Regio's

Dakwerken Gent

Ben je op zoek naar een specialist om jouw dakwerken te laten uitvoeren in Gent? Dan helpen we jou bij Kijzer graag verder. Geniet van een zorgeloze renovatie die van begin tot eind volledig professioneel begeleid wordt.

Voor zowel hellende, als platte daken staat er een team van specialisten klaar. Elk dak is uniek en vereist natuurlijk een gespecialiseerde aanpak. Of het nu leien of pannen zijn, roofing of EPDM. Hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag!

Nauwkeurige dakwerken in Gent met een snelle oplevering

Wij helpen zowel particulieren als bedrijven met allerlei dakwerken in regio Gent. Heb je in rijwoning in hartje Gent? Een appartementsgebouw met mede eigenaars of een kantoor van jouw bedrijf? Wij streven eenzelfde doel na: een perfect afgewerkt dak, zowel op esthetisch vlak als op functioneel- en isolatie vlak. Geen uitdaging is ons te veel en onze specialisten staan al klaar om erin te vliegen!

Onze specialisaties zijn vooral:

  • Het renoveren van hellende daken met pannen en leien
  • Het renoveren van platte daken met roofing, EPDM op Resitrix
  • Het isoleren van platte en hellende daken

Benieuwd wat we zoal uitvoeren? Bekijk hier onze realisaties

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

  • Het renoveren van hellende daken, zowel pannen als leien.
  • Het renoveren van platte daken, zowel roofing, EPDM als Resitrix.
  • Het isoleren van zowel hellende als platte daken.

Geniet van een zorgeloze renovatie en een continue opvolging voor je dakwerken in Gent

Wij hebben jarenlange ervaring en hebben dan ook al enorm veel klanten tevreden kunnen stellen met onze nauwkeurige dakwerken in Gent. Dankzij ons oog voor detail, kan je rekenen op een kwalitatief resultaat. Na een dakrenovatie door de specialisten van Kijzer gaat je dak weer jaren mee.

Wat maakt onze service zo uniek? Dat start met het fijne en vrijblijvende offerte gesprek. Hierna volgt snel een offerte. Bij Kijzer dakwerken Gent zal je nooit met vragen zetten, want deze beantwoorden we meteen. Als je met ons in zee gaat, wordt jouw project continu opgevolgd. We combineren de opvolging met een zorgeloze renovatie en tijdens de dakwerken krijg je één aanspreekpunt, wat zorgt voor heldere en transparante communicatie. Zo ben je bij ons zeker van een goed en zorgeloos verloop van jouw dakwerken in Gent.

Na de werken helpen we jou verder met alle premies. Want we willen je laten genieten van alle voordelen die een dakrenovatie kan bieden. Tot jarenlang na de werken blijven wij beschikbaar voor al je vragen.

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte op maat

Wens je graag meer informatie over dakwerken in Gent? Contacteer ons dan telefonisch op het nummer +32(0) 9 298 17 30 of stuur een mailtje naar info@kijzer.be. Als je benieuwd bent naar onze prijzen kan je vrijblijvend een offerte op maat aanvragen via het formulier op onze website.

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2022 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit