All-in dakwerken in Borsbeke

Aan het dak werken is een heus avontuur. Dat geldt ook voor jouw woning in Borsbeke. Logisch dat je dan het liefst in zee gaat met een dakrenovatiepartner die je kan vertrouwen. Bij Kijzer vervullen we die rol graag voor je. We zijn meesters in ons vak, en renoveren zowel hellende als platte daken. Jouw dak in Borsbeke is in goede handen bij ons. Vul online een offerteaanvraag in!

Hoeveel kosten je dakwerken in Borsbeke?

De kosten voor dakwerken in Borsbeke zijn doorgaans aan de hogere kant. Vooral als het over een totale dakrenovatie gaat. Het is geheel begrijpelijk dat je wil inschatten wat het zal kosten. Zo weet je meteen of je werkt met een realistisch budget. Het blijft immers een serieuze investering. Besteed daarom zeker aandacht aan volgende zaken:

  • De materialen. De keuze van de materialen is voor elk dak anders. Kies je voor een renovatie met leien of met dakpannen? Kies je voor EPDM of roofing? Heb je een plat of een hellend dak?
  • Duurzaamheid. Kies je voor een nieuw dak of een dakrenovatie? Vergeet hoe dan ook niet de duurzame opties te checken! Isolatie, materialen van kwalitatieve A-merken, zonnepanelen. We reiken je alle mogelijkheden aan voor een duurzaam dak.

Waarom een lokale dakwerker in Borsbeke een topkeuze is

Tijd om je dak een flinke opfrisbeurt te geven? Daarvoor ga je in zee met een firma die sterk is in dakwerken. En liefst dicht bij huis, in Borsbeke. Want voor een lokale dakwerker kiezen, brengt een hoop voordelen met zich mee.

  • Krijg een snelle reactie: Kijzer is snel en makkelijk bereikbaar. Contacteer je ons? Je hoort van ons binnen de 24 uur na je contactopname.
  • Communicatie op maat: wij geven de voorkeur aan directe communicatie. We staan snel voor je klaar om al je vragen, wensen en eventuele bedenkingen te bespreken. Zo vormen we jouw lokale aanspreekpunt.
  • Advies: we nemen bij Kijzer de zorg uit handen en ondersteunen je bij alle aanvragen voor subsidies, premies en bouwvergunningen.
  • Naservice: kunnen we je helpen met vragen over de nazorg of garantie? Daar helpen we je graag mee. Je kunt bij Kijzer met een gerust gevoel je dakwerken aanvangen, dankzij een garantie van 12 jaar.

dakwerker kijzer.png

Ervaren en betrouwbare partner in dakwerken

Er valt heel wat te overwegen voor je dakwerken in Borsbeke. Daar zijn we ons bij Kijzer bewust van. Daarom streven we ernaar om een betrouwbare, ervaren en transparante partner voor jouw project te zijn. Met een grondige dakinspectie bekijken we wat jouw dak specifiek nodig heeft. Verwacht een vrijblijvende offerte op maat, plus een deskundige renovatie van je platte of hellende dak met topmaterialen. Bovendien helpen we je ook graag met gevelrenovaties en zonnepanelen. Makkelijker kan niet: één centraal aanspreekpunt voor al je duurzame renovatieprojecten. Er is trouwens nog meer. We ontzorgen je volledig door alle contacten met de stad of gemeente voor onze rekening te nemen. Van het regelen van een parkeerverbod tot het aanvragen van vergunningen, premies en subsidies. Zo beleef jij zorgeloos de dakwerken.

(K)ijzersterk in dakwerk. Hellend of plat, dankzij onze persoonlijke communicatie en kwalitatieve uitvoering ben je zeker van een stressloze dakrenovatie. Doe online een offerteaanvraag en we nemen binnen de 24 uur contact met je op om een huisbezoek vast te leggen. Je ontvangt van onze dakexperts professioneel advies, op maat van jouw dak. Zet de eerste stap en vraag snel je offerte aan!

Vraag je offerte aan

© 2023 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit