Regio's

Gevelrenovatie Lier

Is de gevel van jouw woning of bedrijfspand in Lier in slechte conditie of komen de voegen los? Dan is jouw pand niet meer goed beschermd tegen regen en vorst en is het belangrijk om met Kijzer gevelrenovatie Lier direct actie te ondernemen om verdere problemen te voorkomen.

De gevel is een belangrijk onderdeel van jouw woning of bedrijfspand. Het is het aangezicht van het gebouw. Wanneer de gevel in slechte conditie verkeert, zal dit direct zichtbaar zijn aan de buitenkant van het pand.

Daarnaast kan een gevel die in slechte staat is ervoor zorgen dat regen het pand kan binnendringen, wat voor lekken en schimmelvorming binnenin jouw pand in Lier kan zorgen. Wist je trouwens dat jouw gevel kan gaan verzakken als je te lang wacht met renoveren?

Met Kijzer – gevelrenovatie Lier kan je gerust zijn

Met gevelrenovatie van Kijzer in Lier kan jouw gevel weer in perfecte staat worden hersteld en hoef je je geen zorgen meer te maken over eventuele lekkages die via de gevel jouw pand of woning binnendringen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Scheuren in jouw gevel herstellen in regio Lier

Wanneer de stenen in jouw gevel afbrokkelen of scheuren bevatten, dan is het belangrijk om deze snel te laten vervangen. Kijzer zorgt altijd voor stenen in een bijpassende kleur, zodat je geen verschil merkt. Ook kan de gevel worden afgewerkt met een sierpleister voor een nette uitstraling.

Voegen herstellen

Ook het voegwerk van jouw gevel is onderdeel van de gevelrenovatie. Wanneer de voegen zijn uitgedroogd en los gaan laten, weet je dat het tijd is voor een renovatie. Losse of sterk verouderde voegen bieden weinig bescherming tegen vochtigheid en regen. Kies daarom tijdig voor een professionele gevelrenovatie in Lier om lekkage en schimmelvorming in jouw pand te voorkomen.

Gevel impregneren voor extra bescherming tegen vocht, vorst én brand in Lier

Nadat de gevel weer in perfecte conditie is hersteld, kan je er voor kiezen om jouw gevel te laten impregneren. Er wordt dan een speciaal ontwikkelde vloeistof op jouw gevel aangebracht die extra bescherming biedt tegen vocht en vorst. Daarnaast maakt impregnatie jouw gevel brandwerend.

Is jouw gevel in slechte conditie? Kies dan voor gevelrenovatie Lier van Kijzer, de specialist met meer dan 30 jaar ervaring. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en voorkom lekkage, schimmelvorming of zelfs verzakking van jouw gevel!

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit