Regio's

Kijzer Dakwerken Wetteren: jouw expert in dakrenovaties

Ben je op zoek naar de ideale partner voor jouw dakwerken? Kijzer Dakwerken in Wetteren is hierbij een uitstekende keuze. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons oog voor detail, mag je niets minder dan vakmanschap verwachten. Wij vernieuwen geen daken tussen de soep en de patatten. Bij Kijzer Dakwerken Wetteren nemen we onze tijd, zodat we steeds een professionele afwerking kunnen garanderen.

Kies je voor Kijzer Dakwerken voor jouw renovatie? Verwacht je dan maar aan een duurzame totaaloplossing. Voor minder doen we het niet.

Alles voor een optimale service

Bij Kijzer Dakwerken staat de klantbeleving volledig centraal, en dat vanaf het eerste contact tot de laatste hand aan het dak, en zelfs nog lang daarna.

Wij weten maar al te goed dat een dakrenovatie heel wat moeilijke keuzes met zich meebrengt. Welke materialen zijn geschikt, is isoleren nodig, hoeveel gaat het me kosten… Met veel plezier beantwoorden wij deze vragen in een eerste kennismakingsgesprek. Tijdens een eerste contactmoment komt de werfleider dan ook persoonlijk ter plaatse om de volledige woning vakkundig te bekijken. Op basis daarvan geeft hij jou een advies op maat om een optimale realisatie van jouw renovatieplannen te garanderen.

Bovendien voorzien wij doorheen het hele traject jouw persoonlijk aanspreekpunt. Hij blijft steeds bereikbaar voor al jouw vragen of opmerkingen, en komt indien nodig ter plaatse.

En waar anderen zouden stoppen, daar gaat Kijzer Dakwerken verder. Want ook naast het dak doen wij het nodige. Reken daarom op onze ondersteuning in alle administratieve verplichtingen: de aanvraag voor subsidies, premies of vergunningen bijvoorbeeld. Wij zorgen ervoor dat jij het maximale uit jouw renovatie beleving kan halen.

En zelfs na het hele traject, wanneer jouw dak al ligt te pronken op je woning, blijft jouw aanspreekpunt bereikbaar voor eventuele vragen of opmerkingen. Van een uitstekende naservice gesproken…

Elk dak is uniek…

…en wij passen ons uiteraard aan. Kijzer Dakwerken biedt daarom verschillende diensten aan. Onze experts zijn van alle markten thuis, en brengen elke dakrenovatie tot een goed einde. Platte of hellende daken, EPDM of roofing, duurzame leien en vlakke pannen. Elke aanpak is vakwerk, en onze specialisten brengen het elke keer weer tot een goed einde.

Vraag vrijblijvend jouw offerte aan

Voel je een klik? Vraag dan vrijblijvend jouw offerte aan. Contacteer ons telefonisch op +32 …. of via info@kijzer.be, of vul het contactformulier op onze website in. Wij luisteren met veel plezier naar jouw plannen en beantwoorden zo snel mogelijk jouw aanvraag.

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit