Regio's

Zoek je iemand voor jouw dakwerken in Leuven? Dan is Kijzer de beste optie!

Een dak renoveren doe je niet zomaar. Je plant een verbouwing of zet een volledig nieuwe aanbouw, je wilt wat extra comfort door isolatie, maar hoe pak je dit aan? Dakwerken Kijzer in Leuven helpt je graag bij het maken van deze moeilijke beslissingen. We bieden je al het advies dat je nodig hebt, van de pannenkeuze tot de isolatiedikte. Voor zowel platte als hellende daken hebben wij expertenteams. Kwaliteit, stijl en voordelige prijzen, gecombineerd met een professionele en klantvriendelijke aanpak, dat is waarvoor Kijzer staat.

Duurzaamheid staat voorop bij dakwerken Kijzer Leuven

Een dak vernieuwen of een nieuw dak plaatsen is niet zomaar een klusje tussendoor. Wij behandelen elk dak met de grootste zorg en nemen onze tijd voor de professionele afwerking. Jouw dak moet immers nog jarenlang dienst doen.

Bij Kijzer staat duurzaamheid voorop. Daarom werken we enkel met A-merk materiaal van topkwaliteit en geven zeer scherpe garanties. Onze werknemers scholen zich continue bij om op de hoogte te blijven van de huidige wetten en normen.

Dakwerken Leuven, jouw dak op maat

Bij Kijzer plaatsen en renoveren we zowel hellende als platte daken. Wij bekijken elk project als een nieuw project en gaan daarom steeds op jouw maat werken. Elk dak is immers uniek en dit vraagt steeds een unieke aanpak. Heb je bijvoorbeeld koepels in het plat dak? Wil je de schouw laten verwijderen op jouw hellend dak? Dient de asbest verwijderd te worden?

Gaat het om een gewoon vierkant of rechthoekig plat dak of zijn er bijvoorbeeld schouwen, dakranden, koepels of doorvoerpijpen in het dak? We bekijken bijvoorbeeld of de ondergrond, het oorspronkelijke dak, nog voldoende intact is om een nieuwe dak op te plaatsen. In een hellend dak kunnen dakvensters of dakkapellen voorkomen. Elk dak is anders en wij passen ons aan. De renovatie verloopt vlot en we werken alles keurig en netjes af.

Een totaalproject gerealiseerd door Kijzer dakwerken Leuven

Vaak is jouw zolder al volledig afgewerkt. Dan kan enkel een renovatie via de Sarking-methode. Het grootste voordeel? Wij werken steeds van buitenaf en je merkt er niets van!

Heb je echter geen afgewerkte zolder, dan kunnen wij ook langs binnen isoleren. Zo kan je jouw oude zolder omtoveren tot een hedendaagse thuiswerkplek, een leuke kinderkamer of een fitnessruimte.  Ook hiervoor kan je rekenenen op Kijzer dakwerken!

Of je nu kiest voor isolatie langs binnen of langs buiten, onze ervaring merk je meteen. Al de duur gestookte warmte zal jouw woning niet meer langs boven verlaten, want met een dak- of zolderrenovatie merk je meteen het verschil. Je kunt bij ons rekenen op de nieuwste technologieën en ecologisch verantwoorde materialen. En omdat wij met vaste leveranciers voor onze materialen werken, kun je al het nodige materiaal aan voordelige prijzen aankopen. Daardoor realiseer je vaak veel meer met jouw budget dan je had gedacht.

Vraag vrijblijvend een offerte

De eerste stap naar het installeren van een dak of het vernieuwen van een dak is een offerte aanvragen. Contacteer ons via telefoon of mail of stuur ons een bericht via onze website. Je krijgt van ons een zeer uitgebreide beschrijving van de werken en je krijgt onmiddellijk ook een inzicht in onze planning. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag en houden rekening met jouw agenda.

Vraag hier gratis een offerte aan.

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2022 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit