Upgrade je dak met onze dakwerken in Roeselare

Dakwerken? Da’s een flinke klus én een duit uit de zak. Jouw woning in Roeselare is daarop geen uitzondering. Uiteraard ga je die klus het liefst aan met een betrouwbare dakrenovatiepartner. Bij Kijzer vervullen we die rol graag voor je. Of het nu om een plat dak gaat of een met een helling, ons vakmanschap staat garant voor topkwaliteit. Geen zorgen over je dak in Roeselare, wij hebben het onder controle. Doe online je offerteaanvraag!

Het prijskaartje van je dakwerken in Roeselare

Aan je dakwerken in Roeselare hangt vaak een stevig prijskaartje vast. Zeker bij een totale dakrenovatie. Het is begrijpelijk dat je graag een correcte inschatting hebt van het kostenplaatje. Zo weet je wat haalbaar is binnen je budget. Het blijft immers een serieuze investering. Neem daarom enkele zaken zeker in overweging:

 • De materialen. Welke materialen we gebruiken, is verschillend voor elk dak. Wat kies je voor de dakrenovatie, leien of dakpannen? Een plat of een hellend dak? EPDM of roofing?
 • Duurzaamheid. Ga je voor een dakrenovatie of een gloednieuw dak? Denk dan ook eens aan de groene keuzes! Zonnepanelen, materialen van kwalitatieve A-merken, isolatie. Bij Kijzer vertrouwt u op de beste aanpak voor een duurzaam dak.

Ervaren en betrouwbare partner in dakwerken

Voor je dakwerken in Roeselare moet je met behoorlijk wat zaken rekening houden. Dat begrijpen we bij Kijzer volledig. We willen daarom graag je betrouwbare, transparante en ervaren partner zijn tijdens het hele renovatieproject. Tijdens een grondige dakinspectie kijken we eerst wat je dak nodig heeft. Je kunt rekenen op een offerte op maat zonder verplichtingen en een professionele renovatie van je dak met kwaliteitsmaterialen. Zie je het groots? Dan ben je ook voor gevelrenovaties en zonnepanelen bij ons aan het juiste adres. En dat maakt het leven makkelijk – één contactpunt voor al je duurzame renovatiebehoeften. We doen trouwens nog meer. Want om jou volledig te ontzorgen, regelen wij ook alles met jouw stad, Roeselare. Denk bijvoorbeeld aan een parkeerverbod tijdens de werken, vergunningen en premies of subsidies. Zo kijk je zonder stress uit naar je nieuwe dak.

dakwerker op dak.png

Voordelen van een lokale dakwerker in Roeselare

Wij zijn regionaal actief, maar leveren lokale diensten in Roeselare met een persoonlijke touch. Aangezien we dakwerken uitvoeren over heel Vlaanderen, beschikken we over een berg kennis. En dat heeft zo zijn voordelen.

 • Krijg snel antwoord: als dakwerker uit de buurt staat Kijzer in no-time voor je deur. Wil je in contact met ons komen? Je hoort van ons binnen de 24 uur na je contactopname.
 • Persoonlijke communicatie: we zetten in op efficiënte en directe communicatie. We zijn er voor je om al je vragen, wensen en eventuele zorgen weg te nemen. Je vertrouwt op ons als lokaal aanspreekpunt.
 • Advies: bij Kijzer kiezen we voor een zorgeloze ervaring en ondersteunen we je door het proces van subsidie-, premie-, en bouwaanvragen.
 • Service na de werken: kunnen we je helpen met vragen over de nazorg of garantie? We zorgen voor een snelle ondersteuning. Je kunt zorgeloos je dakwerken bij Kijzer starten, met een garantie van 12 jaar.

(K)ijzersterk dakwerk. Wij verzekeren vakkundige dakwerken in Roeselare voor platte en hellende daken. Hiervoor focussen we op een snelle respons, persoonlijk overleg en een kwaliteitsvolle uitvoering. Vul online een offerteaanvraag in en we contacteren je binnen de 24 uur om een huisbezoek in te plannen. Ontvang van onze dakexperts professioneel advies, op maat van jouw dak. Vraag nu je offerte aan!

Vraag je offerte aan

Wat onze klanten zeggen in Roeselare

 • Tim I

  Ik ben zeer tevreden van de werkers. Ik moet zeggen het contact met de projectverantwoordelijke liep ook altijd heel vlot. We zijn heel tevreden over het afgeleverde werk. Allemaal heel...

 • Joeri Renders

  Heel vriendelijk, goede afwerking! Hebben op ons dak nieuwe isolatie en leien laten leggen alsook voor-achter gevel laten renoveren met crepie en isolatie door hun, alles piekfijn en tegen een...

 • Meer ervaringen

Laat je inspireren vanuit Roeselare

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit