Gevelbekleding Kontich

Vindt u de gevel van uw woning in Kontich er ook niet meer modern uitzien? En wilt u uw woning een compleet nieuwe uitstraling geven? Dat kan met gevelbekleding Kontich van Kijzer!

De gevel van uw woning zorgt voor de uitstraling en is dus het visitekaartje voor de buitenwereld. Een sterk verouderde gevel kan uw woning dan ook een slechte uitstraling geven. Met gevelbekleding kan uw woning in Kontich een compleet nieuwe dimensie krijgen. Er zijn namelijk vele mogelijkheden op dit gebied.

De materiaalkeuze voor de gevelbekleding is daarbij enorm belangrijk. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van kunststof (PVC) gevelbekleding omdat het duurzaam, slijtvast en betaalbaar is. Dit zijn eigenschappen die veel mensen aanspreken. Daarnaast zijn er veel variaties van kunststof gevelbekleding te krijgen die veel weg hebben van andere, veelal duurdere, materiaalsoorten. Kunststof is dus een populair materiaal. Er zijn uiteraard ook nog andere hoogwaardige materialen beschikbaar voor de gevelbekleding van uw woning in Kontich.

Kies voor Kijzer – gevelbekleding Kontich voor hoogwaardige gevelbekleding

Wilt u uw woning ook een nieuwe uitstraling geven? Kies dan voor gevelbekleding van Kijzer, met meer dan 30 jaar ervaring de specialist voor hoogwaardige gevelbekleding. Vraag vandaag nog vrijblijvend advies bij onze specialisten!

Crepi gevelbekleding in Kontich

Naast kunststof is ook crepi een populair materiaal dat veel wordt ingezet voor gevelbekleding. Dit materiaal zorgt niet alleen voor een mooie afwerking van de gevel, het zorgt tevens voor een extra isolerende werking van de buitengevel. Zo draagt uw nieuwe gevel dus ook bij aan een lager energiefactuur en een betere EPC waarde! Crepi wordt dan ook veelal gebruikt in combinatie met de isolatie van de buitengevel om zo de isolerende werking te versterken. Maar ook zonder het plaatsen van gevelisolatie zorgt crepi voor een zeer mooie afwerking van uw gevel tegen een schappelijke prijs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze specialist in Kontich.

Gevelbekleding prijzen

gevelbekleding KontichDe kosten om uw gevel te bekleden zijn van een aantal factoren afhankelijk. De keuze voor het materiaal en de oppervlakte van de gevel spelen een belangrijke rol in de prijs. Kijzer gevelbekleding Kontich maakt aan de hand van uw wensen en materiaalkeuze een offerte op maat. Ook voor advies over uw gevel kunt u ons contacteren.

Kijzer is de specialist in gevelbekleding en kan ook uw woning voorzien van een nieuwe uitstraling. Contacteer ons daarom vandaag nog voor een vrijblijvende offerte en geef ook uw woning een compleet nieuwe uitstraling.


Kijzer