Regio's

Dakwerken Hasselt

Een dak boven je hoofd hebben, is een basisbehoefte. Een dak houdt je droog, beschermt jou en is onmisbaar. We kunnen dus wel stellen dat jouw dak een heel belangrijk onderdeel van je huis is. Toch zien wij dat daken vaak vanzelfsprekend gevonden worden. We investeren pas geld in onze daken als het al te laat is. Bijvoorbeeld bij een lek of weggevlogen dakpannen. Het merendeel van deze problemen kunnen voorkomen worden door een preventief onderhoud uit te voeren of bij oudere huizen een gedeeltelijke of volledige dakrenovatie te doen. Wij als nummer 1 in dakrenovatie in Hasselt onderhouden of renoveren jouw dak van A tot Z. Je dak goed verzorgen wordt beloond met tal van voordelen waardoor jouw dak zichzelf terugverdient.

Een goed onderhouden of gerenoveerd dak voldoet aan de nieuwste kwaliteitsnormen. Hierdoor hoef je jou geen zorgen te maken over weersinvloeden. Het gerenoveerde dak is opnieuw bestand tegen stormweer. Vliegende pannen of een nat huis zijn niet meer van toepassing. Verder zal je binnen minder effect voelen van de verschillende seizoenen. Jouw huis is frisser in de zomer en makkelijker te verwarmen in de winter. Dat zorgt dan weer voor een besparing op jouw energiefactuur. Daarbij ziet een nieuw dak er altijd netjes uit, waardoor de waarde van de woning ook stijgt. Houd het dak dus in goede staat en geef het de zorg die het verdient. Dakwerken Kijzer Hasselt werkt met kwalitatief en correct materiaal. Wij scholen onze vakmannen regelmatig bij, zo garanderen wij een hoge standaard van werk.

Dakwerken in Hasselt

Bij dakwerken Kijzer in de buurt van Hasselt kan je terecht voor alle types dakwerken. Wij renoveren daken van de isolatie tot en met de dakbedekking. Hellende of platte daken, pannen, leien of roofing, er is geen enkel dak dat wij niet renoveren. Wij streven voor elk dak naar de hoogste kwaliteit. Al onze dakwerkers zijn ervaren en gedreven professionals die klaar staan voor jou en jouw dak. Wij garanderen je een persoonlijke service waarbij je één centraal aanspreekpunt hebt. Zo verloopt al onze communicatie duidelijk en transparant.

Kijzer: de dakwerker nabij Hasselt

Voor zowel algemene dakwerken als een complete dakrenovatie in Hasselt moet je bij dakwerken Kijzer zijn. We komen in heel Vlaanderen je dak renoveren of onderhouden. Wij vertrekken pas wanneer het dak tot in de details is afgewerkt. Ook na het afronden van de dakwerken blijven wij beschikbaar voor al jouw vragen. Voor vragen of extra informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer 07 825 90 00 of je kan ons ook mailen op  info@kijzer.be.

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2022 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit