Regio's

Dakwerken in Mechelen

Kijzer is al jarenlang specialist in dakrenovaties en gevelwerken. Een dak renoveren is niet zomaar een beslissing die je neemt. Bij Kijzer helpen we je met de volledige uitwerking: van pannenkeuze tot isolatiedikte of zelfs zonnepanelen. Of heb je advies nodig over een warm of koud dak? Wij zijn de geschikte partner, zowel voor renovaties als voor nieuwbouwprojecten. Onze specialisten hebben de nodige expertise in huis om naar jouw wensen te luisteren en op basis daarvan een tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat af te leveren. 

Kijzer staat voor een A tot Z service. Tevredenheid van onze klanten staat centraal. Zo helpen we je bij het maken van een offerte en bezorgen we jou het beste advies omtrent jouw dakwerken in Mechelen. We geven onder andere advies over aannemers en regelen jouw vergunning. Tijdens de uitvoering van de dakwerken zal onze werfleider altijd voor je klaarstaan. En achteraf hoef je je geen zorgen te maken over premies, want ook dat nemen wij op ons.

Duurzaamheid op maat is voor ons erg belangrijk

Een goed dak is niet enkel esthetisch van belang, het is ook belangrijk dat het tegen alle weersomstandigheden kan en dat het goed geïsoleerd is. Elke dakisolatie is verschillend naargelang de wensen van de klant. Als je graag gaat voor een budgetvriendelijke isolatie die lang meegaat, is een warm dak onze aanrader. Maar je kan ook altijd voor een koud dak of een omgekeerd dak kiezen. Wij zullen altijd samen met jou de beste opties overlopen, met alle voor- en nadelen. Daarnaast ziet een vernieuwd dak er ook nog eens mooi uit, wat de algemene waarde van je woning doet stijgen. Kijzer gaat voor zorgeloos renoveren met oog op jarenlang plezier van jouw nieuw dak. 

Dakwerken regio Mechelen: 5 redenen om voor Kijzer te kiezen

Wij werken zowel op platte als hellende daken en zijn gespecialiseerd in verschillende soorten dakbedekking: leien, pannen, roofing of EPDM. Je kan ons eenvoudig contacteren voor alle soorten dakwerken in Mechelen. Maar wat hebben we jou nu eigenlijk echt te bieden? 

  • Wij luisteren naar jouw wensen en bekijken samen met jou welk type dakbedekking het meest geschikt is voor jouw woning. 
  • Correcte prijs
  • Doorheen heel het project krijg je één aanspreekpunt zodat de communicatie vlot verloopt. Transparantie en klantgerichtheid, daar staan wij voor! 
  • Onze vakmannen werken met topmateriaal van A-merken. 
  • Het regelen van vergunningen, subsidies en premies zien wij als onze verantwoordelijkheid

Contacteer ons om jouw plannen te bespreken

Ben je benieuwd op welke manier wij jouw dakwerken in Mechelen kunnen uitvoeren? Twijfel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier, via mail op info@kijzer.be of via telefoon op het nummer +32 808 46 46. Wij luisteren graag naar jouw plannen en kunnen vrijblijvend langskomen om een offerte op te stellen. En ook op onze website kan je eenvoudig en gratis een offerte aanvragen. Tot binnenkort! 

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2022 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit