Ontdek nu onze batibouwactie!

Regio's

Dakwerken Oost-Vlaanderen

Kijzer is jouw partner voor dakwerken in Oost-Vlaanderen. Bij ons kan je terecht voor volledige dakrenovaties, dakisolatie van zowel platte als hellende daken en dakbedekkingen met leien, pannen, roofing, Resitrix of EPDM. Onze ervaren dakwerkers scholen zich continu bij, zodat zij steeds op de hoogte zijn van alle nieuwste technologieën.

Dakwerken Kijzer Oost-Vlaanderen voor een langdurig kwalitatief eindresultaat

Wij werken enkel en alleen met duurzame topproducten om optimale kwaliteit na te streven voor onze klanten. Wij staan bekend om onze klantgerichtheid en gestructureerde aanpak, gecombineerd met jaren ervaring en de nodige expertise. Wij voorzien voor elk dak een gepaste oplossing op maat volgens jouw wensen en behoeften. Benieuwd naar onze realisaties? Kijk hier hoe wij onze vele klanten geholpen hebben en ontdek wat wij voor jouw dak kunnen betekenen. 

Onze dakspecialisten hebben jaren ervaring in het vak en kunnen je helpen met de renovatie van jouw dak. Dankzij onze lokale verankering kunnen wij snel schakelen en garanderen wij je een snelle oplevering. Bij Kijzer kan je rekenen op:

  • materialen van hoogstaande kwaliteit,
  • professionele werkwijze,
  • toepassing van de nieuwe technologieën,
  • een snelle oplevering,
  • continue opvolging en heldere communicatie door één aanspreekpunt, zowel gedurende de werken als erna. 

Kwalitatieve dakwerken in Oost-Vlaanderen met een lange levensduur

Kijzer bestaat uit een team van professionele en ervaren dakdekkers. Reeds verschillende jaren zijn wij gespecialiseerd in dakwerken in heel Vlaanderen, tot grote tevredenheid van onze klanten. Omdat wij graag een langetermijn effect verwezenlijken voor onze klanten houden we streng toezicht op de kwaliteit van onze dakwerken in Oost-Vlaanderen. Zo kunnen wij je verzekeren dat jouw dak jarenlang meegaat.

Na een volledige dakrenovatie bent je een heel aantal jaren gerust tegen weersinvloeden als neerslag, temperatuur en wind. In de zomer blijft jouw huis lekker fris dankzij de isolatielaag, en in de winter blijft de kou buiten. Na een dakrenovatie van Kijzer zeg je vaarwel tegen hoogoplopende verwarmingskosten en energierekeningen.

Meer informatie of een gratis offerte? Contacteer ons!

Benieuwd wat Kijzer kan betekenen voor jouw dakwerken in Oost-Vlaanderen? Neem contact op met onze dakwerkers via het telefoonnummer +32(0) 9 298 17 30 of via mail naar info@kijzer.be. Wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Benieuwd naar onze prijzen? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan. 

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2022 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit