Dakwerken Gent

Bent u op zoek naar een specialist om dakwerken te laten uitvoeren in Gent? Dan kunnen wij u bij Kijzer ongetwijfeld helpen. Voor uw volledig dak renovatieproject kan u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in zowel platte als hellende daken. Bij deze laatste soort kan u als dakdekking kiezen voor pannen of leien. 

Nauwkeurige dakwerken in Gent met een snelle oplevering

dakwerken Boechout

Wij helpen particulieren met allerlei dakwerken regio Gent. Bij elk project, of het nu gaat om een dak van een rijwoning, van een appartementsgebouw of van een kantoor, streven wij eenzelfde doel na: een perfect afgewerkt dak, zowel op esthetisch vlak als op functioneel- en isolatie vlak. 

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

  • Het renoveren van hellende daken, zowel pannen als leien.
  • Het renoveren van platte daken, zowel roofing, EPDM als Resitrix.
  • Het isoleren van zowel hellende als platte daken.

Geniet van een continue opvolging en onberispelijke naservice

Wij hebben jarenlange ervaring en hebben dan ook al een heel aantal klanten tevreden kunnen stellen met onze nauwkeurige dakwerken in Gent. Dankzij ons oog voor detail, kan u rekenen op een kwalitatief resultaat. Na een dakrenovatie door de specialisten van Kijzer gaat uw dak weer jaren mee. 

U krijgt tijdens de werken één aanspreekpunt, wat zorgt voor heldere en transparante communicatie. Zo bent u bij ons zeker van een goed en zorgeloos verloop van uw dakwerken in Gent. Ook na de werken blijven wij beschikbaar voor al uw vragen. Wij zijn werkzaam in heel Vlaanderen, maar dankzij onze lokale verankering in Gent, bent u verzekerd van een snelle aanpak en oplevering. 

Onze dakwerkers gaan te werk met de meest kwalitatieve materialen voor een langdurig mooi resultaat. Maar een dak moet niet enkel mooi zijn. De belangrijkste functie van een dak is nog altijd bescherming, zowel van uw woning als van uw gezin en inboedel. Dankzij onze precisie zorgen wij ervoor dat elk dak waterdicht en tochtvrij is.

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte op maat

Wenst u graag meer informatie over dakwerken in Gent? Contacteer ons dan telefonisch op het nummer +32(0) 9 298 17 30 of stuur een mailtje naar info@kijzer.be. Als u benieuwd bent naar onze prijzen kan u vrijblijvend een offerte op maat aanvragen via het formulier op onze website.
Onze DienstenKijzer