Blog

Hanne Van der Veken: “Wij kennen zelf niets van dakwerken, maar Kijzer stelde ons gerust en legde alles helder uit”

Het dak van Hanne uit Antwerpen was dringend aan vernieuwing toe. Na Kijzer gespot te hebben bij de buren, wou ze ons ook inschakelen. Hoe dat verliep, vertelt Hanne je graag zelf.

Het bureneffect

“We zagen dat onze buren hun dak aan het vernieuwen waren”, vertelt Hanne. “Die werken verliepen enorm snel, alles zag er netjes afgewerkt en heel professioneel uit. Zelfs de camionetten van de werkmannen zagen er proper uit. En jawel, die bleken van Kijzer te zijn. Omdat wij ook een nieuw hellend dak nodig hadden, contacteerde ik hen.”

Snelheid na lang aanslepen

“Na het eerste contact kwam er binnen de week iemand van Kijzer langs. Wij hadden na een maand al een nieuw dak! Het was ook een dringende zaak, want we hadden een lek. Dat is een groot verschil in vergelijking met een vorige dakwerker die na een jaar ons lek nog niet was komen maken.”

“Een van de sterktes van Kijzer? Ze kunnen met hun drone exact zien wat een andere dakwerker in het verleden verkeerd had gedaan. Hiermee berekenden ze nauwkeurig hoelang de werken gingen duren en wat ze precies nodig hadden.”

Transparant en proper gewerkt

“We lieten niet alleen ons dak vernieuwen, Kijzer bracht ook de isolatie in orde. Alle werken zijn proper verlopen, ook binnen werd alles schoongemaakt. We raden het alleen maar aan om met hen samen te werken! We deden zelfs al een goed woordje voor hen in onze WhatsApp-groep met de buren.”

“Het is heel fijn dat ze bij Kijzer transparant communiceren. Wij kennen zelf niets van dakwerken, maar zij stelden ons gerust, legden alles helder uit en vertelden ons wat onze opties waren om uit te kiezen. Ze ontzorgden ons volledig en vroegen bijvoorbeeld zelf zaken zoals het parkeerverbod aan. En toch betrekken ze je goed bij de werken, zodat je steeds op de hoogte blijft. Echte professionals!”

Is jouw dak dringend aan vernieuwing toe?

Bij Kijzer staan we snel voor je klaar! Geen project is te klein of te groot voor ons. Contacteer ons voor meer info of vraag een offerte aan.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en geen informatie missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit