Jouw expert voor dakwerken in Antwerpen

Dakwerken: een pittige onderneming en serieuze investering! Voor jouw woning in Antwerpen geldt dat ook. Voor die klus wil je uiteraard samenwerken met een betrouwbare renovatiepartner. Bij Kijzer vervullen we die rol graag voor je. Met ons vakmanschap ben je zeker van topkwaliteit, of je nu een plat of een hellend dak hebt. Geen zorgen over je dak in Antwerpen, wij hebben het onder controle. Doe nu een offerteaanvraag!

Hoeveel kosten je dakwerken in Antwerpen?

Het uitvoeren van dakwerken in Antwerpen is meestal een serieuze investering. Dat is zeker zo wanneer je voor een totale dakrenovatie kiest. Het is begrijpelijk dat je graag een correcte inschatting hebt van het kostenplaatje. Zo weet je meteen of de werken binnen je budget vallen. Het blijft uiteindelijk een investering waar je niet licht overgaat. Wees je daarom bewust van een aantal zaken:

 • De nodige materialen. Welke materialen we gebruiken, is verschillend voor elk dak. Gaat je voorkeur uit naar leien of dakpannen bij het renoveren? Een plat dak of een hellend? Ga je voor EPDM of liever roofing?
 • Duurzaamheid. Ga je voor een dakrenovatie of een gloednieuw dak? Denk dan ook eens aan de groene keuzes! Materialen van kwalitatieve A-merken, isolatie, zonnepanelen. Wij bieden jou de beste aanpak voor een duurzaam dak.

Waarom een lokale dakwerker in Antwerpen een topkeuze is

Kijzer is regionaal actief, maar levert lokale diensten in Antwerpen. Aangezien we dakwerken uitvoeren over heel Vlaanderen, beschikken we over een berg kennis. En dat heeft zo zijn voordelen.

 • Krijg een snelle reactie: als lokale dakwerker is Kijzer snel en eenvoudig bereikbaar. Wil je in contact met ons komen? Dan reageren we binnen de 24 uur.
 • Een persoonlijke aanpak: wij houden van directe communicatielijnen. We staan snel voor je klaar om al je vragen, wensen en eventuele bedenkingen te bespreken. Zo vormen we jouw lokale aanspreekpunt.
 • Advies: bij Kijzer kiezen we voor een zorgeloze ervaring en begeleiden we je door het proces van subsidie-, premie-, en bouwaanvragen.
 • Service na de werken: zijn er vragen betreffende de follow-up of garantie die je bezighouden? Dan kun je zonder problemen bij ons aankloppen. Met een garantie van 12 jaar ga je gerust jouw dakwerken aan bij Kijzer.

dakwerken asbest.png

Ervaren en betrouwbare partner in dakwerken

Bij je dakwerken in Antwerpen komt behoorlijk veel kijken. Dat begrijpen we. Daarom streven we ernaar om een betrouwbare, ervaren en transparante partner voor jouw project te zijn. Met een grondige dakinspectie analyseren we de noden van jouw dak. We bezorgen je daarna een offerte op maat. Ga je akkoord, dan mag je rekenen op een vakkundige renovatie van je plat of hellend dak. Bovendien helpen we je ook graag met gevelrenovaties en zonnepanelen. En dat maakt het leven makkelijk – één contactpunt voor al je duurzame renovatiebehoeften. Er is trouwens nog meer. Wij willen je volledig ontzorgen, dus we nemen alle communicatie met jouw stad of gemeente op ons. Van vergunningen en een parkeerverbod tijdens de werken tot premies of subsidies. Geen stress meer voor jou! Met een gerust hart kun je uitkijken naar dat prachtige nieuwe dak.

(K)ijzersterk in dakwerk. Door onze snelle reactietijd, persoonlijk contact en hoogwaardige uitvoering kunnen we echt vakmanschap in dakwerken in Antwerpen verzekeren, of het nu om een plat of hellend dak gaat. Dien online een offerteaanvraag in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Je ontvangt van onze dakexperts professioneel advies, op maat van jouw dak. Zet de eerste stap en vraag snel je offerte aan!

Vraag je offerte aan

Wat onze klanten zeggen in Antwerpen

 • Dieter Devos uit Antwerpen

  Ik heb het voorbije jaar 2x beroep gedaan op Kijzer. 1x voor de reparatie en schoonmaak van een dak en 1x voor een volledig nieuw buitendak, isolatie en veluxvensters. In...

 • Emke Gellings

  Zeer content van de uitvoering van mijn nieuw geïsoleerd dak.Er werd goed gecommuniceerd, komen hun afspraken na, heel stipt en aan een correcte prijs. Fijne ploeg die zeer netjes te...

 • Kris Wicheler

  Wij hebben ons dak laten isoleren en afwerken met leien.Wij zijn zeer blij met het resultaat.De werkmannen zeer vriendelijk.Merci aan het hele Kijzer team!

 • Stijn Rosiers

  Duidelijke communicatie, de juiste prijs, klant vriendelijke, stiptheid, gewoonweg top!

 • Montauban Alexandra

  Fijne firma die zijn afspraken nakomt en rekening houdt met de bemerkingen van de klant. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.Prijs kwaliteit zeer tevreden. Aanrader.

 • Meer ervaringen

Laat je inspireren vanuit Antwerpen

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit