Upgrade je dak met onze dakwerken in Kortrijk

Aan het dak werken is een heus avontuur. Ook jouw woning in Kortrijk ontkomt er niet aan. Een betrouwbare renovatiepartner is hierbij een must, toch? Bij Kijzer zijn we graag de partner die je zoekt. Met ons vakmanschap ben je zeker van topkwaliteit, of je nu een plat of een hellend dak hebt. Jouw dak in Kortrijk is in goede handen bij ons. Vraag nu je offerte aan!

Ervaren en betrouwbare partner in dakwerken

Je moet met behoorlijk wat zaken rekening houden voor je dakwerken in Kortrijk. Dat beseffen we bij Kijzer maar al te goed. Daarom willen we voor jou een betrouwbare, transparante en ervaren renovatiepartner zijn. TIjdens een nauwkeurig dakinspectie nemen we de noden van je dak onder de loep. We bezorgen je daarna een offerte op maat. Ga je akkoord, dan mag je rekenen op een vakkundige renovatie van je plat of hellend dak. En daar houdt het niet op – we helpen je ook verder met gevelwerken en het plaatsen van zonnepanelen. Handig, toch? Eén plek om naartoe te gaan voor al je duurzame renovatiewerken. Maar dat is nog niet alles. Want om jou volledig te ontzorgen, regelen wij ook alles met jouw stad, Kortrijk. Van vergunningen en een parkeerverbod tijdens de werken tot premies of subsidies. Zo kijk je zonder stress uit naar je nieuwe dak.

Waarom een lokale dakwerker in Kortrijk een topkeuze is

Kijzer is regionaal actief en levert lokale diensten in Kortrijk. Aangezien we over heel Vlaanderen daken renoveren, beschikken we over een berg expertise. Daardoor geniet jij van deze voordelen:

 • Snel antwoord: als lokale dakwerker willen we je bij Kijzer snel helpen. Neem je contact met ons op? Je hoort van ons binnen de 24 uur na je contactopname.
 • Communicatie op maat: bij ons reken je op directe communicatielijnen. We ondersteunen je met al je vragen, wensen en eventuele zorgen. Je vertrouwt op ons als lokaal aanspreekpunt.
 • Advies: bij Kijzer streven we naar volledige ontzorging en staan we je bij in al je aanvragen voor subsidies, premies en bouwvergunningen
 • Service na de werken: zijn er vragen over de opvolging of garantie die je wilt bespreken? Dan kun je zonder problemen bij ons aankloppen. Met een 12-jarige garantie kun je bij Kijzer vol vertrouwen je dakwerken ondernemen.

dakwerken leien.png

Wat is het prijskaartje van je dakwerken in Kortrijk?

Dakwerken in Kortrijk komen dikwijls met een aanzienlijk prijskaartje. Dat is zeker zo wanneer je voor een totale dakrenovatie kiest. Uiteraard wil je dan graag een juiste inschatting van de totale kostprijs. Hierdoor weet je meteen of je vooropgestelde budget haalbaar is. Het blijft tenslotte een ingrijpende investering. Besteed daarom zeker aandacht aan volgende zaken:

 • De materialen. Welke materialen er nodig zijn, hangt af van jouw situatie. Wil je renoveren met leien of liever met dakpannen? Heb je een plat dak of een hellend dak? EPDM of toch roofing?
 • Duurzaamheid. Nieuw dak of dakrenovatie op de planning? Neem zeker de duurzame mogelijkheden in overweging. Zonnepanelen, materialen van kwalitatieve A-merken, isolatie. Wij voorzien de beste aanpak voor een duurzaam dak.

(K)ijzersterk dakwerk. Met onze snelle reactie, één-op-één communicatie en kwalitatieve aanpak, staan wij garant voor professionele dakwerken in Kortrijk voor zowel platte als hellende daken. Vraag online een offerte aan. Binnen de 24 uur contacteren we je om een huisbezoek in te plannen. Je ontvangt van onze experts professioneel advies, op maat van jouw dak. Vraag nu je offerte aan!

Vraag je offerte aan

Wat onze klanten zeggen in Kortrijk

 • Jasper Vaneessen uit Melle

  De realisatie van onze gevel- en dakwerken verliep zeer vlot. Vooral de duidelijke en vlotte communicatie bevielen ons, zowel via mail, telefonisch als fysiek.

 • Dirk Cruysberghs

  Prima werk geleverd, stipt afspraken nagekomen een een goede opvolging van de werken met andere woorden een aanrader om u dak te herstellen.

 • Kim Beerts

  Ons volledige pannendak werd snel en kwaliteitsvol gerenoveerd. Zeer aangenaam verrast door de heldere communicatie, klantvriendelijke aanpak en straffe dakwerkers die niet alleen hard, maar ook heel proper werkten. Kortom;...

 • Evy De Bie

  Ik kreeg uitgebreide uitleg tijdens het bezoek om de offerte voor gevelisolatie op te maken. de offerte zelf was duidelijk. Dat maakte dat ik -ondanks de iets grotere prijs- voor...

 • Sven Wenseleers

  Vlot en correct uitgevoerd, bedankt aan het hele team.

 • Meer ervaringen

Laat je inspireren vanuit Kortrijk

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit