Kies voor Kijzer als dakwerker in Genk

Aan het dak werken is een heus avontuur. Dat geldt ook voor jouw woning in Genk. Voor zo’n klus werk je natuurlijk het liefst samen met een betrouwbare dakrenovatiepartner. Die rol wil Kijzer voor je vervullen. We zijn meesters in ons vak, en renoveren zowel hellende als platte daken. Wees maar zeker, jouw dak in Genk is in goede handen bij ons. Vraag je offerte aan online!

Partner voor dakwerken in Genk

Je dakwerken in Genk vragen behoorlijk wat aandacht en overwegingen. Dat beseffen we bij Kijzer maar al te goed. Daarom vinden we het belangrijk om betrouwbaar, transparant en professioneel te werk te gaan. We voeren eerst een nauwkeurig dakinspectie uit om de noden van je dak te analyseren. Je rekent op een vrijblijvende offerte op maat en een vakkundige renovatie van je plat of hellend dak met kwalitatieve materialen. Zie je het groots? Dan ben je ook voor gevelrenovaties en zonnepanelen bij ons aan het juiste adres. Zo heb je één centraal aanspreekpunt voor meerdere duurzame renovatiewerken. Maar dat is nog niet alles. Want om je volledig te ontzorgen, regelen we zelfs de zaken met jouw stad of gemeente. Een parkeerverbod tijdens de werken, vergunningen, premies of subsidies bijvoorbeeld. Zo beleef jij zorgeloos de dakwerken.

Pluspunten van een lokale dakwerken in Genk

Kijzer is regionaal actief en levert lokale diensten in Genk. Onze uitgebreide ervaring met het renoveren van daken in heel Vlaanderen, heeft ons een hele berg kennis opgeleverd. Daardoor geniet jij van deze voordelen:

  • Krijg een snelle reactie: als dakwerker uit de buurt staat Kijzer in no-time voor je deur. Stuur je ons een bericht? Dan mag je een reactie verwachten binnen de 24 uur.
  • Persoonlijke communicatie: bij ons staat heldere en directe communicatie centraal. We zijn een luisterend oor voor als je vragen, wensen en eventuele zorgen. Wij zijn jouw aanspreekpunt in de regio.
  • Advies: we nemen bij Kijzer de zorg uit handen en ondersteunen je bij alle aanvragen voor subsidies, premies en bouwvergunningen.
  • Service na de werken: heb je enige vragen aangaande de follow-up of de garantievoorwaarden? Daar helpen we je graag mee. Een garantie van 12 jaar zorgt ervoor dat je bij Kijzer met vertrouwen je dakwerken kunt realiseren.

kijzer dakwerkers.png

Wat kosten je dakwerken in Genk?

Dakwerken in Genk gaan meestal gepaard met een aanzienlijke kostprijs. Vooral als het over een totale dakrenovatie gaat. Het is logisch dat je wil weten wat het allemaal zal kosten. Zo weet je wat haalbaar is binnen je budget. Het blijft uiteindelijk een investering waar je niet licht overgaat. Daarom hou je best volgende zaken in gedachten:

  • De nodige materialen. Wat de nodige materialen zijn, varieert van project tot project. Kies je leien of dakpannen voor de opknapbeurt? Kies je voor EPDM of roofing? Heb je een plat of een hellend dak?
  • Duurzaamheid. Wanneer je voor een nieuw dak of een dakrenovatie kiest, overweeg je ook best de duurzame opties. Zonnepanelen, materialen van kwalitatieve A-merken, isolatie. Wij bieden jou de beste aanpak voor een duurzaam dak.

(K)ijzersterk in dakwerk. Of je nu een plat of een hellend dak hebt, met onze snelle reactie, kwaliteitsvolle uitvoering en transparante communicatie ben je zeker van een stressloze dakrenovatie. Vul online een offerteaanvraag in en we contacteren je binnen de 24 uur om een huisbezoek in te plannen. Onze deskundigen voorzien je van vakkundig advies dat specifiek is afgestemd op jouw dak. Zet de eerste stap en vraag snel je offerte aan!

Vraag je offerte aan

Wat onze klanten zeggen in Genk

  • Inge Van Werde

    We zijn supertevreden met ons nieuwe dak! De dakwerkers werkten heel hard en lieten alles altijd zeer net achter. Ook de contacten met o.a. de vertegenwoordiger en de projectleider verliepen...

  • Meer ervaringen

Laat je inspireren vanuit Genk

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit