Gevelisolatie

Lopen uw stookkosten op? Door slechte isolatie verliest uw woning veel warmte, waardoor de verwarming vaker zal moeten aanslaan. Hierdoor lopen uw kosten op. Met gevelisolatie van Kijzer kan uw energiefactuur flink gaan dalen en uw EPC waarde aanzienlijk verbeterd worden.

Als uw woning of pand nog niet is voorzien van gevelisolatie, dan kunnen uw kosten flink oplopen. De gestookte warmte verdwijnt letterlijk via de muur naar buiten. Daarnaast stoot u meer CO2 uit, wat een nadelig effect heeft op het milieu.

Door een isolatiemateriaal aan te brengen op de gevel, kunnen deze negatieve effecten worden vermeden. Deze materialen zijn speciaal ontwikkeld om de kostbaar gestookte warmte zo goed mogelijk binnen de muren van uw woning te houden. Zo hoeft uw verwarming minder vaak aan te slaan, waardoor uw stookkosten zullen dalen.

Uw buitenmuur isoleren in regio Antwerpen en daarbuiten

Bij gevelisolatie wordt er isolatiemateriaal aan de buitenkant van uw gevel aangebracht. Dit wordt vervolgens netjes afgewerkt zodat uw gevel er weer als vanouds uit zal zien. De gevel ziet er mogelijk zelfs nog beter uit dan voorheen, er zijn namelijk diverse mogelijkheden op het gebied van de afwerking.

Zo kan er gekozen worden voor een hoogwaardige sierpleister, crepi of afwerking middels gevelbekleding in diverse varianten. Kijzer helpt u graag bij uw gevel isoleren en de afwerking ervan, vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte op.

Hoogwaardige isolatiematerialen met hoge warmteweerstand voor buitengevelisolatie

Wanneer u de gevel wilt laten isoleren, is de warmteweerstand van het gebruikte materiaal van groot belang. Kijzer gebruikt hoge kwaliteitsmaterialen van betrouwbare merken. Zo bent u er zeker van dat de gevelisolatie zoveel mogelijk warmte binnen de muren van uw woning zal houden. En dat het effect op de EPC waarde van uw woning zo hoog mogelijk is.

Gevelisolatie plaatsen is een klus voor vakmensen. Met 30 jaar ervaring is Kijzer de specialist om uw woning te voorzien van gevelisolatie zodat uw stookkosten en EPC waarde aanzienlijk verbeteren.


Contacteer ons daarom vandaag nog voor een vrijblijvende offerte voor de isolatie van uw gevel.

Onze Diensten

Kijzer