Blog

De voordelen van gevelrenovatie op een rijtje

Wat zijn de voordelen van gevelrenovatie en welke kosten brengt het met zich mee? Ontdek in deze blog hoe je kan besparen op energie die anders verloren zou gaan door een gevelrenovatie met isolatie. En dat terwijl je gevel niet moet inboeten aan schoonheid.

Je gevel laten renoveren heeft tal van voordelen!

Een gevelrenovatie biedt verschillende voordelen. Naast het feit dat je gevel er terug als nieuw uitziet zijn er nog andere aspecten die jij moet weten als je je oude gevel laat renoveren. Wij geven jou er alvast drie belangrijke mee:

  • Je gevel renoveren is een betere bescherming tegen koude en vocht:

Wanneer je isolatie in je gevel hebt, wordt je woning minder snel koud. Je kan gemakkelijker warmte binnenhouden en de koude buiten houden. Je gevel renoveren is dus ook een duurzame keuze. Je bespaart namelijk energie door minder je airco of verwarming aan te zetten. 

  • Gemakkelijker voor verkoop:

Een tweede voordeel van een gevelrenovatie is dat dit een woning in de toekomst veel sneller zal doen verkopen. Een mooi pluspunt!

  • Je woning wordt stabieler als je de oude gevel laat renoveren:

Wanneer je gevel in slechte staat is, kan je woning instabiel worden. Stenen kunnen scheuren en het voegsel dat ertussen zit, kan eruit vallen. Een Gevelrenovatie  kan zorgen voor de nodige stabiliteit en veiligheid van je woning.

Een gevelrenovatie: wat kost dat?

De prijs van een gevelrenovatie verschilt bij iedere woning. . Daarom komen onze adviseurs graag eens bij je langs. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek, want een gevelrenovatie kostprijs is afhankelijk van meerdere factoren. 

Gevelrenovatie in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant of Limburg:

Wil je weten wat mogelijk is voor jouw gevel? Of wil je de kostprijs van gevelrenovatie voor jouw woning weten? Kijzer heeft een team van experten voor jou klaarstaan. Met andere woorden: je kan rekenen op de nodige ondersteuning met alle papierwerk. Denk bijvoorbeeld maar aan de aanvraag van subsidies, premies en vergunningen. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en geen informatie missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit