All-in dakwerken in Bornem

Dakwerken: een pittige onderneming en serieuze investering! Voor jouw woning in Bornem is dat niet anders. Logisch dat je dan het liefst in zee gaat met een dakrenovatiepartner die je kan vertrouwen. Bij Kijzer vervullen we die rol graag voor je. Met ons vakmanschap leveren wij een kwalitatief eindresultaat af, zowel voor hellende als platte daken. Bij ons is je dak in Bornem in goede handen. Doe nu een offerteaanvraag!

Waarom kiezen voor een lokale dakwerker in Bornem

Wij zijn regionaal actief, maar leveren lokale diensten in Bornem met een persoonlijke touch. Aangezien we over heel Vlaanderen daken renoveren, beschikken we over een berg expertise. En dat heeft zo zijn voordelen.

  • Krijg snel antwoord: je kan Kijzer snel en eenvoudig bereiken. Contacteer je ons? Dan reageren we binnen de 24 uur.
  • Communicatie op maat: bij ons reken je op directe communicatielijnen. Je kan bij ons terecht met al je vragen, wensen en eventuele zorgen. Zo vormen we jouw persoonlijk aanspreekpunt in de regio.
  • Advies: bij Kijzer streven we naar volledige ontzorging en staan we je bij in al je aanvragen voor subsidies, premies en bouwvergunningen
  • Naservice: zijn er achteraf nog vragen of zit je met iets over de garantie? Daar helpen we je graag mee. Je kunt bij Kijzer met een gerust gevoel je dakwerken aanvangen, dankzij een garantie van 12 jaar.

Wat kosten je dakwerken in Bornem?

Dakwerken in Bornem gaan vaak gepaard met een aanzienlijke kostprijs. Vooral als het over een totale dakrenovatie gaat. Je wil dan uiteraard graag weten wat de totale kostprijs bedraagt. Zo weet je wat haalbaar is binnen je budget. Het blijft tenslotte een ingrijpende investering. Daarom hou je best volgende zaken in gedachten:

  • De nodige materialen. Welk materiaal we gebruiken is afhankelijk van het dak zelf. Wil je renoveren met leien of liever met dakpannen? Gaat het over een plat of een hellend dak? EPDM of roofing?
  • Duurzaamheid. Een nieuw dak of renoveren? Goed moment om ook even de duurzame alternatieven te bekijken! Materialen van kwalitatieve A-merken, zonnepanelen, isolatie. Wij voorzien de beste aanpak voor een duurzaam dak.

dakwerken constructie closeup.png

Partner voor dakwerken in Bornem

Je moet met behoorlijk wat zaken rekening houden voor je dakwerken in Bornem. Dat begrijpen we bij Kijzer volledig. Daarom willen we voor jou een betrouwbare, transparante en ervaren renovatiepartner zijn. Tijdens een grondige dakinspectie kijken we eerst wat je dak nodig heeft. Je kunt rekenen op een offerte op maat zonder verplichtingen en een professionele renovatie van je dak met kwaliteitsmaterialen. Bovendien helpen we je ook graag met gevelrenovaties en zonnepanelen. Zo sla je meerdere vliegen in één klap – één aanspreekpunt voor allerlei duurzame renovatiewerken. Er is trouwens nog meer. Want om je volledig te ontzorgen, regelen we zelfs de zaken met jouw stad of gemeente. Van het regelen van een parkeerverbod tot het aanvragen van vergunningen, premies en subsidies. Zo laat je alle stress achterwege en geniet je extra van je nieuwe dak.

(K)ijzersterke dakwerken. Met onze snelle reactie, één-op-één communicatie en kwalitatieve aanpak, staan wij garant voor professionele dakwerken in Bornem voor zowel platte als hellende daken. Doe online een offerteaanvraag en we nemen binnen de 24 uur contact met je op om een huisbezoek vast te leggen. Onze dakexperts geven je professioneel advies, op maat van jouw dak. Dien nu je offerteaanvraag in!

Vraag je offerte aan

Wat onze klanten zeggen in Bornem

  • Ella lizada

    We zijn heel blij dat we voor de Kijzer gekozen hebben. Markus heeft goed uitleg en goed advies gegeven. Als er iets kan ik altijd op hem rekenen. De werfleider...

  • Meer ervaringen

Laat je inspireren vanuit Bornem

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit