Lokale expert voor dakwerken in Hasselt

Dakwerken: een pittige onderneming en serieuze investering! Jouw woning in Hasselt zit in hetzelfde schuitje. Het spreekt voor zich dat je dan liefst samenwerkt met een betrouwbare dakrenovatiepartner. Dat wil Kijzer graag voor je zijn. Of het nu een hellend of een plat dak is, met ons vakmanschap leveren we topkwaliteit af. Jouw dak in Hasselt is in goede handen bij ons. Vraag ons online om een offerte!

Ervaren en betrouwbare partner in dakwerken

Je dakwerken in Hasselt vragen behoorlijk wat aandacht en overwegingen. Dat snappen we volledig. Daarom willen we voor jou een betrouwbare, transparante en ervaren renovatiepartner zijn. Met een grondige dakinspectie analyseren we de noden van jouw dak. Je rekent op een vrijblijvende offerte op maat en een vakkundige renovatie van je plat of hellend dak met kwalitatieve materialen. Bovendien kan je ook bij ons terecht voor gevelrenovaties en zonnepanelen. Makkelijker kan niet: één centraal aanspreekpunt voor al je duurzame renovatieprojecten. En dat is nog niet alles. Om je helemaal te ontzorgen nemen we de communicatie met jouw stad op ons. Een parkeerverbod tijdens de werken, vergunningen, premies of subsidies bijvoorbeeld. Zo laat je alle stress achterwege en geniet je extra van je nieuwe dak.

Waarom een lokale dakwerker in Hasselt een topkeuze is

Kijzer is regionaal actief, maar levert lokale diensten in Hasselt met een persoonlijke touch. Dankzij onze jarenlange ervaring in het renoveren van daken in heel Vlaanderen, beschikken we over een schat aan kennis. Daardoor geniet jij van deze voordelen:

 • Een vlug antwoord: je kan Kijzer snel en eenvoudig bereiken. Stuur je ons een bericht? Binnen een dag zit er een reactie in je inbox.
 • Communicatie op maat: we hechten belang aan een directe communicatiestijl. We ondersteunen je met al je vragen, wensen en eventuele zorgen. Wij zijn jouw aanspreekpunt in de regio.
 • Advies: we nemen bij Kijzer de zorg uit handen en ondersteunen je bij alle aanvragen voor subsidies, premies en bouwvergunningen.
 • Naservice: kunnen we je helpen met vragen over de nazorg of garantie? Stel onze ze gerust. Met een garantie van 12 jaar ga je gerust jouw dakwerken aan bij Kijzer.

dakwerken asbest.png

Hoeveel kosten je dakwerken in Hasselt?

Dakwerken in Hasselt komen met een stevig prijskaartje. Dat is zeker zo wanneer je voor een totale dakrenovatie kiest. Het is begrijpelijk dat je graag een accurate inschatting van de kostprijs hebt. Hierdoor weet je meteen of je vooropgestelde budget haalbaar is. Want het blijft natuurlijk een pittige investering. Besteed daarom zeker aandacht aan volgende zaken:

 • De materialen. Welke materialen er nodig zijn, hangt af van jouw situatie. Wat kies je voor de dakrenovatie, leien of dakpannen? Een plat of een hellend dak? EPDM of roofing?
 • Duurzaamheid. Je dak renoveren of een nieuw dak plaatsen? Het is de ideale moment om ook duurzame alternatieven te overwegen. Isolatie, zonnepanelen, materialen van kwalitatieve A-merken. Wij bieden jou de beste aanpak voor een duurzaam dak.

(K)ijzersterk dakwerk. Door onze snelle reactietijd, persoonlijk contact en hoogwaardige uitvoering kunnen we echt vakmanschap in dakwerken in Hasselt verzekeren, of het nu om een plat of hellend dak gaat. Dien online een offerteaanvraag in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Je ontvangt van onze dakexperts professioneel advies, op maat van jouw dak. Doe snel je offerteaanvraag!

Vraag je offerte aan

Wat onze klanten zeggen in Hasselt

 • Anthony Gonzalez Lopez

  Kijzer werd ons aangeraden door familie en wij hebben gekozen voor Kijzer voor dakwerken en gevelwerken. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en zullen ze ook verder aanraden.

 • René Muyldermans

  Zeer tevreden van de gevelwerken, zeer goede prijs kwaliteit verhouding en proper gewerkt.

 • Hilde Van Poppel

  Ze hebben me het nodige advies gegeven en begeleid in onze keuzes. Mooi werk afgeleverd! We zijn tevreden!

 • Tia Cardoen

  Ze hebben onze zij- en voorgevel gedaan. Super tevreden! Zeer professioneel en behulpzaam. Zeker een aanrader!

 • Flor Snelders

  Wij hebben recent ons dak, in 3 niveaus, volledig laten vernieuwen en tegelijkertijd zonnepanelen laten plaatsen. Van bij de contactname liep met Kijzer eigenlijk alles gesmeerd. Vriendelijke en professionele informatie,...

 • Meer ervaringen

Laat je inspireren vanuit Hasselt

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit