Blog

Fanny Knaeps: “Zelfs de buren vonden dat wij een goede keuze hadden gemaakt om Kijzer in te schakelen”

Fanny en haar vriend Cédric uit Mol wilden nieuwe isolatie in hun dak. Al snel bleek dat hun volledige dak aan vernieuwing toe was. Waarom ze Kijzer inschakelden en wat ze van de samenwerking vond? Dat lees je hieronder:

Van enkel isoleren naar volledige dakrenovatie

“We hadden nieuwe isolatie nodig in ons dak”, vertelt Fanny. “We contacteerden hiervoor verschillende bedrijven, maar weinigen wilden het kleiner werk doen van enkel isolatie te plaatsen. Tot we Kijzer ontdekten, hun website en reviews spraken ons aan! Zij waren de eerste die wél enkel wilden isoleren, dus maakten ze een offerte op. Ook op vlak van prijs waren ze de beste, dus we wisten meteen: hier willen we mee verder.”

“Mijn vriend en ik braken zelf het plafond af zodat het klaar was voor de isolatie. Toen ontdekten we dat er hout op lag. Kijzer kwam kijken om de situatie te schetsen en ze zagen dat het hout niet in orde was. Daarom raadden ze aan om het dak volledig te vernieuwen. Dat was de beste langetermijnoplossing.”

Transparante communicatie en vlot bereikbaar

“Voor, tijdens en na de werken hadden we één vaste contactpersoon die we altijd konden bereiken: David. Hij is zelfs meerdere keren langsgeweest om de situatie te schetsen. De communicatie was altijd transparant. Ze gaven ons telkens een duidelijk antwoord op al onze vragen over de prijs, de werken, wat ze aanraden om wel en niet te vervangen … We wisten op voorhand ook wie voor welk deel van de werken instond.”

Links zie je hoe het dak er eerst uitzag. Rechts na onze renovatie.

Goedgekeurd door de buren

“Nadat de werken afgerond waren, kwam er nog een Kijzer-medewerker langs voor de administratie en om de premie in orde te brengen. Ook contacteerde David ons nog om te vragen wat wij vonden van de samenwerking. Net als de ploegbaas, die was benieuwd of alles naar wens was verlopen en of hij nog iets kon doen voor ons.”

“Niet alleen wij zijn tevreden, ook de buren! Zij zagen al meerdere bedrijven daken renoveren in onze straat, maar het viel hen op dat wij een heel goede keuze hadden gemaakt om voor Kijzer te gaan. Ze zagen dat zij de werken correct uitvoerden. En snel! Ze konden snel na de offerte beginnen, en een dikke week later was alles klaar. Het is bijna ongelofelijk hoe hard ze hebben doorgewerkt. Het was een heel fijne samenwerking!

Heb je ook nieuwe dakisolatie nodig?

Of zelfs een volledige dakrenovatie? Bij Kijzer is geen klus te klein of te groot. Contacteer ons voor meer info of vraag een offerte aan.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en geen informatie missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit