Blog

Alina en Alexander deel 2: “De werken verlopen vlot, correct en volledig volgens timing”

Alexander en Alina van Slagerij Jasperse in Rijkevorsel schakelden Kijzer in om hun dak volledig te vernieuwen. Hoe zij die werken ervaren? Dat vertellen ze in onderstaand artikel!

“We contacteerden verschillende bedrijven om ons dak onder handen te laten nemen, maar we kozen uiteindelijk voor Kijzer omdat zij er meteen uitsprongen op vlak van prijs-kwaliteit. Ze konden ook een half jaar eerder beginnen dan de rest”, vertelt Alina.

“Ze verzekerden ons dat onze slagerij kon openblijven, wat uiteraard enorm belangrijk is aangezien de werken enkele weken gingen duren”, vervolgt Alexander.

Het verloop: proper en volgens timing

“Kijzer is niet alleen de dakpannen aan het vernieuwen, maar echt het volledige dakgeraamte, inclusief nieuwe isolatie. En uiteindelijk komen er ook zonnepanelen op”, aldus Alina.

“Die werken zijn nu bezig en alles verloopt heel correct, ze doen exact wat ze ons beloofden”, zegt Alexander. “Ook op vlak van timing ziet het er goed uit. Mijn slagerij kan ik gewoon openhouden en alles blijft proper, wat natuurlijk heel aangenaam is voor de klanten dat er geen stof rondslingert.”

“De werken zouden in totaal zo’n 3 weken duren, en zoals het er nu uitziet, is die timing zeker haalbaar. Kijzer communiceert ook tijdens de werken vlot en transparant met ons, zo blijven wij goed op de hoogte. We kijken enorm hard uit naar het eindresultaat”, sluit het koppel enthousiast af. 

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

We volgen de werken bij Alina & Alexander op de voet in 3 blogs. Hier vind je deel 1, en via deze link deel 3.

Is jouw zaak of woning ook toe aan dak- of gevelrenovatie? Contacteer ons voor meer info of vraag een offerte aan!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en geen informatie missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit