Blog

Alina en Alexander deel 3: “Kijzer deed alles wat het beloofde en was zelfs vroeger klaar dan gepland”

Een aantal maanden geleden contacteerden Alexander en Alina van Slagerij Jasperse in Rijkevorsel Kijzer om hun volledige dak te vernieuwen. De werken zijn intussen afgerond! Het koppel kijkt graag terug op die periode en vertelt wat ze van de samenwerking vonden en of ze Kijzer aanraden.

Merkbaar verschil

“De werken zijn een tijdje geleden afgerond en we merken nu al een verschil”, vertelt Alina. “Vooral de nieuwe isolatie doet enorm goed z’n werk. Ons dak is duidelijk beter geïsoleerd en we voelen dat er minder wind binnenkomt.”

“Hier deed Kijzer trouwens zelf proactief een goed voorstel”, vervolgt Alexander. “Ze stelden voor om de isolatie ook aan de buitenkant te plaatsen in plaats van aan de binnenkant, zodat wij meer ruimte hebben. Dat voerden ze ook zo uit, en daar zijn wij nu heel blij mee.”

Extra vraag: grotere ramen

“Kijzer werkte exact volgens plan en volgens timing”, aldus Alina. Er waren geen onverwachte problemen! Alleen beslisten wij naar het einde van de werken toe dat we grotere ramen wilden.”

“Gelukkig was dat geen enkel probleem voor het team”, zegt Alexander. “Ze stelden zich enorm flexibel op en zorgden ervoor dat we grotere ramen kregen. Er moest zelfs niets aangepast worden in de dakstructuur.”

Complimenten van klanten

“Ik zou Kijzer zeker aanraden”, vertelt Alina enthousiast. “Ze werken heel correct. Alles wat ze gezegd hebben, hebben ze zich aan gehouden. Van valse beloftes was geen sprake! En geloof me, dat is niet overal zo.”

“Wij hebben zelf niets moeten doen”, zegt Alexander. “Wij gaven Kijzer input en voor de rest deden zij hun ding, van aanvragen bij de gemeente tot de keuze van de dakpannen. De kennis van Kijzer is heel groot, ze weten echt alles over hun vak. Daarnaast denken ze proactief mee naar de beste oplossing.”

“Alles verliep correct en proper”, vervolgt Alina. “De slagerij kon openblijven van de eerste tot de laatste dag. En de werken waren zelfs na iets minder dan 3 weken afgerond, wat vroeger is dan de vooropgestelde 3 à 4 weken.”

“Ook de klanten van de slagerij zijn tevreden”, sluit Alexander af. “We krijgen veel mooie complimenten van hen over het eindresultaat. En dat maakt ons uiteraard extra blij!”  

Benieuwd naar wat voorafging?

We volgden de werken bij Alina & Alexander op de voet in 3 blogs. Hier vind je deel 1 en via deze link deel 2.

Is jouw zaak of woning ook toe aan dak- of gevelrenovatie? Contacteer ons voor meer info of vraag een offerte aan!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en geen informatie missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit