Zonnepanelen

Wilt u besparen op uw energiekosten en uzelf beschermen tegen de stijgende energieprijzen? Door het plaatsen van een zonnepanelen bespaart u tot 100% op uw elektrisch verbruik!

Onze elektriciteitsprijzen behoren tot de duurste in Europa en blijven jaarlijks stijgen, dus een investering in

zonnepanelen is een goede zaak. In ons land is de zon trouwens voldoende aanwezig om een goed rendement te behalen om zelf je eigen energieproducent te kunnen worden. Op die manier kan je je energiefactuur helemaal neutraliseren.

Met de nieuwste generatie fotovoltaïsche panelen worden er nog hogere rendementen behaald dankzij de verbeterde technieken. De prijzen voor pv-installaties zijn de laatste jaren ook enorm gezakt wat meteen een positieve impact heeft gehad op de terugverdientijden, deze liggen gemiddeld tussen de 5 en de 7 jaar momenteel.

Hoe werken zonnepanelen? Zonnepanelen transformeren zonlicht in elektriciteit, dit is 100% duurzame energie. Zonnepanelen bestaan uit plaatjes gemaakt van silicium die het zonlicht omzetten in gelijkstroom (DC).  De omvormer zet deze gelijkstroom om in wisselstroom , dit is noodzakelijk voor alle huishoudtoestellen (AC). Het vermogen van de omvormer moet goed worden afgestemd op het vermogen van de zonnepanelen want bij onder of over dimensionering heeft dit impact op de totale energieopbrengst.

Onze specialisten vertellen u hier graag meer over!

Zonnepanelen laten plaatsen door Kijzer

Kijzer is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen van bekende Europese merken en staat garant voor kwaliteit en dit tegen scherpe prijzen.

Wij verzorgen uw pv-installatie van A tot Z en zorgen ervoor dat u kan genieten van sanitair comfort!

Ook verzorgen wij het onderhoud van uw zonnepanelen en voorzien wij u van de nodige keuringsattesten.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Dan kan u ons steeds contacteren via één van onze kantoren of via het algemeen e-mailadres info@kijzer.be. Had u graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van zonnepanelen? Vul dan uw gegevens in ons contactformulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een vrijblijvende prijsofferte op maat!


Contacteer ons daarom vandaag nog voor een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen.

Onze Diensten

Kijzer