Upgrade je dak met onze dakwerken in Aarschot

Aan het dak werken is een heus avontuur. Ook jouw woning in Aarschot ontkomt er niet aan. Een betrouwbare renovatiepartner is hierbij een must, toch? Bij Kijzer willen we dat graag voor je zijn. Met ons vakmanschap leveren wij een kwalitatief resultaat af, zowel voor hellende als platte daken. Geen zorgen, jouw dak in Aarschot is in goede handen. Doe nu een offerteaanvraag!

Waarom kiezen voor een lokale dakwerker in Aarschot

Wij zijn regionaal actief, maar leveren lokale diensten in Aarschot met een persoonlijke touch. Onze uitgebreide ervaring met het renoveren van daken in heel Vlaanderen, heeft ons een hele berg kennis opgeleverd. Daardoor geniet jij van deze voordelen:

  • Een vlug antwoord: je kan Kijzer snel en eenvoudig bereiken. Stuur je ons een bericht? Je hoort van ons binnen de 24 uur na je contactopname.
  • Persoonlijke communicatie: directe communicatielijnen zijn voor ons erg belangrijk. We staan snel voor je klaar om al je vragen, wensen en eventuele bedenkingen te bespreken. We fungeren als jouw lokale contactpersoon.
  • Advies: Kijzer zet in op totale ondersteuning en begeleidt je bij het aanvragen van subsidies, premies en bouwvergunningen
  • Service na de werken: heb je enige vragen aangaande de follow-up of de garantievoorwaarden? Dan kun je zonder problemen bij ons aankloppen. Met een garantie van 12 jaar ga je gerust jouw dakwerken aan bij Kijzer.

Wat kosten je dakwerken in Aarschot?

Aan je dakwerken in Aarschot hangt vaak een stevig prijskaartje vast. Dat is zeker zo wanneer je voor een totale dakrenovatie kiest. Het is geheel begrijpelijk dat je wil inschatten wat het zal kosten. Hierdoor heb je een inzicht in wat mogelijk is binnen je budget. Want het blijft natuurlijk een pittige investering. Besteed daarom zeker aandacht aan volgende zaken:

  • De nodige materialen. Welke materialen we gebruiken, is verschillend voor elk dak. Gaat je voorkeur uit naar leien of dakpannen bij het renoveren? Heb je een plat dak of een hellend dak? EPDM of toch roofing?
  • Duurzaamheid. Je dak renoveren of een nieuw dak plaatsen? Het is de ideale moment om ook duurzame alternatieven te overwegen. Zonnepanelen, isolatie, materialen van kwalitatieve A-merken. Je bent bij ons zeker van de beste aanpak voor een duurzaam dak.

dakwerken constructie closeup.png

Jouw betrouwbare partner voor je dakwerken in Aarschot

Voor je dakwerken in Aarschot moet je met behoorlijk wat zaken rekening houden. Daar zijn we ons bij Kijzer bewust van. Daarom streven we ernaar om een betrouwbare, ervaren en transparante partner voor jouw project te zijn. We voeren eerst een nauwkeurig dakinspectie uit om de noden van je dak te analyseren. Je krijgt daarna een offerte op maat en mag vertrouwen op een deskundige dakrenovatie van je plat of hellend dak. Bovendien helpen we je ook graag met gevelwerken en zonnepanelen. Handig, toch? Eén plek om naartoe te gaan voor al je duurzame renovatiewerken. En dat is nog niet alles. Wij ontzorgen je graag door alle zaken met jouw stad of gemeente te regelen. Een parkeerverbod tijdens de werken, vergunningen, premies of subsidies bijvoorbeeld. Zo beleef jij zorgeloos de dakwerken.

(K)ijzersterk in dakwerk. Door een combinatie van snelle respons, individuele communicatie en kwaliteitswerk, zorgen wij voor vakkundig uitgevoerde dakwerken in Aarschot, of het nu over een plat of hellend dak gaat. Dien online een offerteaanvraag in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Onze specialisten bieden je professioneel advies dat nauwkeurig is afgestemd op jouw dak. Doe snel je offerteaanvraag!

Vraag je offerte aan

Wat onze klanten zeggen in Aarschot

  • Luc Schots

    Dak volledig laten isoleren. Juiste prijs, vlotte communicatie, proper werk. Aan te raden!

  • Meer ervaringen

Laat je inspireren vanuit Aarschot

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit