Blog

Gunter De Bock: “De grootste troef van Kijzer? Hoe snel ze de werken uitvoeren!”

Gunter De Bock uit Schoten had nood aan een nieuw dak. Via via kwam hij bij Kijzer terecht. Hoe die samenwerking verliep en waarom Gunter die zo positief vond? Dat vertelt hij je graag zelf.

Beste prijs en snelste start

Gunter had plannen met z’n dak, maar die verliepen niet zoals gepland. “We wilden ons dak laten afspuiten tegen mos. Maar er zat asbest in, dus dat ging niet meer. Daarom besloten we om een nieuw dak te laten leggen. We wilden graag dat het hetzelfde bleef zoals ervoor: leien op een hellend dak. En dat heeft Kijzer uitstekend uitgevoerd.”

“We vroegen een offerte bij 2 dakwerkbedrijven”, vertelt Gunter. “Zo konden we vergelijken. Kijzer had de beste prijs en kon het snelst beginnen, dus dan was de keuze snel gemaakt.”

Dubbele aanrader

Hoe Gunter bij ons terechtkwam? “Ik kende iemand die al samen had gewerkt met Kijzer. Hij was hier enorm tevreden van en raadde me het bedrijf aan. En gelijk had hij! Ik zou Kijzer ook zeker aanbevelen aan wie een nieuw dak nodig heeft. Ze bezorgden me snel een offerte, konden snel beginnen, respecteerden de timing én de afwerking is op-en-top.”

“De allergrootste troef van Kijzer? Hoe snel ze de werken kunnen uitvoeren”, zegt Gunter enthousiast. “Bij sommige bedrijven moet je 8 maanden wachten eer de werken kunnen beginnen. Dat is anders bij Kijzer. En net dat maakt dat ze er met kop en schouders bovenuit steken.”

Extra behulpzaam

Ook na de werken stonden we klaar voor Gunter. “De mensen van Kijzer contacteerden me om nog een laatste check te komen doen. Zo wisten we zeker dat alles in orde was. Ze hielpen me ook om m’n subsidies in orde te brengen. Daarnaast waren er 2 kleine beschadigingen, maar dat hebben ze bij Kijzer telkens zelf snel opgelost.”

“Er waren geen moeilijkheden, alles is vlot verlopen. Kijzer komt steeds hun afspraken na”, sluit Gunter af.

Ook graag een nieuw dak van de nummer 1 in dakwerken?

Bij Kijzer doen we dit steeds professioneel, snel en voor een scherpe prijs. Contacteer ons voor meer info of vraag een offerte aan.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en geen informatie missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit