Blog

Waarom het belangrijk is een professionele zonnepaneleninstallateur in te schakelen

De aanvraag om zonnepanelen te plaatsen blijft stijgen. Wij raden aan om hier steeds een professionele zonnepaneleninstallateur voor in te schakelen. Hij speelt namelijk een belangrijke rol in dit proces. Kijk maar: 

Deskundig advies op maat van een zonnepaneleninstallateur

Het eerste wat een zonnepaneleninstallateur doet, is bij je langskomen en je dak analyseren. Zo kan hij de juiste panelen voor jouw dak uitkiezen en je deskundig advies geven over welke zonnepanelen je het best aanschaft, hoeveel dat er moeten zijn, waar je ze het best laat plaatsen …

Vakkundige plaatsing

Een professionele zonnepaneleninstallateur werkt enkel met kwalitatief materiaal van topmerken. Hij installeert je zonnepanelen snel en correct. Bij Kijzer werken we steeds met bekende internationale merken. Hierdoor staan we garant voor kwaliteit, en dat tegen de scherpste prijs. Je krijgt trouwens standaard maar liefst 12 jaar garantie!

Grondig onderhoud

Zonnepanelen gaan lang mee, maar hebben soms ook herstelling of onderhoud nodig: reiniging van de panelen, veiligheidscontrole … Ook hiervoor kan je terecht bij een professionele vakman. Zo ben je er zeker van dat je zonnepanelen extra lang meegaan.

Wil je graag zelf je zonnepanelen poetsen? Dat doe je het best met water en een zachte borstel. Zeep is zelfs niet nodig! Opgelet: maak je zonnepanelen nooit schoon met een hogedrukreiniger, zo breng je schade aan.

Nodige administratie voorzien

De zonnepanelen liggen op je dak, dus de installateur kan vertrekken. Maar wat met alle administratie? Er is namelijk ook een keuring nodig om te controleren of je zonnepanelen voldoen aan de veiligheidsnormen en of ze efficiënt werken. Gelukkig voorzien onze Kijzer-experts de nodige afspraken voor jou, zodat je volledig in orde bent. Daarnaast brengen ze ook zowel de aanmelding van je panelen als de premie in orde. Zo ben je zeker van een maximale subsidie voor de aankoop van jouw zonnepanelen.

Zonnepaneleninstallateur die je van A tot Z ontzorgt?

Kijzer verzorgt de plaatsing van je zonnepanelen van het prille begin tot het bittere eind. Steeds met het beste advies op maat, vakkundige plaatsing, onderhoud en de nodige keuringsattesten. Contacteer ons gerust als je vragen hebt of vraag meteen een offerte aan.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en geen informatie missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit