Kies voor Kijzer als dakwerker in Gent

Dakwerken: een pittige onderneming en serieuze investering! Dat is niet anders voor jouw woning in Gent. Die klus laat je het liefst klaren door een dakrenovatiepartner die je vertrouwt. Bij Kijzer willen we dat graag voor je zijn. Met ons vakmanschap toveren we elk dak, schuin of plat, om tot een pareltje. Jouw dak in Gent is in goede handen! Vraag je offerte aan online!

Jouw betrouwbare partner voor je dakwerken in Gent

Er komt waarschijnlijk meer kijken bij je dakwerken in Gent dan je vooraf had gedacht. Dat snappen we volledig. Daarom willen we de betrouwbare, transparante en ervaren partner zijn die je nodig hebt bij je renovatie. TIjdens een nauwkeurig dakinspectie nemen we de noden van je dak onder de loep. Je kunt rekenen op een offerte op maat zonder verplichtingen en een professionele renovatie van je dak met kwaliteitsmaterialen. Bovendien kan je ook bij ons terecht voor gevelwerken en zonnepanelen. Zo hou je het simpel met één go-to plek voor verschillende duurzame renovatiewerken. En er is meer. We ontzorgen je volledig door alle contacten met jouw stad of gemeente voor onze rekening te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een parkeerverbod tijdens de werken, vergunningen en premies of subsidies. Geen stress meer voor jou! Met een gerust hart kun je uitkijken naar dat prachtige nieuwe dak.

Waarom een lokale dakwerker in Gent een topkeuze is

Wij zijn regionaal actief, maar leveren lokale diensten in Gent. Dankzij onze jarenlange ervaring in het renoveren van daken in heel Vlaanderen, beschikken we over een schat aan kennis. Daardoor geniet jij van de volgende voordelen:

 • Een vlug antwoord: bij Kijzer willen we je niet te lang op een antwoord laten wachten. Stuur je ons een bericht? Je hoort van ons binnen de 24 uur na je contactopname.
 • Communicatie op maat: bij ons staat heldere en directe communicatie centraal. We ondersteunen je met al je vragen, wensen en eventuele zorgen. Je vertrouwt op ons als lokaal aanspreekpunt.
 • Advies: bij Kijzer kiezen we voor een zorgeloze ervaring en ondersteunen we je door het proces van subsidie-, premie-, en bouwaanvragen.
 • Naservice: heb je enige vragen aangaande de follow-up of de garantievoorwaarden? We zorgen voor een snelle ondersteuning. Met een 12-jarige garantie kun je bij Kijzer vol vertrouwen je dakwerken ondernemen.

dakwerken asbest.png

Het prijskaartje van je dakwerken in Gent

Je dakwerken in Gent zijn meestal niet goedkoop. In het bijzonder wanneer het over een totale dakrenovatie gaat. Het is geheel begrijpelijk dat je wil inschatten wat het zal kosten. Zo weet je meteen of je werkt met een realistisch budget. Het blijft immers een serieuze investering. Daarom hou je best een aantal zaken in het achterhoofd:

 • De nodige materialen. Wat de nodige materialen zijn, varieert van project tot project. Ga je voor leien of dakpannen bij de renovatie? Is jouw dak plat of hellend? En hoe zit het met de bekleding: EPDM of roofing?
 • Duurzaamheid. Wanneer je voor een nieuw dak of een dakrenovatie kiest, overweeg je ook best de duurzame opties. Materialen van kwalitatieve A-merken, zonnepanelen, isolatie. Kijzer heeft de beste aanpak voor een duurzaam dak.

(K)ijzersterk dakwerk. Hellend of plat, dankzij onze persoonlijke communicatie en kwalitatieve uitvoering ben je zeker van een stressloze dakrenovatie. Vraag een offerte aan via de website en je ontvangt van ons binnen een dag een telefoontje om een afspraak bij jou thuis in te plannen. Ontvang van onze dakexperts professioneel advies, op maat van jouw dak. Vul je offerteaanvraag nu in!

Vraag je offerte aan

Wat onze klanten zeggen in Gent

 • wouter coolens

  We waren tevreden over het verloop, van aan het begin tot aan de werkzaamheden. Je krijgt de nodige nuttige informatie bij het eerste bezoek. De mensen van Kijzer hebben ontzettend...

 • Ron Spikes

  Wij lieten hier tot onze grote tevredenheid 11 zonnepanelen plaatsen.De twee werknemers Davy en Jelle (toppers!) waren zeer vriendelijk en beleefd. Ze werkten flink door, gaven degelijke technische toelichting na...

 • Valérie Demaerel

  Fantastisch team! Uiterst propere afwerking. Een ongebruikte zolder werd een extra slaapkamer als meerwaarde aan onze woning. ?

 • Patje Franneke

  prijs kwaliteit is super !! een dikke pluim voor heel het team !!!??het resultaat was ver boven onze verwachtingen …

 • Bob De Wilde

  Top service, zeer goede contacten met Linda, offerte correct uitgevoerd en na de werken perfect aangepast . werken werden uitgevoerd door zeer ervaren dakwerker . Kijzer is zeker een aanrader...

 • Meer ervaringen

Laat je inspireren vanuit Gent

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit