Regio's

Dakwerken Westerlo op maat van jouw dak

Heb jij net een nieuw huis gekocht of merk je dat het dak van je huidige woning niet meer in goede staat is? Dan moet jouw dak waarschijnlijk worden gerenoveerd. Bij het renoveren van je dak heb je natuurlijk een betrouwbaar team nodig. Daarvoor ben je bij Kijzer aan het juiste adres! Bij het renoveren, kiezen wij altijd voor de meest duurzame totaaloplossing. Hierdoor kan jij genieten zonder zorgen en weet jij dat wij het beste materiaal gebruiken voor de renovatie. Naast het renoveren van je dak hebben wij nog andere services die wij voor jou hebben. Ben jij benieuwd naar wat wij nog te bieden hebben? We overlopen dit graag met jou!

Vakmanschap en advies bij Dakwerken Westerlo

Een dak is een van de meest belangrijke onderdelen van een woning. Daarom moet jouw dak in goede staat zijn. Is dit niet zo het geval? Geen paniek! Wij zorgen voor oplossingen voor alle verschillende daken. Bij Kijzer weten we dat niet iedereen een idee heeft over welke werken uitgevoerd moeten worden aan het dak van jouw woning. Wil je liever eerst meer informatie over renovaties? Dat begrijpen wij helemaal, en daarom kan je ons altijd contacteren om een gratis adviesgesprek in te plannen. Als je dat fijn vindt, komen onze adviseurs bij jou thuis langs. Hierdoor kunnen de experten van Kijzer precies zien wat er aan jouw dak moet gebeuren.

Welke dakwerken in Westerlo voeren wij uit?

Je kan bij Kijzer terecht voor een gedeeltelijke renovatie van je dak maar ook als jij een volledig nieuw dak nodig hebt, kan je bij Kijzer terecht. Dit kan zowel voor platte als hellende daken. Heb jij bijvoorbeeld een lekkage? Dat moet natuurlijk zo snel mogelijk worden opgelost. De experten van Kijzer kunnen jou hiermee ook helpen. We proberen je dak altijd zo budgetvriendelijk en kwalitatief af te werken. Hierbij werken wij ook altijd met het meest duurzame materiaal.
Ook zorgen wij voor een goed geïsoleerd dak van jouw woning. Met een goed geïsoleerd dak laat je geen onnodige warmte je woning uit gaan, en je bespaart op je energiefactuur! Als volgende kan je bij Kijzer ook terecht voor een zolderrenovatie. Heb jij al ideeën? Vertel ze aan ons, want wij denken graag met je mee over de opties! 

Vraag een offerte aan bij Kijzer:

Wil je graag een offerte aanvragen? Dat kan. Vul het formulier in om je offerte aan te vragen en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op zodat we een afspraak kunnen inplannen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Heb je nog vragen voor ons? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer +32(0) 3 808 46 46 of via ons e-mailadres info@kijzer.be. 

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit