Regio's

Kijzer Dakwerken in Zele: jouw specialist in dakrenovaties

Is jouw dak aan vernieuwing toe, of wil je een volledig nieuw dak boven je hoofd? Dan is Kijzer Dakwerken Zele jouw ideale partner in de buurt. Als specialist in dakrenovaties weten wij precies wat goed is. Onze experts komen dan ook ter plaatse en bestuderen vakkundig jouw volledige woning, om zo de meest efficiënte en beste oplossing te adviseren. 

Ons team van specialisten brengt elk project, van hellende of platte daken tot EPDM of roofing, tot een goed einde. Bij Kijzer Dakwerken gaan we enkel voor dé totaaloplossing.

Kijzer – Totaalpakket van A tot Z

Bij Kijzer dakwerken doen we meer dan alleen jouw dak vernieuwen of renoveren. Ook naast het dak zijn wij actief in de weer. Zowel voor, tijdens al na het renovatieproject maken we het jou graag zo gemakkelijk mogelijk. 

Het begint allemaal bij een eerste kennismakingsgesprek, waarbij de werfleider persoonlijk langskomt om je een professioneel advies te verlenen over jouw project: de keuze van pannen, eventuele isolatie of zonnepanelen… Al jouw vragen worden in een eerste gesprek meteen beantwoord. Is er een match? Dan maken wij meteen ook een correcte offerte op.

Eenmaal begonnen aan de dakwerken, kan je rekenen op een ijzersterk vakmanschap, waarin onze passie voor daken duidelijk naar boven komt. Wij kijken tot in de details en leveren een dak af op maat van jouw behoeften.

Tot slot vinden wij bij Kijzer Dakwerken een goede opvolging achteraf minstens even belangrijk dan de werken zelf. Daarom bieden wij een uitgebreide na-service aan, waarin we al jouw bijkomende vragen beantwoorden, en dat tot zelfs jaren na de werken.

Wat met administratie? 

En zelfs naast het dak zijn wij actief in de weer om alles tot in de puntjes te regelen, met als doel om jou volledig van alle administratieve rompslomp te ontzorgen. Denk bijvoorbeeld aan al de nodige vergunningen: omgevingsvergunningen, vergunningen voor het openbaar domein… Trek het je niet aan, want wij regelen het allemaal voor jou. Daarnaast dienen wij samen met jou de mogelijke premie- en subsidieaanvragen in.

Zorgeloos en met een gerust hart genieten van jouw project? Check!

Renoveren is raadzaam, omdat…

… een kwalitatief dak een enorme meerwaarde biedt aan je volledige woning. Het oogt niet alleen veel mooier, het beschermt bovendien beter tegen neerslag, vrieskou en andere extreme weersomstandigheden. En zeker niet onbelangrijk: kies je voor een extra isolatie, dan zal je jouw energiefactuur meteen zien dalen. Isoleren zorgt er namelijk voor dat warmte niet zomaar uit je woning ontsnapt, waardoor het zelfs in de winter lekker warm blijft in huis.

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit