Blog

Alina en Alexander deel 1: “Kijzer kwam enorm professioneel over en kon snel beginnen: zelfs een half jaar eerder dan de rest!”

Alexander en Alina werken samen in Slagerij Jasperse in Rijkevorsel. Het dak van de slagerij was sterk verouderd, dus deden ze beroep op Kijzer om het te vernieuwen. Wij volgen het proces van de werken op de voet en laten hen alvast aan het woord over waarom ze uiteindelijk voor Kijzer kozen.

“Alexander heeft zo’n 6 jaar geleden zijn eigen slagerij opgericht in het centrum van Rijkevorsel”, vertelt Alina. “Hij maakt bijna alles zelf: van de vleeswaren tot charcuterie. En dat vind je niet overal! Daarom komen de mensen zelfs van ver tot bij ons.”

“Klopt”, vervolgt Alexander. “En sinds kort helpt Alina mee in de slagerij. We hebben zeker en vast toekomstplannen met het bedrijf en willen inzetten op duurzaamheid. Vooral nu we merken dat ons dak sterk verouderd is en vernieuwing dus hoognodig is! Ook omdat we extra willen isoleren én zonnepanelen op het dak willen.”

Kijzer sprong er meteen uit

“We gingen online op zoek naar bedrijven die ons konden helpen”, aldus Alina. “We lazen veel reviews en referenties en kwamen zo onder andere bij Kijzer terecht. Er zijn heel wat mensen van verschillende bedrijven langsgeweest om offertes op te maken, maar Kijzer sprong eruit voor ons op vlak van gevoel en service. Ze zijn zeker niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste. Vooral de prijs-kwaliteit zit goed. Ze kwamen enorm professioneel over en konden snel beginnen met de werken. Zelfs een half jaar eerder dan de rest!”

“Het is natuurlijk ook belangrijk dat mijn slagerij kan openblijven tijdens de werken en dat alles proper blijft voor de klanten”, zegt Alexander. “En dat is iets dat Kijzer ons verzekerde. Ze zijn ook meerdere keren aan huis geweest om alles te checken zodat ze ons een offerte op maat konden bezorgen. Ze communiceerden steeds heel vlot en waren altijd transparant.”

Op gesprek bij Alina en Alexander.

Proactieve communicatie

“Wat Kijzer precies gaat doen? Niet enkel de dakpannen vernieuwen, maar echt het volledige dakgeraamte. En er komt ook nieuwe isolatie, waar Kijzer proactief een goed voorstel voor deed. Ze zeiden ons dat ze de isolatie ook aan de buitenkant zullen plaatsen in plaats van aan de binnenkant zodat wij meer ruimte hebben binnen”, vertelt Alina.

“Er komen ook nog zonnepanelen op het dak, maar dit gebeurt door een ander bedrijf. Kijzer ontzorgt ons ook hierin: zij spreken bijvoorbeeld met de zonnepaneleninstallateurs af hoe hoog de zonnepanelen komen, zodat ze daar rekening mee kunnen houden bij het plaatsen van het nieuwe dak. Hetzelfde doen ze met al onze andere aannemers. Heel fijn dat wij daar niet als tussenpersoon in hoeven bij te springen”, zegt Alexander enthousiast.

“De werken zouden zo’n 3 à 4 weken duren, afhankelijk van het weer. Maar nog voor ze zijn begonnen, zijn we nu al tevreden van de communicatie, professionaliteit en timing”, sluit Alina af.

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

We volgen de werken bij Alina & Alexander op de voet in 3 blogs. Deel 2 lees je hier, en deel 3 vind je via deze link.

Is jouw zaak of woning ook toe aan dak- of gevelrenovatie? Contacteer ons voor meer info of vraag een offerte aan!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en geen informatie missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit