Upgrade je dak met onze dakwerken in Herent

Je dak aanpakken kost je niet alleen moeite, maar ook centen. Dat is niet anders voor jouw woning in Herent. Die klus laat je het liefst klaren door een dakrenovatiepartner die je vertrouwt. Bij Kijzer zijn we graag de partner die je zoekt. We zijn meesters in ons vak, en renoveren zowel hellende als platte daken. Jouw dak in Herent is in goede handen bij ons. Doe online je offerteaanvraag!

Voordelen van een lokale dakwerker in Herent

Tijd om je dak een flinke opfrisbeurt te geven? Daarvoor kan je best de hulp inschakelen van een firma die ervaren is in dakwerken. En waar beter dan in Herent, vlakbij jou. Want een lokale dakwerker inschakelen heeft zo z’n voordelen.

  • Een *snelle respons: bij Kijzer willen we je niet te lang op een antwoord laten wachten. Stuur je ons een bericht? Dan reageren we binnen de 24 uur.
  • Persoonlijke communicatie: we hechten belang aan een directe communicatiestijl. We staan snel voor je klaar om al je vragen, wensen en eventuele bedenkingen te bespreken. Je vertrouwt op ons als lokaal aanspreekpunt.
  • Advies: bij Kijzer word je maximaal ontzorgd en begeleid bij alle subsidie-, premie- en bouwaanvragen.
  • Naservice: zijn er vragen over de opvolging of garantie die je wilt bespreken? Dan kan je snel bij ons terecht. Je kunt zorgeloos je dakwerken bij Kijzer starten, met een garantie van 12 jaar.

Ervaren en betrouwbare partner in dakwerken

Je moet met behoorlijk wat zaken rekening houden voor je dakwerken in Herent. Daar zijn we ons bij Kijzer bewust van. We vinden het daarom belangrijk om betrouwbaar en transparant te werk te gaan. Met een nauwkeurig dakinspectie analyseren we de noden van jouw dak. We bezorgen je daarna een offerte op maat. Ga je akkoord, dan mag je rekenen op een vakkundige renovatie van je plat of hellend dak. Voor wie het nog iets meer mag zijn, helpen we ook graag verder met gevelrenovaties en zonnepanelen. Zo sla je meerdere vliegen in één klap – één aanspreekpunt voor allerlei duurzame renovatiewerken. En dat is nog niet alles. Wij ontzorgen je graag door alle zaken met jouw stad of gemeente te regelen. Denk aan een parkeerverbod tijdens de werken, vergunningen, premies of subsidies. Zo laat je alle stress achterwege en geniet je extra van je nieuwe dak.

dakwerken constructie closeup.png

Het prijskaartje van je dakwerken in Herent

De kosten voor dakwerken in Herent zijn doorgaans aan de hogere kant. Vooral wanneer je voor een totale dakrenovatie kiest. Het spreekt voor zich dat je graag een goede inschatting van het kostenplaatje maakt. Zo weet je wat haalbaar is binnen je budget. Het blijft tenslotte een ingrijpende investering. Wees je daarom bewust van een aantal zaken:

  • Materiaal. De keuze van het juiste materiaal is volledig afhankelijk van jouw situatie. Kies je voor een renovatie met leien of met dakpannen? Is jouw dak plat of hellend? En hoe zit het met de bekleding: EPDM of roofing?
  • Duurzaamheid**. Kies je voor een nieuw dak of een dakrenovatie? Vergeet hoe dan ook niet de duurzame opties te checken! Zonnepanelen, isolatie, materialen van kwalitatieve A-merken. Je bent bij ons zeker van de beste aanpak voor een duurzaam dak.

(K)ijzersterk in dakwerk. Met een snelle respons, persoonlijke communicatie en een kwalitatieve uitvoering staan we garant voor vakkundige dakwerken in Herent aan je plat of hellend dak. Vul online een offerteaanvraag in en we contacteren je binnen de 24 uur om een huisbezoek in te plannen. Onze deskundigen voorzien je van vakkundig advies dat specifiek is afgestemd op jouw dak. Vraag nu je offerte aan!

Vraag je offerte aan

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit