Dakisolatie

Een goed dak is de basis van elk huis. Een oud of slecht geïsoleerd dak kan namelijk leiden tot warmteverliezen van 32%Wilt u minder stookkosten maken om uw woning te verwarmen? Of wilt u uw woning koeler op warme zomerdagen? Dakisolatie is de perfecte manier om dit te realiseren. En het best van al is dat men dit jaar nog kan genieten van tal van premies en belastingvoordelen.

2016-09-15-photo-00000056Met de alsmaar stijgende energieprijzen in België (één van hoogste in Europa), is er veel interesse om deze kosten te verlagen. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. De meest interessante is waarschijnlijk dakisolatie. De duur gestookte warmte in de woning wordt met goede isolatie namelijk veel beter binnen uw woning gehouden en ontsnapt dus niet meer via uw dak.

Hierdoor zult u niet alleen besparen op de dure stookkosten bij uw energieleverancier, u stoot ook vele malen minder CO2 uit en draagt zo bij aan het behoud van de planeet. Daarnaast kunt u door dakisolatie uw EPC waarde potentieel tot wel 52% verbeteren! Dakisolatie is dus een zeer duurzame investering die zichzelf dubbel en dik terug kan verdienen.

Isolatiematerialen bij dakisolatie2016-09-15-photo-00000063

Als uw dak voorzien wordt van isolatiemateriaal, dan wilt u natuurlijk gebruik maken van het beste materiaal dat de hoogste besparing oplevert. Er zijn diverse materialen die kunnen worden ingezet voor dakisolatie. In sommige gevallen wordt er gebruik gemaakt van een minerale wol, denk daarbij aan glaswol of rotswol. In vele gevallen voor PIR isolatieplaten. Deze hoogwaardige materialen zorgen voor een buitengewoon hoge isolatiewaarde en hebben een daarnaast een gunstige prijs, wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is. Met de geldende subsidies wordt het nog interessanter om ook uw woning te laten voorzien van dakisolatie.

2016-09-18-photo-00000283Natuurlijk is geen enkele woning identiek. Daarom is de keuze voor het gebruikte materiaal ook per woning verschillend. Met 30 jaar ervaring weten wij precies wat het beste bij uw situatie past en geven u dan ook graag geheel vrijblijvend advies over de dakisolatie van uw woning. Neemt u daarom vandaag contact met ons op voor een offerte op maat zodat ook uw energierekening kan gaan dalen en u nog kan genieten van de huidige subsidies. Met onze ervaring als professionele dakwerkers onderscheiden wij ons in advies en uitvoering.


Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte, zo kan u in de toekomst ook genieten van een lagere energierekening!

Onze Diensten

Kijzer