Dakwerken Hasselt

dakwerken Keerbergen

Een dak boven uw hoofd hebben, is een basisbehoefte. Een dak houdt u droog, beschermt u en is onmisbaar. We kunnen dus wel stellen dat uw dak een heel belangrijk onderdeel van uw huis is. Toch zien wij dat daken vaak vanzelfsprekend gevonden worden. We investeren pas geld in onze daken als het al te laat is. Bijvoorbeeld bij een lek of weggevlogen dakpannen. Het merendeel van deze problemen kunnen voorkomen worden door een preventief onderhoud uit te voeren of bij oudere huizen een gedeeltelijke of volledige dakrenovatie te doen. Wij als nummer 1 in dakrenovatie in Hasselt onderhouden of renoveren uw dak van A tot Z. Uw dak goed verzorgen wordt beloond met tal van voordelen waardoor uw dak zichzelf terugverdient.

Een goed onderhouden of gerenoveerd dak voldoet aan de nieuwste kwaliteitsnormen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over weersinvloeden. Uw gerenoveerde dak is opnieuw bestand tegen stormweer. Vliegende pannen of een nat huis zijn niet meer van toepassing. Verder zal u binnen minder effect voelen van de verschillende seizoenen. Uw huis is frisser in de zomer en makkelijker te verwarmen in de winter. Dat zorgt dan weer voor een besparing op uw energiefactuur. Daarbij ziet een nieuw dak er altijd netjes uit, waardoor de waarde van uw woning ook stijgt. Houd uw dak dus in goede staat en geef het de zorg die het verdient. Dakwerken Kijzer nabij Hasselt werkt met kwalitatief en correct materiaal. Wij scholen onze vakmannen regelmatig bij, zo garanderen wij een hoge standaard van werk.

 

 

 

 

Dakwerken in de buurt van Hasselt

Bij dakwerken Kijzer in de buurt van Hasselt kan u terecht voor alle types dakwerken. Wij renoveren daken van de isolatie tot en met de dakbedekking. Hellende of platte daken, pannen, leien of roofing, er is geen enkel dak dat wij niet renoveren. Wij streven voor elk dak naar de hoogste kwaliteit. Al onze dakwerkers zijn ervaren en gedreven professionals die klaar staan voor u en uw dak. Wij garanderen u een persoonlijke service waarbij u één centraal aanspreekpunt heeft. Zo verloopt al onze communicatie duidelijk en transparant.

Kijzer: de dakwerker nabij Hasselt

Voor zowel algemene dakwerken als een complete dakrenovatie in Hasselt moet u bij dakwerken Kijzer zijn. We komen in heel Vlaanderen uw dak renoveren of onderhouden. Wij vertrekken pas wanneer uw dak tot in de details is afgewerkt. Ook na het afronden van de dakwerken blijven wij beschikbaar voor al uw vragen. Voor vragen of extra informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer 07 825 90 00 of u kan ons ook mailen op  info@kijzer.be.

 
Onze DienstenKijzer