Regio's

Gevelisolatie Herentals

Lopen je stookkosten op? Door slechte isolatie verliest jouw woning in Herentals veel warmte, waardoor de verwarming vaker zal moeten aanslaan. Hierdoor lopen de kosten op. Met gevelisolatie Herentals van Kijzer kan jouw energiefactuur flink gaan dalen en jouw EPC-waarde aanzienlijk verbeterd worden.

Als jouw woning of pand nog niet is voorzien van gevelisolatie, dan kunnen de kosten flink oplopen. De gestookte warmte verdwijnt letterlijk via de muur naar buiten. Daarnaast stoot je meer CO2 uit, wat een nadelig effect heeft op het milieu.

Door isolatiemateriaal aan te brengen op de gevel vermijd je deze negatieve effecten. Deze isolatiematerialen zijn speciaal ontwikkeld om de kostbaar gestookte warmte zo goed mogelijk binnen de muren van je woning in Herentals te houden. Zo hoeft je verwarming minder vaak aan te slaan, waardoor jouw stookkosten dalen.

Jouw buitengevel voorzien van isolatie in regio Herentals

Bij gevelisolatie wordt er speciaal ontwikkeld isolatiemateriaal aan de buitenkant van je gevel aangebracht. Dit wordt vervolgens netjes afgewerkt zodat de gevel er weer als vanouds uit ziet. De gevel ziet er mogelijk zelfs nog beter uit dan voorheen, er zijn namelijk diverse mogelijkheden op het gebied van de afwerking.

Zo kan je kiezen voor een hoogwaardige sierpleister of afwerking middels gevelbekleding in diverse varianten. Kijzer gevelisolatie Herentals helpt je graag bij het isoleren en afwerken van je gevel. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Kijzer gevelisolatie Herentals gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen

Wanneer je de gevel wil laten isoleren in regio Herentals, is de warmteweerstand van het gebruikte materiaal van groot belang. Kijzer gebruikt hoge kwaliteit materialen van betrouwbare merken met een goede Rd-waarde. Zo ben je er zeker van dat de gevelisolatie in Herentals zoveel mogelijk warmte binnen de muren van je woning zal houden. En dat het effect op de EPC-waarde van je woning zo hoog mogelijk is.

Gevelisolatie plaatsen is een klus voor vakmensen. Met 30 jaar ervaring is Kijzer de specialist om je woning te voorzien van gevelisolatie zodat je stookkosten en EPC-waarde aanzienlijk kunnen verbeteren. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit