Dakwerken Aarschot

Wilt u dakwerken laten uitvoeren in Aarschot? Neem dan contact op met de dakwerkers van Kijzer. Wij hebben jaren ervaring in de sector en dankzij onze lokale verankering garanderen wij in heel Vlaanderen een korte wachttijd en snelle oplevering. Benieuwd wat Kijzer voor u kan betekenen? Bekijk onze realisaties en referenties om een idee te krijgen van onze werkwijze. 

Specialiteiten van Kijzer

dakwerken Boechout

U kan ons inschakelen voor werken aan alle soorten daken, zowel platte als hellende. Voor deze laatste soort hebben wij keuze tussen leien of pannen als dakbekleding. Wij zijn gespecialiseerd in: 

  • Het renoveren van hellende daken, zowel pannen als leien.
  • Het renoveren van platte daken, zowel roofing, EPDM als Resitrix.
  • Het isoleren van zowel hellende als platte daken.

Het is belangrijk te allen tijde uw dak goed te onderhouden. Ten eerste ziet een beschadigd of versleten dak er slordig uit. Daarenboven speelt een dak een belangrijke rol in de waardebepaling van uw huis. En ten slotte is het hoofddoel van een dak bescherming. Wanneer een dak zijn beste tijd gehad heeft biedt het geen optimale bescherming meer tegen invloeden van buiten zoals temperatuur en neerslag. Als u Kijzer inschakelt voor een dakrenovatie in Aarschot, dan garanderen wij u een prachtig gerenoveerd dak dat er voor een lange tijd weer als nieuw uitziet en functioneert. 

Kijzer voor zorgeloze dakwerken in Aarschot

Dankzij onze expertise, gestructureerde aanpak, precisie, oog voor detail en de focus op klantgerichtheid hebben onze dakdekkers al een heel aantal klanten tevreden gesteld met mooie projecten. Benieuwd wat Kijzer voor u kan betekenen? Bekijk onze realisaties en klantenervaringen. 

Contacteer ons voor al uw vragen rond dakwerken in Aarschot

Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Contacteer onze vakmannen in Aarschot telefonisch op het nummer 02 588 92 22 of per mail naar info@kijzer.be. Ons ervaren team van dakwerkers staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw problemen op te lossen. 

 
Onze DienstenKijzer