Regio's

Dakwerken in Schoten: we zorgen ervoor dat alles naar jouw wens is

Er zijn heel wat problemen aan je dak waarvoor je maar al te snel een dakwerker in Schoten wilt inschakelen. Maar ook als je al een lange tijd aan het denken bent om jouw volledige dak te vernieuwen voor bijvoorbeeld een betere isolatie waarmee je kan besparen op energie. Vanaf het begin tot het einde staan wij je bij. Wanneer je een offerte hebt aangevraagd, zorgen wij voor het beste advies op maat. We kunnen ook altijd ter plaatse komen om te bespreken welke werken we zullen uitvoeren. Wij houden steeds rekening met jouw wensen en je kan bij ons terecht voor allerlei soorten diensten. We kunnen er ook altijd, in overleg met jou, een totaalrenovatie van maken door bijvoorbeeld werken aan de gevel er meteen bij te nemen. Voor een totaalrenovatie in Schoten heeft Kijzer de nodige expertise om jou van a tot z bij te helpen. 

Service en kwaliteit voor jouw dakwerken in Schoten

Bij Kijzer staat onze klant altijd centraal. We willen hen voorzien van de beste service en de beste kwaliteit. Daarom hebben wij enkel experten onder ons dak die jarenlang ervaring hebben en vakkundig zijn opgeleid. Ook worden ze voortdurend bijgeschoold om de moderne technieken en populariteiten mee te kunnen nemen in hun werk. Daarnaast maken we ook steeds gebruik van kwalitatief materiaal, aangeleverd door onze eigen leveranciers. Zo kunnen we materiaal kiezen dat past binnen jouw budget en aansluit bij jouw stijl. 

Klanttevredenheid

Natuurlijk willen we onze klanten altijd tevreden houden. Daarom is jouw mening voor ons van groot belang en kan je ons steeds feedback geven. Je kan ons ook achteraf steeds nog contacteren voor vragen of opmerking. Ook na onze dakwerken in Schoten staan wij namelijk nog steeds voor je klaar! Wij zorgen in eerste instantie voor vergunningen en de juiste aannemers. Daarbij helpen we je ook met het premiebezoek achteraf. Zorgeloos aan je dakwerken beginnen doe je dus met Kijzer!

Hierbij sommen we enkele voordelen wanneer je voor Kijzer kiest. Om te beginnen zorgen wij altijd voor een transparante en eerlijke offerte op maat. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat alle daken tot in de puntjes afgewerkt worden, zodat ze volledig waterdicht zijn en bestendig zijn tegen andere onvoorziene omstandigheden. Als laatste is onze zaakvoerder tevens altijd aanwezig op de werf. Zo worden de dakwerken in Schoten tijdig bijgestuurd en stipt opgevolgd. 

Kijzer dakwerken in Schoten: neem contact op

Neem eenvoudig contact op via telefoonnummer +32(0) 3 808 46 46 of via het e-mailadres info@kijzer.be. Via ons contactformulier kan je eveneens meteen een offerte aanvragen. Of vraag eenvoudig een offerte aan door hier te klikken. 

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit