Dakwerken Leuven

Kijzer is uw partner voor dakwerken in Leuven en omstreken. Bij ons kan u terecht voor volledige dakrenovaties, dakisolatie van zowel platte als hellende daken en dakbedekkingen als leien, pannen, roofing of EPDM. Onze ervaren dakwerkers scholen zich ook continu bij zodat zij steeds op de hoogte zijn van alle nieuwste technologieën.

Waarom Kijzer inschakelen voor uw dakwerken in Leuven?

dakwerken Leuven

Wij werken enkel en alleen met duurzame topproducten om optimale kwaliteit na te streven voor onze klanten. Wij staan bekend om onze klantgerichtheid en gestructureerde aanpak, gecombineerd met jaren ervaring en de nodige expertise. Wij voorzien voor elk dak een gepaste oplossing op maat volgens de wensen en behoeften van de klant. Benieuwd naar onze realisaties? Kijk hier hoe wij onze vele klanten geholpen hebben en ontdek wat wij voor uw dak kunnen betekenen. 

Onze dakspecialisten hebben jaren ervaring in het vak en kunnen u helpen met de renovatie van uw dak. Dankzij onze lokale verankering kunnen wij snel schakelen en garanderen wij u een snelle oplevering. Bij Kijzer kan u rekenen op:

  • materialen van hoogstaande kwaliteit,
  • professionele werkwijze,
  • toepassing van de nieuwe technologieën,
  • een snelle oplevering,
  • continue opvolging en heldere communicatie door één aanspreekpunt, zowel gedurende de werken als erna. 

Kwalitatieve dakwerken in Leuven met lange levensduur

Kijzer bestaat uit een team van professionele en ervaren dakdekkers. Reeds verschillende jaren zijn wij gespecialiseerd in dakwerken in heel Vlaanderen, tot grote tevredenheid van onze klanten. Omdat wij graag een langetermijn effect verwezenlijken voor onze klanten houden we streng toezicht op de kwaliteit van onze dakwerken in Leuven. Zo kunnen wij u verzekeren dat uw dak jarenlang meegaat.

Na een volledige dakrenovatie bent u een heel aantal jaren gerust tegen weersinvloeden als neerslag, temperatuur en wind. In de zomer blijft uw huis lekker fris dankzij de isolatielaag, en in de winter blijft de kou buiten. Na een dakrenovatie van Kijzer zegt u vaarwel tegen hoogoplopende verwarmingskosten en energierekeningen.

Meer informatie of een gratis offerte? Contacteer ons! 

Bent u benieuwd wat Kijzer kan betekenen voor uw dakwerken in Leuven? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze Vlaams-Brabantse dakwerkers via het nummer +32 (0) 2 588 92 22. Wij geven met veel plezier een extra woordje uitleg bij onze verschillende diensten. 
Onze DienstenKijzer