Regio's

Gevelbekleding Kontich

Ziet de gevel van jouw woning in Kontich er ook niet meer modern uit? En wil je jouw woning een compleet nieuwe uitstraling geven? Dat kan met gevelbekleding Kontich van Kijzer!

De gevel van jouw woning zorgt voor de uitstraling en is dus het visitekaartje voor de buitenwereld. Een sterk verouderde gevel kan jouw woning dan ook een slechte uitstraling geven. Met gevelbekleding kan jouw woning in Kontich een compleet nieuwe dimensie krijgen. Er zijn veel mogelijkheden op dit gebied.

De materiaalkeuze voor de gevelbekleding is enorm belangrijk. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van kunststof (PVC) gevelbekleding omdat het duurzaam, slijtvast en betaalbaar is. Dit zijn eigenschappen die veel mensen aanspreken. Daarnaast zijn er veel variaties van kunststof gevelbekleding te krijgen die veel weg hebben van andere, veelal duurdere, materiaalsoorten. Kunststof is dus een populair materiaal. Er zijn uiteraard ook nog andere hoogwaardige materialen beschikbaar voor de gevelbekleding van jouw woning in Kontich.

Kies voor Kijzer – gevelbekleding Kontich voor hoogwaardige gevelbekleding

Wil je jouw woning ook een nieuwe uitstraling geven? Kies dan voor gevelbekleding van Kijzer, met meer dan 30 jaar ervaring de specialist voor hoogwaardige gevelbekleding. Vraag vandaag nog vrijblijvend advies bij onze specialisten!

Crepi gevelbekleding in Kontich

Naast kunststof is ook crepi een populair materiaal dat veel wordt ingezet voor gevelbekleding. Dit materiaal zorgt niet alleen voor een mooie afwerking van de gevel, het zorgt ook voor een extra isolerende werking van de buitengevel. Zo draagt jouw nieuwe gevel ook bij aan een lager energiefactuur en een betere EPC-waarde! Crepi wordt vaak gebruikt in combinatie met de isolatie van de buitengevel om zo de isolerende werking te versterken. Maar ook zonder het plaatsen van gevelisolatie zorgt crepi voor een zeer mooie afwerking van jouw gevel tegen een schappelijke prijs. Voor meer informatie neem je best contact op met onze specialist in Kontich.

Gevelbekleding prijzen

De kosten om jouw gevel te bekleden zijn van een aantal factoren afhankelijk. De keuze voor het materiaal en de oppervlakte van de gevel spelen een belangrijke rol in de prijs. Kijzer gevelbekleding Kontich maakt aan de hand van jouw wensen en materiaalkeuze een offerte op maat. Ook voor advies over jouw gevel kan je ons contacteren. Kijzer is de specialist in gevelbekleding en kan ook jouw woning voorzien van een nieuwe uitstraling. Contacteer ons daarom vandaag nog voor een vrijblijvende offerte en geef ook jouw woning een compleet nieuwe uitstraling.

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit