Dakisolatie

Plat dak isoleren

Plat dak isoleren langs binnen of langs buiten

Er bestaan verschillende mogelijkheden voor de isolatie van een plat dak. De meest voordehandliggende manier is om langs binnen te isoleren. Je kan de isolatie bovendien combineren met een geplande verbouwing van het plafond of de zolderkamer, zo gaat het in één moeite door. Soms is een isolatie langs de binnenkant geen optie, omdat je bijvoorbeeld geen ruimte wil verliezen of omdat je jouw plafond niet wil veranderen. In zo’n geval kan je kiezen voor een isolatie op het plat dak. Wil je weten welke manier van isoleren voor jou het beste is? Onze medewerkers komen graag bij jou langs om de situatie te bekijken. Samen bespreken we de mogelijkheden en geven we professioneel advies om jouw plat dak optimaal te isoleren.

Enkel de beste materialen voor de isolatie van jouw plat dak

Bij Kijzer gaan we enkel voor topkwaliteit, en dat zie je meteen aan onze materialen. We kiezen uitsluitend voor hoogkwalitatief materiaal om jouw plat dak te isoleren. Afhankelijk van de situatie stellen wij je verschillende opties voor, zoals PIR-isolatieplaten, glaswol of rotswol. Op basis van ons professioneel advies, kies jij dan zelf met welk materiaal wij vervolgens aan de slag gaan. Wij geven uiteraard scherpe garanties, zodat jij je de komende jaren geen zorgen hoeft te maken over jouw plat dak en de isolatie.

Vraag vrijblijvend een offerte

Ben je benieuwd wat de isolatie van jouw plat dak zal kosten? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan bij Kijzer. Onze experts nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen alle mogelijkheden te bespreken.

Daarom koos Nathalie voor Kijzer

Bekijk haar getuigenis in de video.

Besparen op jouw energiefactuur? Laat je plat dak isoleren!

Dat de energieprijzen stijgen, hoeven we niemand meer te vertellen. We kunnen er niet omheen dat onze factuur jaar na jaar de hoogte ingaat. Het goede nieuws is wel dat we hier zelf iets aan kunnen doen. Want wist jij al dat de meeste warmte uit je huis verloren gaat via het dak? Met een goede dakisolatie hou je de warmte beter binnen, waardoor de verwarming minder hard moet werken. Hierdoor kan je tot maar liefst 32% besparen op je totale energiekost. Bovendien houdt een goede dakisolatie ook in de zomer de woning aanzienlijk koeler, waardoor de airconditioning minder verbruikt. Als dat geen goede reden is om je dak te laten isoleren…

Overtuigd? Dan is Kijzer Dakwerken jouw ideale partner. Met onze jarenlange ervaring in isolaties weten we als de besten hoe we jouw plat dak moeten isoleren, en dat op maat van jouw wensen.

Subsidies voor dakisolatie? Kijzer helpt je!

Wanneer je jouw plat dak laat isoleren, heb je recht op bepaalde subsidies. Daarom is Kijzer ook naast het dak actief. Samen met jou dienen we de nodige certificaten en aanvragen in bij jouw netbeheerder, zodat je de kosten van de dakisolatie aanzienlijk kan doen dalen. Zoals je ziet, hoeft de isolatie van jouw plat dak helemaal niet duur te zijn.

Laat je inspireren en bekijk onze realisaties

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit