dat heeft zo zijn voordelen.

 • Krijg een snelle reactie: bij Kijzer willen we je niet te lang op een antwoord laten wachten. Wil je in contact met ons komen? Je hoort van ons binnen de 24 uur na je contactopname.
 • Communicatie op maat: wij houden van directe communicatielijnen. We zijn er voor je om al je vragen, wensen en eventuele zorgen weg te nemen. We fungeren als jouw lokale contactpersoon.
 • Advies: bij Kijzer word je maximaal ontzorgd en begeleid bij alle subsidie-, premie- en bouwaanvragen.
 • Service na de werken: heb je vragen over de opvolging of garantie? We zorgen voor een snelle ondersteuning. Je kunt bij Kijzer met een gerust gevoel je dakwerken aanvangen, dankzij een garantie van 12 jaar.

dakwerken constructie closeup.png

Het prijskaartje van je dakwerken in Wevelgem

Aan je dakwerken in Wevelgem hangt vaak een stevig prijskaartje vast. In het bijzonder wanneer het over een totale dakrenovatie gaat. Het spreekt voor zich dat je graag een goede inschatting van het kostenplaatje maakt. Hierdoor heb je een inzicht in wat mogelijk is binnen je budget. Het blijft tenslotte een ingrijpende investering. Besteed daarom zeker aandacht aan volgende zaken:

 • De materialen. Wat de nodige materialen zijn, varieert van project tot project. Kies je voor een renovatie met leien of dakpannen? Een plat of een hellend dak? EPDM of roofing?
 • Duurzaamheid. Ga je voor een dakrenovatie of een gloednieuw dak? Denk dan ook eens aan de groene keuzes! Isolatie, materialen van kwalitatieve A-merken, zonnepanelen. Bij Kijzer vertrouwt u op de beste aanpak voor een duurzaam dak.

(K)ijzersterke dakwerken. Of je nu een plat of een hellend dak hebt, met onze snelle reactie, kwaliteitsvolle uitvoering en transparante communicatie ben je zeker van een stressloze dakrenovatie. Doe online een offerteaanvraag en we nemen binnen de 24 uur contact met je op om een huisbezoek vast te leggen. Onze specialisten bieden je professioneel advies dat nauwkeurig is afgestemd op jouw dak. Dien nu je offerteaanvraag in!

Vraag je offerte aan

Wat onze klanten zeggen in Wevelgem

 • koen mertens

  Zeer tevreden over de werken correct en professioneel en duidelijke communicatieVriendelijk personeel die geen probleem maken om uw vragen te beantwoorden

 • Marie José Leyssens

  Zeer vlotte communicatie. Zeer professioneel en bereidwillig personeel. Ook bij onvoorziene omstandigheden zeer hulpvaardig. Zeker een aanrader.

 • Dirk Cruysberghs

  Prima werk geleverd, stipt afspraken nagekomen een een goede opvolging van de werken met andere woorden een aanrader om u dak te herstellen.

 • Meer ervaringen

Laat je inspireren vanuit Wevelgem

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit