Blog

Gevelrenovatie met crepi: 6 voordelen

Een gevelrenovatie met crepi is een duurzame manier om jouw woning in een nieuw jasje te steken. We geven je 6 redenen waarom buitenmuurisolatie met een bepleistering dé oplossing is voor jouw gevel.

Met de stijgende energieprijzen merk je meteen hoeveel de warmte in jouw woning waard is. Deze kosten kan je drukken door jouw gevel een extra laag te geven. De gemakkelijkste, mooiste en meest efficiënte manier is na-isolatie met hier bovenop een laagje crepi. Zo combineer je maximaal comfort binnenshuis met een mooie buitenkant.

De voordelen van crepi

Buitenmuurisolatie afgewerkt met crepi heeft tal van voordelen. Wij sommen er graag enkele op!

1. Goede bescherming tegen vocht

Een extra beschermlaag aan jouw gevel geven? Wij zeggen volmondig ‘ja’! Vermijd insijpelend en opstijgend vocht via jouw buitenmuren door het uniek waterafstotend karakter van crepi.

2. Goed voor jouw portemonnee

Door slechte isolatie zal jouw warmte gewoon terug naar buiten stromen, maar met buitenmuurisolatie onder je crepi is dit verleden tijd. Je bepaalt zelf hoeveel en waar je isoleert en dat voel je meteen in je portemonnee! Jouw ketel slaat minder vaak aan en je ontvangt verschillende premies. Daarnaast zal ook de EPC-score van je woning verbeteren

3. Een uitgebreid kleurenpalet

Wist je dat crepi in meer dan 800 kleuren beschikbaar is? Ga je voor een witte villalook of droom je al jaren van jouw roze sprookjeskasteel? Er is keuze genoeg en combineren is altijd mogelijk. Op die manier kan je buitenmuur afgewerkt worden volgens je eigen smaak en wensen en zijn de designmogelijkheden dus haast onbeperkt.

4. Het past bij alle woningen

Een gevelrenovatie met crepi is geschikt voor àlle woningen: van jouw moderne bungalow tot je landelijke boerderij, maar ook voor zowel nieuwbouw als renovatie. Iedereen is er fan van. Een fijne korreling zorgt voor een subtiele flair, terwijl een grovere korrel ideaal is voor een rustieke look. Aan jou de keuze!

5. Een veelzijdige afwerking

Bij een gevelrenovatie met crepi beslis je zelf of je een of meerdere muren wilt afwerken. Pleisters kunnen bovendien op bijna elke ondergrond geplaatst worden. Voor alles is een gepaste oplossing met een perfect eindresultaat.

6. De meest budgetvriendelijke keuze

Er zijn veel afwerkmogelijkheden voor jouw gevel, maar een van de meest budgetvriendelijke keuzes is crepi. Als je crepi vergelijkt met steenstrips of hout, kom je snel tot deze conclusie. Bij een gevelrenovatie met crepi kies je dus niet enkel voor duurzaamheid, schoonheid en veiligheid, je kiest ook voor jouw portemonnee. Zo blijft er aan het eind nog wat over voor andere leuke dingen in het leven.   

Wil je ervoor gaan?

Bekijk alvast een paar voorbeelden van de gevelrenovatie met crepi, voor en na het werk van Kijzer.

Het mag duidelijk zijn: buitenmuurisolatie met crepi is de ideale combinatie voor elke woning. Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner? Dan is Kijzer een slimme keuze. Contacteer ons of vraag vrijblijvend jouw offerte aan.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en geen informatie missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit